2013 Születésnapi játékok - Facebook játékok ismertetői

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser8560

Vendég
[resize=756x280]
szulinap.jpg
[/resize]


Kedves Játékosaink,

A Facebook moderátor csapat nevében üdvözlöm minden tagját közösségünknek :)

A Facebook moderátor csapat az elkövetkezendő napokban emelt számú játék lebonyolításával kedveskedik nektek.

Ebben a topicban csak a játékok leírását, a nyereményeket és a nyertesek nevét tesszük közzé - így arra kérünk mindenkit, legyen résen, különös tekintettel péntek késő délután, kora este :)

Jó játékot és jó szórakozást kívánunk!


 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
szülinapi party facebookon

Kedves játékosaink!


Pénteken 18:00 – 20:00 között szivessen várunk benneteket a Facebook születésnapi partiján, ahol sok játékkal kedveskedünk nektek. Napközben kötetlen beszélgetések a supporterekkel és moderátorokkal.


Mém és motiválókép készítés - A játék lényege hogy mémekkel ellátott képeket, és motiváló képeket küldjetek be, persze csak kh-val kapcsolatosan. A képeket khverseny@gmail.com címre kell majd beküldeni 18:00-20:00 között.
A győztes 80 pp-t kap.

Akasztófa - Szavakból megadunk pár betűt és ez alapján kell kitalálni a szót. A helyes megfejtéseket kommentekbe kell írni a facebook oldalán. Az első helyes megfejtő 10 pp-vel lesz gazdagabb. Akasztófát az est folyamán 3-szor fogjuk játszani.

Keresd a hibát – Közzéteszünk klánháború képeket, melyeken van 1 hiba van , nektek a feladatotok nem más mint a hibát megtalálni és a Klánháború facebook oldalára üzenetben elküldeni. A nyertes 10 pp-t kap. Keresd a hibát az est folyamán 3 -szor fogjuk játszani.

Szókereső – Szókereső – Van egy 3x3-as négyzet, betűkkel feltöltve. Értelmes magyar szavakat kell keresni benne, a táblán, minden irányban, azonban a szavak csak akkor érvényesek, ha egymásal érintkeznek a betűk. Meg kell keresnetek benne a a klánháborúval kapcsolatos kulcsszót, és a lehetséges legtöbb szót! Megfejtéseket a Klánháború facebook oldalára üzenetben kérjük elküldeni. Nyertes 10 pp-t kap. Az est folyamán 3-szor fogjuk játszani.

Én és a Klánháború fényképverseny - Olyan fotók beküldését várjuk, amelyek összeköthetőek a játékkal. A fényképeket khverseny@gmail.com várjuk 18:00 -20:00 között. A nyertes 80 pp-t kap.

Ki énekli? - Az est folyamán kirakunk egy videót melyben híres magyar slágerek vannak elrejtve. Aki elsőnek beküldi az össes szám címét és az előadót Klánháború facebook oldalára üzenetben 80 pp gazdája lesz.

Villámjáték - A választ üzenetben küldjétek egyenesen Klánháború Facebook oldalára, és a kérdést másoljátok be az üzenetbe, hogy tudjuk mire válaszoltok! Az est folyamám töbször rakunk ki villámjátékot. 3 kérdés helyes megválaszolása után jár 60 PP.

Extra nyeremények : Inno games ajándékok a 4 legtöbbet nyerő játékosnak .

Minden játéknál jelöljétek ki mi a játék neve amire válaszoltok, valamint adjátok meg a játékos nevetekek.

Sok sikert kívánunk!
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,


A Klánháború a Facebook-on elnevezésű születésnapi rendezvényünk véget ért, köszönjük minden kedves megjelentnek, hogy velünk ünnepelt, és játszott.


Alábbiakban olvashatjátok játékaink összesített nyereménytáblázatát: a nyerteseket, és nyereményeiket.


*STALKER*: 150pp
.Monster.: 80pp
El Gringo*.*: 70pp
rohammokus: 60pp
balcsi14: 60pp
leaderlala: 80pp
warlock1: 10pp
hahaha72: 70pp
Mary Popkids: 10pp
SkyWorld: 80pp
KockaGergő: 80pp
narsill: 10pp
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent