Világ 68 Csevegő

martone

Well-Known Member
A reakció pontszáma
514
Miért Gábornak durrogtok amúgy állandóan?

Hát mert kinek kell? Egy vezér aki alakítja a klánt, ő neki kell összetartani ő felel mindenért, főleg hogy ő nem vezér hanem kiráj! Aki ismer tudja nem szokásom ócsárolni nagyon de van aki nem érdemel mást a stilusa miatt. És itt én lezártam az véleményemet nem fogom megváltoztatni.
 

a Vajda

Well-Known Member
A reakció pontszáma
2.286
Az ember azt gondolná egy top 3-as vezető tud csinákni egy értelmes regisztrációt.. Nem megy be 150 taggal egyetlen egy kontinensre es nem szed fel minden barbart 1x szerveren.. S frontra ertelmes tagokat rak, de ennyi szerver utan meg mindig nem képes normalisan klant vezetni..
Szomoru..

Raadasul totti tudta mikorra armazunk... Csalodott vagyok, igy ekdobni egy szervert xd
Raadasuk sok tag tobb szaz ezret beleolt xdd
 

a Vajda

Well-Known Member
A reakció pontszáma
2.286
Kösz vajda hogy bomlasztottad az ASGt, a helyedben most kilépnék és átvenném a megmaradt tagokat.
63 utná ismét én? En vagyok az uj barcsa?
Az a baj a sok hulye el is hiszi majd xdd



De amúgy erősen gondolkodok, hogy kilépek, megalapitjuk a Macjed klant?
Oreg is jonne. :D
 

MR. Anderson

New Member
A reakció pontszáma
24
Donhapci SzánalmASG kirája

Bocs ez muszáj volt.

Lightkex szerinted mi a lónak a fa..át csinált volna itt bárki is? Két aktív óriás fiók pont arma 2 napján gondol egyet és sza.ik mindenre majd bebukjuk a frontot úgy hogy védelem kérés sem jött részükről. Mit kellene csinálnunk?szopassunk titeket még hetekig ha így is úgy is nyertek?Fasza lett volna? Nem egyszerűbb minél előbb le tudni aztán pihenni a következőre? Örülünk neki hogy legalább látja valaki hogy nincs értelme. Betöröltünk. Majd v70-en indulunk, legalább addig pihenünk. Te meg verd a melled. Jár a taps. Majd legközelebb ahol ba.zni kell majd ne úgy viselkedj mint egy grillcsirke!
 

a Vajda

Well-Known Member
A reakció pontszáma
2.286
Minek jöttök be akkor? Minek öltök bele pénzt? Az a baj, azt hiszitek ti mindent jol csináltok, kozben 20 falus játékosnak 3k átlagpontja volt. Befoglaltok mogenk, ahol lekottok egy rakat vedot es csodalkoztok, hogy fronton haladunk?
 
Fent