Csevegő

DeletedUser18625

Vendég
Csak 2 rész fogott meg.
Vinszentet rávenni a támadásra és megakadályozni az SBT-Spárta dipót :)
Azért küldtem a tagjainat az SBThez hogy a vesztüket okozzam :)
Jajjj Roli :)
Igen ez még egy érdekes része az egésznek , ha az sbt mint ellenség , akihez mentek az árulók is meg az alvezéred is , mièrt oda akarná küldeni az ember a tagjait ?
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.219
Félreértettél. Az "árulók" lettek alapból arra irányítva. De személyesen 3 embernek mondtam, hogy szerintem jó lenne neki az SBT-ben. A többiek a levél alapján mentek, vagy sem.

Vinszentet nem kellett rávenni, magától is menni akart, csak az egyik egyik vezére azt mondta, dipó van, a másik meg azt, hogy nincs dipó. Én csak célozgattam neki, hogy jó lenne, ha támadna :)
 

ati.mached

Well-Known Member
A reakció pontszáma
4.110
Értem, szóval amely tagjaiddal nem voltál megelégedve, nem hallgattak rád vagy mittomén...azoknak odalegyintetted az SBTt.
Akikkel minden rendben volt azokat meg a Respecthez zavartad.
Jól értem?
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.219
Nem. Láttad az utolsó levelet, amiről Peti beszélt az előbb, nem?

Akiket direkt odaküldtem, azok nem bánják, hogy oda kerültek, legalábbis így tudom. Ahogy Headtől azt is, hogy semmi gond nincsen egyikükkel sem.
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.382
Tudom, felesleges, de csak a minket/engem érintő hibákat javítom, bár senkit nem érdekel :)



Az a sok toborzás: Reloflex külön, majd mikor beütöttük őket akkor zsoltikap, kissanyi, marionetta, meg egy talán M betűs játékos utóbbi 2 között. Ha ez sok, akkor a Respect és az SBT kib... sokat toborzott az NF-ből




Az nem adok-kapok volt, egy-két játékost kivéve úgy vertük őket, ahogy akartuk, ott mi voltunk erőfölényben. Goblinnál, SystemFail-nál ütköztünk tán falba, meg lejjebb Castleai-nál.

vinszentet Skypeon bíztattam, hogy mielőbb támadjon az SBT-re, mikor eljutott a fülembe, hogy dipózni akarnak, ebben segített, hogy a Sparta vezetők ellent mondtak egymásnak ez ügyben. Mindenáron meg kellett akadályozni a Sparta-SBT dipót.




Ez fordítva volt, inkább mi kísértük haza az SBT seregeit, az SBT pedig előbb rombolt, majd foglalt minket. Az RPG volt az, aki minket kísért - többek közt engem is kétszer.




Ilyen nem történt :)




Fejben feladtam a játékot, igen, de korántsem a "negatív eredmények miatt". A második része abszolút igaz, szerintem az se túl optimális, ha egy bizalmas alvezér jelentkezik az SBT-be :)

Hibát? Azzal a szándékkal ajánlottam a tagokat az SBT-be, hogy ezzel a vesztüket okozzam. Tudtam, hogy ott jó játékuk lehet, de nem fognak nyerni, mert össze fogtok fogni mindenkivel. Yodának is elmondtam már, próbáltam úgy intézni, hogy az akkori szövetséges Respect járjon a legjobban, az SBT a legrosszabbul, még akkor is, ha utána szidva lettem. Nézzük meg hol áll most a Respect, és hol az SBT. Legyen nagyképű, de ezt nem nevezem hibának. Azt, hogy fejben feladtam a kiélezett háború, a széthúzó, rosszul felépített taglista és az engedetlenség miatt, illetve hogy olyanokban bíztam akikben nem kellett volna, na az a hiba.

Nézzük az utolsó 4 jelzőt. Sokan gondolhatják így, de valamiért mégis úgy van, hogy ha szeretnék indulni valahol, akkor tudnék klánt összeszedni. V43 után jó vezérnek tartottam magam, ma már nem tartom magam jónak. Ott ment az, ami itt nem. Lehet mondani, hogy könnyű szerver, de szeretném látni, ki tud fordítani 2,7x-es területi dominanciahátrányból, legyen akármilyen szerverről szó.


De az, hogy van egy véleményed Peti, az nem zavar igazából, mindenki azt gondol, amit szeretne. Mindig is voltak, akiknek nem voltam szimpatikus, mindig is volt, akik noobnak néztek, most is van, ezután is lesz. A V50-en induló értelmesebb klánok vezetői közül én voltam a legtapasztalatlanabb, és én voltam az, aki még sosem kapott ki előtte se játékosként, se vezérként. Új szituáció volt, és örülök, hogy megtapasztaltam, ettől az SBT-től bárki bármit mond, nem szégyen kikapni. Sokakkal ellentétben én belátom ha hibázok, és ez itt sincs másképp, hisz tudom, hogy én voltam a ludas javarészt :) Ebben nincsen semmi. Nem lettem tőle se rosszabb ember, se rosszabb játékos. Volt egy jó(nak tűnő) tervem, amit én nem tudtam végigvinni a tagságon. Egy kiváló önismereti tréning volt, utána az 1 hónap pihenő alatt sok mindenből sikerült levonnom a tanulságot :)

Noob vagy :D
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.219
Azt mondjátok meg nekem inkább, hogy egy V50-en előfordult, és 2x a kárunkra használt bug, ami jól volt dokumentálva és jelentve a supportba, hogy a bánatba létezhet még mindig, más játékosnál, más szerveren, más körülmények közt.
 

DeletedUser18836

Vendég
Headshot:

Igen tudok arrol meselni hogy milyen volt amikor x ember ilyen pontosan ramidozit...

Jatekugyileg szivas volt persze , mert sokat nem tudtam vele mit kezdeni de megis jo volt ilyet latni.

Ennek ellenere nem szallnek el annyira, hogy ilyet "nem nagyon lattam mashol".

Mert en lattam... igaz azert nem ennyi ember idozitett hanem talan "csak" 4-5 netalan 6 de megis volt ra pelda nem 1 szer.
 

DeletedUser18797

Vendég
Péntek éjfél után egy klánháborus forumon írod h ki mennyire élettelen, kis srác szerintem életcélt tévesztettél, de semmi baj szerintem még kezelheto a betegseged :)
 

DeletedUser18312

Vendég
A francia L’Équipe összeállítást készített a kontinensen szereplő futballsztárok havi bruttó fizetéseiről. Íme a lista.

  1. Lionel Messi (Barcelona) – 8,3 millió euró (2.6 milliárd forint)
  2. Cristiano Ronaldo (Juventus) – 4,7 millió euró
  3. Antoine Griezman (Atlético Madrid) – 3,3 millió euró
  4. Neymar (PSG) – 3,06 millió euró
  5. Luiz Suárez (Barcelona) – 2,9 millió euró
  6. Gareth Bale (Real Madrid) – 2,5 millió euró
  7. Philippe Coutinho (Barcelona) – 2,3 millió euró
  8. Alexis Sánchez (Manchester United) – 2,28 millió euró
  9. Kylian Mbappe (PSG) – 1,73 millió euró
  10. Mesut Özil (Arsenal) – 1,6 millió euró
 
Fent