2014 nyár: Mentsd meg a királyi családot!

DeletedUser8560

Vendég
Mentsd meg a királyi családot!!

Kedves Játékosaink,

A királyságnak szüksége van rátok!

Szörnyek rabolták el a királyi család tagjait, szerte a vidéken, és tartják őket szörnyű fogságban, sötét zugokban! Csak ti segíthettek a királyi családnak, mentsétek meg a családtagokat, a sikeres fogolykiszabadításért a hálájuk nem marad el!

teaser_TribalWars_RtR_640x250_hu.jpg

A rendezvény kezdete: 2014-06-03

A rendezvény vége: 2014-07-01

A rendezvény minden normál és könnyített világon aktiválásra kerül.

Találd meg és győzd le a szörnyeket

A szörnyek búvóhelyeit a térképen fogjátok megtalálni, a rendezvény elindulása után. Kémekkel, vagy katonákkal tudjátok kikémlelni a búvóhelyeket, hogy megtudjátok, miféle szörny les rátok a sötétben.

RtRcave.PNG

Legyetek óvatosak! A szörnyek nem várják be békésen üldögélve a támadó seregeiteket, ha nagy sereget látnak közeledni, elbújnak, és így nem tudjátok megtámadni sem őket, és az sem fog kiderülni, mivel is álltok szemben. Célszerű kikémlelni a szörnyet, utána pedig csak akkor van esély legyőzni őket, ha egy-egy egységet indítotok a veszélyes küldetésre.


RtRmonster.jpg

Ha az általad küldött harcos sikerrel jár, akkor a győztes viadal után hazakíséri városodba a herceget vagy éppen a hercegnőt :)

A vendéglátás

Ahhoz, hogy katonád ki tudja szabadítani, és biztonságba tudja helyezni a kiszabadított urakat és hölgyeket, el kell tudnod őket szállásolni. Így városodban külön pihenőszobák kerülnek kialakításra a királyi fők részére, hogy kiszabadításuk után meg tudjanak pihenni, és így felfrissülve segítségedre lehessenek birodalmad irányításában.

RtRroom.PNG

Természetesen a vendéglátás nem egyszerű, hiszen egy királyi fő igényei messze felülmúlják az átlagot. Kezdetben még ingyen segítenek, hiszen hálásak, azonban később sokat kell tenned azért hogy még tovább maradjanak nálad, és tovább segítsenek. A királyi család tagjai más-más bónuszokkal segíti uralkodásod!

RtRroyalty.PNG

Ha megkérsz egy herceget vagy hercegnőt hogy segítsen, 8 órán keresztül fog támogatni. Mivel nem tudni a képességeikről, így lehet megéri lefizetni egy szolgájukat, hogy megtudd, mire is lehet használni a képességeiket!
Ezek után eldöntheted, hogy megkéred, segíten még, vagy esetleg támogatod őket további tanulmányok elvégzésében, hogy fejlődjenek, és még többet segíthessenek neked. Ha már nincs szükséged a királyi családtag segítségére, egyszerűen mást is felkérhetsz tanácsadónak.


A rendezvény végén minden királyi fő elhagyja a szobáját, és városod, hazautazásukkor a birodalmadban eddig aktív bónuszok elenyésznek, a szörnyek eltűnnek a szürke köd sűrűjében.

Bővebb információért tekintsétek meg az alábbi videót.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

A mentsd meg a királyi családot rendezvényünk a végéhez közeledik, július elsején véget ér.
Még van idő és lehetőség a hercegek és hercegnők kimentésére, és élvezni segítő munkájuk gyümölcsét!

Ha még nem láttátok volna, ezen a linken bővebb információkat kaphattok rendezvényünkről
ebben a videóban!

Szintén olvashattok a rendezvény részleteiről, ha a fiókon belül megnyitjátok a linket a faluáttekintésben, és ott a SÚGÓ-ra kattintotok a jobb felső sarokban. Ezt a menüpontot a mobilalkalmazásokon is el tudjátok érni.

Még van idő mentőakciót indítani!
 
Fent