2014 nyár: Prémium vásárlással kapcsolatos figyelmeztetés

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,


Az utóbbi időben egyre gyakrabban jut el hozzánk olyan panasz, hogy néhány játékos összeáll, megbíznak egy másik játékost, hogy vegyen nekik prémium pontot - majd pedig hiába utalták el az összeget, a megbízott nem utalta vissza a pontokat.

Mivel ez nagyon komoly probléma, ezért fel szeretném hívni néhány dologra a figyelmeteket:

- A szabályzat nem tiltja, ha a játékosok összefognak, nagyobb csomagot vesznek, és abból arányosan megkapják a rájuk eső pontokat.

- Azonban TILOS nyerészkedni, és üzletszerűen kínálni pontokat, aki ilyet tesz, és ez bizonyítható, akkor annak kizárás lesz a vége.

- Amennyiben így vásároltok, figyeljetek oda, hogy csak olyan vásárlási módot válasszatok, ahol NINCS türelmi idő, és a pontok szabadon átadhatók - a support nem tud segíteni a türelmi idő alatti átadásban, így akár 60 napot is elérheti az az időtartam, amíg várni kell az átadással.

- Nagyon szépen kérek mindenkit, csak akkor menjen bele az ilyen ügyletekbe, ha valóban ismeri a fiókot és annak gazdáját! Nézzétek meg a staton: ha frissen alapított a fiók, gyanakodjatok. Messziről jött ember sok mindent mondhat, nem tudjátok leellenőrizni, kérlek a józan ész vezéreljen! Példa: ha a megbízottatok azt mondja ő más országban vezet/készül indítani orvosi praxist, minek lenne szüksége arra, hogy összevárjon 5-10 megrendelőt? Van annyi pénze, hogy simán megvegyen egy csomagot, és aztán majd szétossza a pontokat, ahogy kell valakinek....

- Amennyiben ilyen helyzetbe kerültök, mi nagyon nehezen tudunk segíteni, ilyenkor mindenképp a rendőrségre kell menni, és feljelentést kell tenni (ha lehet, csoportosat, vagy a feljelentésben jelezni kell, hogy több áldozatról van szó).

- A rendőrségi nyomozás során ha a hatóság megkeres minket, minden, rendelkezésre álló adatot átadunk, hogy segítsük a nyomozást.


A legtöbbet mégis ti tudjátok tenni saját magatokért: olyan fiókkal üzleteljetek, akit valóban ismertek, és akiben valóban megbíztok.


Köszönöm a figyelmet, további jó játékot kívánok nektek!


Klánháború Csapat, Sajtmacska
 
Fent