Csevegő

DeletedUser18836

Vendég
Swak... irom ezt ugy h tudod h birlak...

Nem gondolkoztal el azon,hogy nehany dolgot at kene ertekelj magadban?

Sokszor mondasz olyat amivel maximalisan egyet tudok erteni de neha olyan dolgokba mesz bele ami teljesen folosleges es\vagy tul megy azon a bizonyos hataron.

En is tullovok neha a celon de azert nah....
 

DeletedUser19598

Vendég
Tudjátok mit nem értek?
Ha írnák egy körlevelet, ha megakarnám mutatni hogy igazam van.
Akkor bakker odaraknám magam, védekeznék dodgeolnák, ráfoglalnák....Játszanák.
De mit látok? Elsőnap feldobjuk a kezünket? Mikor beér kb az első pár nuke? Összerakjuk magunkat? Közbe meg a soraiba teljesen másról írt? Megértem ha valakinek más a véleménye, mégha árulásnak, patkány dolognak tartom. De azt sose értem meg, ha valamit mondok, híresztelek, buzdítom a többieket, akkor félnap után meg feldobjuk a kezünket és ütjük a szavunkat?
Ez most szerintem gáz, maradhatnák csendbe is, és örülhetnék hogy szétvan foglalva Red, de én általába inkább leírom amit gondolok, igaz épp emiatt nem szeretnek, de továbbra is tartom, ha már ennyi időt rááldozz valaki, körlevelet szerkeszt, bakker akkor a minimum hogy 2-3 napig elszórakozok az ellenféllel, nem dobom fel a kezem félnap után....Szerintem...

Nem tudom kit nézel ? Vagy mi ez TV2 kamugyár? :D Esetleg csak swak rokona vagy ? BOTorkáltok itt össze vissza .. :/ lassan 3 napja hogy kiléptünk , 2nap vedekezo 1 naptamado 1 napnagyhatalom, 64 ember tamad , 600 bejövő . Tehát ha hülye vagy valamihez inkább maradj csendbe . 200 megölt nemes csak hogy említsek valamit :D Ne ostobasággal hányd össze a külsőt :D
Plusz Rolinak igaza van , kellett kis plusz stat HNK nak , de ahogy támadnak az fergeteges :D
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.667
tehat most azzal akarsz dicsekedni hogy nap nagyhatalma lettel mert sunyiba hatba tamadtad a klantarsaidat,tudsz visszafoglalni illetve megoltel allitolag "200" nemest mert tudsz vonatot vagni meg falut bevedeni.

Ertem....

Kar hogy ezt a zsenialitast maskor nem mutattad.
Lehet,hogy megmutatta volna ha a HNK nem gyáva harcolni :D
 

DeletedUser19331

Vendég
Red hagyd Őket, úgy se fogják fel, sose játszottak még fair 1vs1-t senkivel, mindig az lesz a dicsőség nekik ha 280vs30-ban levernek valakit(Spárta) Majd szenvednek 4800falu 4800 FALU(Ha ennek csak a fele támadó az már 2400nuke az alap falu számon FELÜL) előnyben 164vs75-ben. :) Az, hogy mennyit pancserkednek eközben, azt sose fogják felmutatni, saját maguk ellen sose fognak beszélni(érthető okokból).

Mert red téged is egy fixen 1 időpontra időzített támadással majdnem az összes falvad egyszerre tudnák levágni rólad, de ehelyett pancserkednek, és ez a dicsőség nekik... :) Hogy ekkora túlerőben, viszik tőled a falvakat... De arról nem dicsekednek, hogy hogyan... :)

Nagy szégyen ami itt megy 50-n de nem csak ami itt megy már, hanem ez az egész magyar KH egy nagy szégyen ahogy van. Régebben sem volt túl jó ez a "játék" de az elmúlt szervereken egyre jobban süllyesztitek a játékot....

Mellesleg, ekkora túlerőben 2 hónap alatt le kellett volna már zárnotok ezt a szervert, ehhez képest..... had ne mondjam hol tartotok még. A szövetség effektívsége nem túl nagy még mindig az az igazság. Ekkora tűzerő, és ekkora fölénynél számomra érthetetlen, hogy hogyan tart a szeró még ott ahol... Ennyi faluval 4000nuke-s armát simán tudnátok tolni aztán kb vége is lenne az sbt-nek de ehelyett itt szenvedtek mint valami szerencsétlen banda.

Én senkit nem leszólni akartam, de azért lássátok be, hogy ez rátok nézve szégyen, hogy ilyen ütemben haladtok. Én a helyetekben kb 100embert belsőre raknák, mert teljesen hasztalan fiókjaitok vannak. És az az igazság, azon se lepődnék meg ha még 6hónapig, vagy annál is tovább menne, csak az =SBT= elleni harc....

Remélem a szövetségi vezérek ezt nem sértésnek veszik, hanem belátják, hogy bőven van még ott teendő, mert ez ilyen formában, nagyon kevés amit kihoztok a tagokból. Bár persze az is lehet, hogy a 8800 faluból kb 6500 védő falvatok van.... És ugye a nem maxos faluk stb stb... de bárhogyan nézem ez roppant kevés.

Tulajdonképpen engem nem igen izgat a világ alakulása, már csak azért sem, mert szerintem egyik szövetségi klán sem érdemelné meg a győzelmet, remélem azért annyi van bennetek, hogy a végén lemeccselitek egymással 1vs1-ben, és nem technikai hányadékkal akarjátok zárni a jubileumi világot.

Nem a diplomáciával van a gond, ez hülyeség, engem nem zavar hogy összeálltatok, mert várható volt a részetekről, hogy 1vs1-ben nem fog menni a dolog, az ami nem tetszik, hogy Ilyen Caesar Swak vigyori félék olyan magas lovon ülnek, pedig Ők is tudják, hogy 1vs1-ben 0 esélyük lenne.

Ezen a szerveren szerintem a HNK az, aki ha könnyített világon játszana is kikapna bármelyik noname tömeg klán ellen, ezzel a teljesítménnyel. Elvileg tanulni vannak itt. A 2 nagy ezt számukra "biztosítja". Szerintem jobban járnának, ha tanulni akarnak akkor kimennének a frontra 10-15 faluval 1 tömbbel, és úgy játszadoznának. Abból sokkal többet fog tanulni, és sokkal több tapasztalatot szerez, minthogy hátul naponta 1x belép, majd pedig másik szervereken panaszkodik, hogy Ő unatkozik.. :)

Ui: V50 jelenlegi állása az =SBT= érdeme, és a szövetség szégyene...

Örülök neki, hogy 50 és 52 az utolsó szerverem egy ideig... :) Sikeresen alul múlta a közösség 45-t, 28-t még nem szerencsére.

Hajrá mindenki!

Üdv: SF
 

DeletedUser18625

Vendég
Minden féle képpen ! Csak azt nem tudom , sport vagy ilyen low rideres legyen inkább
 
Fent