Javaslatok a játék készítőinek

DeletedUser17976

Vendég
Üdv!

Bizonyára sokszor megfordult már itt ez a téma, vagy ha nem, akkor én szégyenlem magam visszamenőleg is.

A Speed szerverek megállás nélkül tele vannak botos csalókkal, és ebből már elég sokaknak van elegük. Ha a normális világokon lehetséges, a Speed körökön miért nem lehetséges az, hogy ezt akadályozzátok?
Felháborító, hogy ma már sehol nem lehet úgy játszani, hogy ne kelljen attól tartani, hogy néhány magát igen királynak tartó élettelen senki szétcsalja a kört. Én szégyenlem magam már helyettük, és remélem egyszer végre megoldjátok ezt a problémát.
Köszönöm előre is!

Üdv.: daemonic01
 

Halottaskocsi

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.067
Probléma:
A falujegzetek egy idő után teljesen átláthatatlanok, és elég körülményes egyesével a térképről végig böngészni a már lejárt idejű jegyzeteket.
Megoldás: lista létrehozása 2 oszloppal: 1. Kordináta 2. címke módosítás dátuma
 

DeletedUser8560

Vendég
A support csak a rendszer adta kereteken belül tud ellenőrizni és eljárni, így van olyan, hogy az illegális eszközt használó jut előnybe, és van olyan, amikor globált kap, mert sikerült elkapni. Sajnálom, hogy ez nem elég, de annál többet amit jelenleg megtehetünk, nem tudunk megtenni.
 

DeletedUser19087

Vendég
Üdv,

egy olyan ötletem támadt(és a megvalósítása sem lenne túl bonyolult), hogy bevezethetnének egy új leltáros cuccot, ami megnöveli a kereskedők szállítási kapacitását(legalább 3x), vagy a sebességüket(legalább 2x), így nem kéne napokig szenvedni a nyersanyag összehordásával, mikor érmét akarunk verni. Szerintem senkinek sincs kedve hozzá, csak egy szükséges muszáj, és ezzel emberbarátabbá tehetnék ezt a folyamatot. Meg lenne szabva, mekkora időtartamig érvényes a cucc, hozzá lehetne igazítani mondjuk a zászló duplázók idejeihez, tehát lehetne 48 & 168 órás változata is.
 

DeletedUser11248

Vendég
Üdv,

Egy olyan javaslatom lenne ami sokaknak nem fog tetszeni,főleg az olyanoknak nem akik 10 világon pp-k majd a 11-en előadjak hogy mekkora királyok de közben játszani nem tudnak.

A javaslatom:

Tőzsdézhetsz de ami pp-t tőzsdével keresel csak azon a világon költheted el...csak azt a pp-t viheted tovább más világokra amit megveszel.

Így kicsit kiegyenlítődne a játék és igazságosabb lenne..mint kezdő nem azt kellene nézem hogy egy falum sincs kész de X a 20-k falujánál tart..mert 10 világon csak pp-t gyűjtött...persze ha vesz nyersit és azzal tart a 20-k falujánál az az ö dolga,azt én is megtehettem.vehettek én is..de azt már nem hogy ö jön 10-20-30k pp-l..azzal a versenyt nem lehet felvenni.

Az inno igy sem járna rosszul,sőt jobban járna viszont a kezdő-gyengébb játékosok is több esélyt kapnának,igy nem menne el a kedvük a játéktól..a pp-s játékosok is megkellene tanuljanak játszani vagy fizessenek érte...

Aki igazi játékos,aki nem pénzzel tud-akar nyerni az tudom megérti amit mondani akarok..a többi nem érdekel...nézetek be egy új világra..van vagy 20-30 pp-s játékos aki elhúzott,ezekböl 2-3 aki tényleg megdolgozik a helyezésért és a többi játékos ott kullog utánuk,mert nincs annyi pp-k.

