Aldi, a Spártát miért hagyod ki?Igy van, Asg, sbt, nf...
De en archekat is idesorolnam... respect klanjukat szoval inkabb 4 nagy klan![]()
Ez csunya voltAldi, a Spártát miért hagyod ki?
Röviden, 3 nevesebb klán lesz a szerón, az NF, SBT és a Spárta, illetve a sok tapasztalatot szerzett ASG.
Eközben keressük a megfelelő stratégiát és eddig Csabika ötlete tűnik a legjobbnak.
![]()
Gonoszak vagyunk.Ez csunya voltilyet nem tehettek az asgvel.
En nem ertem miert gondolja mindenki h a sparta indul.![]()
Nem mertek szolni mégGonoszak vagyunk.De remélem ezzel is csak feltüzeljük őket és végre összejön nekik egy jó szeró.
Biztos forrásból tudjuk, de vezetőségi tagként gondolom neked is szóltak már.![]()
Aldi, a Spártát miért hagyod ki?
Röviden, 3 nevesebb klán lesz a szerón, az NF, SBT és a Spárta, illetve a sok tapasztalatot szerzett ASG.
Eközben keressük a megfelelő stratégiát és eddig Csabika ötlete tűnik a legjobbnak.
![]()
Moderátor létedre szégyenkezhetnél a pártatlanságod miatt! Nem voltak előtted példát mutató moderátorok? Kezd vicces lenni, hogy az ASG-be állsz mindenhol bele!![]()
Előregbe bevinni egy egész klánt... vajon kinek támadt ez a világmegváltó ötlete?
Most nem lesz annyira ciki, ha 150-en lesznek, elég lesz csak 2 klán![]()
Semmit! Csak azt látom: MODERÁTOR! De teljesen mindegy, tgszisz leírta....Tehát szerinted én nem írhatom le a véleményem? Elég érdekes világban élsz...
Egyébként script moderátor vagyok és nem fórum, ha ez mond neked valamit![]()
Be lehet regelni és megmutatnotok!Szerintem felelőtlenség ezt megpróbálni az ASG-nek,amit eddig valahogy sikerült felépíteni át fog menni vicckategóriába ezen a szerveren. Az ASG-nek egy lassú komoly ellenfél nélküli szerver kell,hogy komolyabb csapat épülhessen belőle,leszűkítve a játékoslétszámot és felépítve egyfajta rendszert,nem pedig egy olyan szerver megint ami tele van szervergyőztes klánokkal akik sokkal szervezetebbek,játszottak és nyertek meg végjátékokat...ráadásul a pp mentes szerver nem az ASG-nek kedvez...az viszont tényleg érdekes,hogy indul e a SpártaHa igen én nekik fogok szurkolni
![]()
SpártánakAz asgnek vagy a spartanak ?![]()
Már akkor leírtam mikor 45ment,hogy ősszel fogunk indulni...de azt már 3éve is megmondtam volna,hogy nyár kellős közepén nemBe lehet regelni és megmutatnotok!![]()