Off

Goblin123

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.374
Sötétben tapogatózunk! Senki sem tudja mikortól volt a végrendelet! :)
És ahogy DJ kérdezte,az ellenfél megtudta de honnan? és mikortól?:)
Jó kis Konteo lett ebből is! Kiváncsi leszek mi lesz a vége és az igazságra!:)
Nekem írta oposzum dátummal.
 

Deleted User - 1534977

Vendég
Igazsagot akartok, mikor a Sup (beszeljunk csak a CM-rol) meg csak magyarul se tud igazan helyesen (nyelvtanilag és mondatszerkezetileg) irni. Ez nem szemrehanyas, hanem sajnos a valo igazsag.
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.398
Én a játék tisztaságáért küzdök és HNK szimpatizáns is vagyok!
De ez túlmutat ezen! A játék egyenlő feltételekkel menjen!
A Cotl tagok jogosan reklamáltak szerintem,kivéve ha a végrendelet leadása késöbb volt..és helyelésből foglaltak a fiókból!
Ha így történt, akkor meg elnézést kell kérni és megkövetni a Suppot!

Mint a CotL tagok nevében eljáró személy, nyíltan mondhatom, hogy nem áll szándékunkban becsmérelni senki munkáját.
Az, ami reggel történt közel sem érdekes, ilyenért nem hiszem, hogy tiltottak valaha valakit, support nem most fogja elkezdeni. Csupán a tagok elvárnák, hogy legalább pár óra pihenőt kapjon az, aki. Természetesen tudjuk, legalábbis nekünk azt mondták, hogy végrendeltes, ezáltal jelentettük, ahogyan ellenfelünk is minden apró dolgot jelentett, és voltak pár órás, akár végleges kimenetelű tiltások is. Nincs okunk, és nem is szorulunk az ilyesmi fajta győzelemre, viszont jó lenne, ha megízlelnék ők is azt az izgalmat, amit az ilyesfajta dolgok hoznak magukkal.

Egyébként szerintem amúgyis vicces a végrendeletes dolog. Feleslegesnek tartom a játéknak ezt az oldalát olyan szinten szabályozni, hogy sem foglalni sem kétszer támadni egy faluból nem lehet.

A reggel történtekért természetesen mindenki elnézését kérem a tagjaim nevében. Mint minden klántagok, ők is hevesen várják a végét, mert valljuk be nem volt ilyen sokáig állóháború, ritka az ilyesmi, főleg olyan módon, hogy oda-vissza mennek 10-14 naponta az armák, és 300-500 nemeseket véd le 1-1 frontos, minimális kapott védőkkel... Mindenki nyugodjon le, és játssza a saját játékát, mi is azt fogjuk tenni. Kihozhattuk volna korábban, és bárki írt reggel korán nem tudom már milyen nevű fiókból, feleslegesen hozta fel a témát. Mert mindenre van magyarázat, és amíg magyarázatot tudnak adni, ill. törölni értelme sincsen beleállni olyan dolgokba, melyekhez közünk nincs. Nem vették át az ügyet, mert gondolom röhögnek a háttérben, hogy 1-1 cotl tag, vagy hnk tag mennyire várja, hogy egy-egy játékos valamit bakizzon, és végre szakadjon a front.

ÉN, ahogyan messengeren is kértem a klántagjaimat, engedjétek el a témát, illetve tartózkodjunk az ilyesmiféle vitáktól, kiírom ide is. Láttátok opival sztem nem bírjuk egymást, de elég szépen eltudtunk beszélgetni valamelyik múlt éjjel, ha picit heccelve is a másikat. Inkább hajoljunk erre a dologra, mintsem ilyesmikkel offoljuk szét feleslegesen a fórumot.

"Ahol igazságtalan jár, ott az igazság előbb-utóbb úgyis győz."


Maradok tisztelettel,
Marko
A CotL felelős vezére
 

Bogyó

“A jó”
A Klánháború Csapata
Supporter
A reakció pontszáma
783
58 as csevegő zárolva lett!
Ez miatt! Természetesen a játékosok a "hibásak" akik ezt megmerik fórumon kérdőjelezni!

Az ügy lefolyása picit lassabb a megszokottnál, ezért elnézést kérünk.
Annyit elárulhatok hogy még nem zártuk le, ellenben bármilyen döntés is születik az természetesen nem lesz publikus.
 
Fent