Tegyük fel egy régi játékos vissza akar jönni..esélye nincs..vagy ö is 5-10 világon nem játszhat csak pp-nie kell hogy esélye legyen,hiába tudd játszani...ez nem korrekt..vele szemben sem,a kezdőkkel szemben sem.

Mondjátok hogy V50-re régi klánokat-játékosokat vissza kellene hivni....hogy jöjjenek vissza,esélyük nulla...olyanok lealázzák akik hozzájuk képest játszani nem tudnak..de itt voltak és gyűjtötték a pp-t...így nekik esélyük nulla...korrekt ez???

Visszajön X-rákérdezel mennyi pp-je van,vettem egy 1000-t..neked...óóó van vagy 30-40.000, kitalálhassátok mennyi eséllyel indul és azt is hogy meddig marad és ez nem korrekt,miért kell hátrányból induljon egy új világon...ugyanez van a kezdőkkel és sírunk hogy egyre kevesebben vagyunk...igazságosan kell játszani és egyforma esélyt adni mindenkinek induláskor.

Mindenkinek adjunk egyforma esélyt egy uj világ indulásánál...jobban farmolsz-több a nyersid-eladod-igy tudsz felezni a te dolgod,azt a másik is megteheti...egyforma esélye van mindenkinek..így ahogy van igazságtalan ez a játék.

Sajt régen te is játszódtál igy tudod te is mit akarok javasolni és hogy ez a játék valamilyen szinten kiegyenlítését szolgálja..több esélyt adva sok játékosnak(a többségnek) igy érd el hogy elfogadják ezt a módosítást..
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser8560

Vendég
Üdv,

egy olyan ötletem támadt(és a megvalósítása sem lenne túl bonyolult), hogy bevezethetnének egy új leltáros cuccot, ami megnöveli a kereskedők szállítási kapacitását(legalább 3x), vagy a sebességüket(legalább 2x), így nem kéne napokig szenvedni a nyersanyag összehordásával, mikor érmét akarunk verni. Szerintem senkinek sincs kedve hozzá, csak egy szükséges muszáj, és ezzel emberbarátabbá tehetnék ezt a folyamatot. Meg lenne szabva, mekkora időtartamig érvényes a cucc, hozzá lehetne igazítani mondjuk a zászló duplázók idejeihez, tehát lehetne 48 & 168 órás változata is.

Ezt azért nem tudom megígérni, mert egy ilyen rendszer lehetséges, de csak mint aktivált PP funkció. Ezért nincs ezen a piacon aktiválva.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.219
Sziasztok,

Ha érkezik egy fórummegosztás, vagy esetleg egy foglalástervező megosztás, akkor erről kaphatna a megfelelő joggal rendelkező egy jelentést, mint ahogy a háborúba lépésről is kapunk. Néha előfordulnak ebből kis csúszások, nem várt kellemetlenségek, ha esetleg nem levelezik le konkrétan a dolgot.
 

DeletedUser12157

Vendég
Sziasztok!

Anno felmerült bennem egy ötlet, a Facebook-on is működő idézés margójára. Jó pár klántárs támogatta az elképzelést és látott benne fantáziát, így gondoltam, hogy ideje itt is felvetnem az ötletet, hátha másnak is tetszene.

Tapasztalataim szerint egy klánnak a többsége nem követi nyomon folyamatosan a fórumot, vagy azért, mert számára áttekinthetetlen, vagy pedig azért, mert az adott klán tagsága hiperaktív és túl sok olvasnivalót csinál. Így viszont olyan fórumrészek is a süllyesztőben végzik (a nem olvasó egyént nézve), amelyek fontosak lehetnek. Biztos jártatok már úgy, hogy védelemkéréskor vártátok, hogy a másik fél felrakja a jelentéseket, de nem igazán volt hajlandó felfáradni a topikjához.

