2016 Ősz: Az Őrtorony

DeletedUser8560

Vendég
ŐRTORONY

Már 2014 óta érlelődik a gondolat, hogy szükség volna a játékban egy új épületre! Az InnoGames TV nézői már tudják, miről van szó: az Őrtoronyról!


watchtower_1_w200px.png
watchtower_2_w200px.png
watchtower_3_w200px.png


Az Őrtorony egy teljesen új épület, ami úgy kerül a játékba, hogy nem helyettesít egy, már meglévő épületet sem. Az őrtorony segít mind a kezdő, mind a tapasztalt játékosoknak, hogy információkat gyűjtsenek, különös tekintettel a játék közepére. Röviden összefoglalva felderít minden bejövő támadást, automatikusan címkézi a legfontosabb információkkal. A tapasztalt játékosok több információt gyűjthetnek, ha közelebbről megfigyelik a bejövő támadásokat. Természetesen az őrtoronynak magas költsége van, amely miatt a stratégiai elhelyezés fontos, és egyben a támadó szellemű játékosoknak szép célpontja lesz.


watchtower_screen.jpg
watchtower_map_browser.jpg



Íme a torony működése, részletesen:

  • Minden támadás, ami a hatókörébe ér, megjelölésre kerül a sereg méretével és azzal, hogy tartalmaz-e nemest.
  • Nem csak azokat a támadásokat érinti, amelyeknek a célfaluja a hatósugárban van, hanem azokat is, amelyek csak átutaznak rajta.
  • A támadások címkéi megmaradnak akkor is, ha a támadás kimegy a hatósugárból.
  • A címkék a falu bejövő támadásokat mutató áttekintésében jelennek meg, valamint Prémium Fiókot használó játékosok számára a bejövő támadásokat mutató ablakban.
  • Az Őrtorony méretével a hatósugara növelhető.
  • Az Őrtorony maximális szintszáma: 20.
  • Az Őrtorony építésének előfeltétele megegyezik a temploméval: főépület és tanya az 5. szinten.
  • Böngészőn az őrtorony hatósugara a térképen megtekinthető. Mobil eszközön a hatósugár az őrtorony ablakban tudják a hatósugarat ellenőrizni.
Bővebb információ a Wikin érhető el.
További információt az alábbi videó tartalmaz:



Reméljük, tetszeni fog az új épület, és hasznosnak találjátok majd. Kíváncsian várjuk, hogy fogja módosítani a stratégiákat a harcmezőn!
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent