Elemzés

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser19851

Vendég
HODOR a szerveren a legkimelkedőbb klán, és a legtalpra esettebb ez tény, viszont, hogy az ASG kezében van a sorunk ezt te se gondoltad komolyan, beszéljünk inkább arról, hogy ASG fúzionálni akar a napokban az NTvel, és így hátbaszúrni az ALt, na peace.
 

DeletedUser20011

Vendég
HODOR a szerveren a legkimelkedőbb klán, és a legtalpra esettebb ez tény, viszont, hogy az ASG kezében van a sorunk ezt te se gondoltad komolyan, beszéljünk inkább arról, hogy ASG fúzionálni akar a napokban az NTvel, és így hátbaszúrni az ALt, na peace.
Hogy mit csinálok???? Fuzió????
Vannak bajok.....
 

DeletedUser20011

Vendég
Szövit köttök a HODORAL... persze, jó is van ez így... És hogy mennyire gondolom komolyan hogy a v53-as szerepléseteket Én befolyásolom? Mindjárt megtudod!
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser20011

Vendég
Miért érzem azt hogy haduzenet ment? XD
Gondolom most habzó szájjal ül a szobába és megmutatja hogy megint egy senki lesz xd
Húúúú annyira menő lettél most, hogy hidegrázást kapott a nyuszis mamuszom! :D :D
 

DeletedUser20011

Vendég
Király azért az ne feledd ha a paraszt nem sz.rik a király nem eszik ;)
És most ezt mire is véljem? Úgy véled szükségem van a kioktatásodra? Vagy esetleg most ettől a beszólásodtól növekedett az esélyetek a szerón? Vagy egyszerűen, jobbat fogsz aludni éjjel, mert most aztamekkorátbeszóltam vágyad kitudtad elégíteni? Srácok... Én egyikőtökkel sem személyeskedtem, hanem a JELENLEGI tényeket írtam le! Az hogy Ti ezt mellre szívjátok...hát lelketek rajta! Csak tudnám, hogy mire jó ez az arcoskodásotok...? Eljátszátok a mártír halált egy olyan szitu miatt ami már történelem, felnyomtok boldog boldogtalant, miközben ti csak csapatot építetek! Bravó..... Ha valóban egységes és ütőképes csapatot akartok azt megsúgom nem így kell!!! Miért nem kérdeztek más vezérek és tapasztalt vezetőktől? Akik tudnak irányítani 100+ embert? De ha ilyen kicsinyes szinten maradtok, szerintetek mi lesz a csapatotokból? De hagyjuk is... kár a szóért.
 

DeletedUser19060

Vendég
A jelenlegi tény állás?
Már mint hogy rajtatok múlik hogy mi nyerünk e?
Szerintem ez inkább vicc mint egy komoly vezető szavai...
Nem igazán értem mivel ti csak profitaltok abból ha mi is az nt ellen megyünk de hát ti tudjátok.
Keresek már egy tapasztalt vezetőt aki tud válaszolni a kérdésemre...
 

sikamaru123

You do not have to live in the past
A reakció pontszáma
967
Úgy látom itt semmi nem változott :D
Csak a szokásos megy
Amúgy még utoljára leírom hogy szerintem melyik végkimenetelek jöhetnek szóba:
1.Witcher rendbe szedi magát és a csapatot (barcsa segítségével mivel amíg az NT-ben voltam volt alkalmam kicsit beszélgetni barcsával és elég jó vezetői egyénnek tűnt és korrekt embernek) elbánnak az ASG-vel utána pedig az AL-el a HODOR-al eközben vagy diplomáciát kötnek vagy őket is ütik majd. És végül megnyerik a világot. A royalnak pedig nem jósolok sok időt (nem ismerem őket szóval róluk láthatatlanba írok)
2.Az AL és az ASG továbbra is jó szövetséges marad+még kötnek egy dipót a royal-al vagy a hodorral és együtt leverik az NT-t és végül az AL behúzza a világot (mivel ha már csak a játékos állományt nézzük az AL játékosállománya erősebb mint az ASG-é és ezt nem lenézésből mondom csak tények..)
3.Előbb utóbb az ASG és az AL között bomlani fog a szövetség és mindenki üt mindenkit :D (bár erre van a legkisebb esély a 3 közül)

Na és mielőtt jönne 1-2 emberke hogy takarodjak csak a véleményemet írtam le utoljára mivel úgy tűnik az egész kh-t befejezem (nem mintha meghatározó személyiség lennék) De azért sok sikert kívánok mindegyik klánnak ezen a világon remélem barcsáék behúzzák a világot :D Na és innentől nyugodtan lehet szidni többet már úgysem lépek fel (csak az anyázást mellőzzük majd gondolok itt 1-2 emberkére) :p
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent