2017 nyár: a v44 javasolt beállításai

Tetszik az alábbi beállítás?


  • Összes szavazó
    76
  • A szavazás lezárult .

DeletedUser18836

Vendég
Elértük a 40 véleményt. Még várok, hátha érkezik még néhány.

Kérdés:
Nyilván nem 40 egyforma vélemény lesz, de még csak nem is 30. Ellenben sok kérdésben egyetértés van. Hozzak össze egy kompromisszumos világ beállítási javaslatot, vagy írjak össze kettőt esetleg hármat, amikre lehetne szavazni?

Én azt javasolnám normál esetben,hogy Írj össze a véleményekből 2 világ beállítási javaslatot azokat figyelembevéve amikben a legnagyobb egyetértések voltak bár ezzel az a baj, hogy ez megint csak egy kis tömeget mozgat meg(és így kis számú véleményből kell dolgozni) és így nehéz rámondani, hogy "ezt akarják a játékosok". Persze erről nyílván nem te tehetsz de a valós igényeket ilyen kis részvételi számmal elég nehéz látni. Valamint tuti megint az lenne, hogy nem jutnánk düllőre egy szavazás során.
 

DeletedUser8560

Vendég
Mivel a v44 beállításainak már lőttek szavazás szempontjából, így javaslom, hogy a v45-re dolgozzatok ki egy javaslat-csomagot amit meg lehet szavaztatni mint ahogy azt próbáltuk most is.
Kérésem az, hogy a kitett hivatalos feltételeknek (v44 poszt) feleljen meg a javaslat, ne keressetek kiskapukat, mert azok nincsenek.
Gondolkozhattok -javaslat szinten- új végjátékban is, amit én továbbküldök. Nyilván nem fogják azonnal bevezetni, de ha más piacokon is életképes a javaslat, el fognak rajta gondolkozni.
 

DeletedUser18836

Vendég
Gondolom alapból se az volt ezzel a véleményes bulival a cél, hogy ez vonatkozzon majd v44-re hanem késöbbre.

De ez mindegy is.

Én azt látom, hogy sokan panaszkodnak, hogy ez meg az nem tetszik és vannak sokan akik be is fejezik a játékot...DE milyen érdekes ezen emberek közül amikor lehetne tenni vmit a nagyrésze csöndbe van vagy legalábbis nem tesz semmit.

Egyik dolog ez a prémiumtőzsdés dolog. Igen én is használtam már és a v43-on is használtam de alapvetően én is örülnék ha nem lenne viszont megértettem és elfogadtam(akik ellenzik azoknak meg kellene érteni), hogy nem fogják ezt a funkciót kivenni mert jó pénz van benne kész vége.
Azt viszont elfelejtik sokan ha ügyes vagy egy idő után nem fog olyan sok előnyt nyújtani a másiknak, hogy sok pp-je van és használja is. Lehet ezt kompenzálni visszakíséréssel,csapatmunkával bevédéssel stb.

Másik meg ez a világbeállításos buli. Érdekes sokan nyavalyognak érte de mint írtam fentebb amikor lehetne nem tesznek érte/ellene lásd: talán mostanra meglehet 45-50 vélemény?

Az egy vicc... ha mondjuk lenne legalább 200 arra aztmondom már lehet alapozni és így tervezni.(jó persze ez se annyira sok de jobb mint az 50)

Viszont ha ez össze is jönne(hogy mondjuk 200 ember küldi el a véleményét) akkor se kéne szavazásra bízni... Egyszerűen azt a javaslatot kell elküldeni szerintem amit több véleményező(vagy akár az első kettőt és akkor a központ dönt) akart így nincs az, hogy teljesen mások akik akár csak trollkodásból de bezavarnak a szavazáson. Max annyi aki ezeket összeállítja kiteszi, hogy tudassa az emberekkel, hogy melyiket vagy melyik kettőt küldi a központ felé.

További kellemes napot! :)
 
Fent