2016 Ősz: Gyémántbánya

Kategória: '2016 Rendezvények', témanyitó: sajtmacska, téma nyitása: 1. Nov 2016.

Oldal megosztása

 1. sajtmacska

  sajtmacska ex CoMa

  Csatlakozott:
  11. Okt 2009
  Üzenetek:
  2.499
  Kapott kedvelések:
  455
  Gyémántok, gyémántok! A hír tűzként terjed a falvadon keresztül. A bányászaid felfedeztek egy járatot lenn a mélyben, ami tele van értékes drágakővel!
  Gyorsan odarendelsz néhány őrt, hogy senki se tudja kifosztani a bányát helyetted, és közben ahogy a hír terjed a világban, kereskedők, iparosok, zsoldosok érkeznek a világ minden tájáról, hogy felajánlják szolgálatukat, néhány értékes kőért.

  Kedves Játékosaink,

  Szeretnénk bemutatni új rendezvényünket: a Gyémántbányát.
  Kezdete: November 2
  Vége: November 7., (mindenütt egyszerre ér véget, 12:00 órakor, UTC+1 szerint)
  Érintett világok: Normál és könnyített világok
  Rendezvényről készített videó:

  Ez alatt a rendezvény alatt mindenki lehetőséget kap arra, hogy értékes drágaköveket gyűjtsön, és azokat valami sokkal értékesebbre cserélje!


  A rendezvényt körökre bontottuk, minden kör 8 órán keresztül tart. Amikor megnyitjátok a rendezvény felületét, egy bányászcsillét találtok, benne 3 drágakővel. Minden játékos minden körben egy ingyenes csillét kap automatikusan. Ezen kívül lehetőség van arra, hogy további csilléket szerezzetek, amikor a falvatokban építkeztek.

  A drágakövek különböző gyakoriságúak, és becserélhetők értékes tárgyakra, amelyeket az oldal alján találtok. Egyszer egy körben, egy drágakő is beváltható egy meghatározott tárgyra, amelyet az elérhető tárgyak között lehet megtalálni. A jutalmak a rendezvény időtartama alatt változatlanok maradnak, de az ajánlatok, amelyek az oldal alján találhatók, minden 24 órában megváltoznak, és új tárgyakat lehet szerezni.

  A rendezvény végén a megmaradt drágakövek eltávolításra kerülnek. Jobb sietni és üzletelni, mielőtt a rendezvény véget ér!
  [​IMG]
   
 2. Lightrex

  Lightrex Well-Known Member

  Csatlakozott:
  13. Jún 2016
  Üzenetek:
  243
  Kapott kedvelések:
  759
  Ez a remek event avagy szerverindulás időzítés rákényszeríti a 39en induló játékosokat,hogy kezdődátumkor beregisztráljanak,falut építsenek,majd később újrakezdjék 0ról,ha pár nappal később akarnak indulni a szerveren
  Nem magával az eventtel van bajom,hanem az időzítéssel.Egy 1x1es pp kereskedelem nélküli szerveren igenis számítani fog minden egyes 1%nyersanyag csomag,vagy megnövelt vastermelés,
   
 3. allastair.v38

  allastair.v38 Banned

  Csatlakozott:
  18. Szept 2016
  Üzenetek:
  146
  Kapott kedvelések:
  30
  kerdes, amikor epitek mi szerint dobja a csilleket? Szamit e az epulet szintje vagy csak maga az epites?
   
 4. sajtmacska

  sajtmacska ex CoMa

  Csatlakozott:
  11. Okt 2009
  Üzenetek:
  2.499
  Kapott kedvelések:
  455

  A világ minden piacán egyszerre indulnak a rendezvények (technikailag máshogy nem is oldható meg), függetlenül attól, hogy az valahol érint-e világ nyitást vagy sem, így a döntés egyáltalán nem a magyar piacra volt kihegyezve.
   
 5. sajtmacska

  sajtmacska ex CoMa

  Csatlakozott:
  11. Okt 2009
  Üzenetek:
  2.499
  Kapott kedvelések:
  455
  Végignéztem a teljes anyagot, de nem találtam arra semmilyen utalást, hogy az épület szintje befolyásolná a csilléket. Mivel a többszöri visszajelzés szerint a kezdők számára a rendezvények kihívást rejtenek, és ezen a belső munkatársak változtatni akartak, így gyanítom, hogy ezért választották az építkezés tényét. Ha ezen kívül találok még más információt, jelezni fogom.