Felmerült a gondolat, hogy mi lenne, ha lehetne idézni a fórumon a játékosokat? Akár egy @ jellel a nevük előtt, tehát pl. @..Headshot.., majd pedig az idézett játékos erről kapna egy értesítést, legyen az levél/jelentés. Pl. hadüzenetkor mindaddig legfelül van az erről szóló jelentés pirossal kiemelve, ameddig meg nem nyitjuk. Lehetne ez az idézésnél is, a jelentésben pedig szerepelne, hogy ki és melyik topikban, mikor idézett meg... magából a jelentésből pedig vezethetne egy link azonnal magához az idézéshez, tehát nem az adott topik legutolsó bejegyzéséhez, hanem az idézés helyéhez.

A belső fórummal kapcsolatosan jó pár éve az az érzésem van, hogy egyre kevésbé használják a játékosok, nagyon kevés olyan klánt tudnék mondani, ahol ténylegesen jól pörög, de még ott is vannak hiányosságok. Facebook chat, Skype szoba és egyéb platformok nyújtanak lehetőséget a közös kommunikációhoz, miközben a játékon belül is ott van erre a lehetőség, csak nem élünk vele.

Várom véleményeiteket!
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.219
Ha már Head felhozta a kommunikációt: ott egy teljesen jó kezdeményezés, a chat. De a gyermekbetegségei még mindig nincsenek kijavítva, illetve egy két ráncfelvarrással egy nagyon hasznos feature lehetne.

Van az a hiba, hogy kapsz ott üzenetet, de ott nem jelenik meg, csak jelzi, hogy Béla (1), de meg kell nyitni levélbe, hogy látható legyen. Ez rengeteget elvesz a használhatóságból.

Ami újításra gondoltam, hogy aki klántárs vagy barátlistás, velük lehessen létrehozni csoportokat. Rengeteg felesleges kört megspórolna, ha például egy vezető egy pillanat alatt tudna szólni a veszélyzónában levő társaknak, vagy a csoportvezetők a csoportjukkal interaktívan tudnának beszélni.

Illetve, az egész chat ne csak némítható legyen, hanem akit irritál, az tudja teljesen ignorálni, levelet se kapjon róla.

Szerintem nagyon kevesen használják ezt a funkciót, pedig ha kiforr és foglalkoztok vele, akkor van benne bőven potenciál.
 

Halottaskocsi

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.067
Belső fórum...
Belső fórumon lehetőség van egy adott fórum rész némitására, ami nem egy rossz megvalósítása a dolognak és ha a fejlesztő oldalról figyeljük akkor bőven kielégítő. Nem kíváncsi az off témákra? Esetleg az általános beszélgetésekre? Ki tudja némítani. A játékos rajta hagyja az értesítést az őt érdeklő fórumokon - pl védekezés - és meg van oldva. Az a helyzet, hogy ezt fejlesztői oldalról minimálisan lehet csak tetézni: egy adott fórumon belüli topic némításának lehetőségével. Azonban jó fórum rendszerben erre max akkor van szükség, ha teszem azt a felhasználót nem érdekli a térkép átellenes oldalán levő játékos védelemkérése, hisz úgy is messze van.
Az igazán fontos fórumrészek átláthatóságát, szét spammelését, floodolását fórum moderátori szinten kell korlátozni, nem játékos szinten idézgetni a szellemet a palackból.
Másik, hogy miért küldözgetne valaki értesítést a másiknak, hogy jelenése van fórumon? Felhoztad példának a "ki kéne rakni a jelentést". Van bizony eset amikor valakit nem egyszer kell hátsón rugni hogy rakja ki a jelentéseit, de azzal nem lesz előrébb ha még több jelentést generálsz neki. Ilyenkor nem azt kell figyelembe venni hogy kirakja vagy nem rakja ki. Hanem azt, hogy Miért nem rakja ki? Ha elfelejti egy levél bőven elég. Ha közösség tudatos játékos akkor magától kirakja. Ha meg - már bocsánat a megfogalmazásért - szarik az egészbe, akkor jóval célszerűbb levélben elbeszélgetni vele, abból hogy kiraksz a nevével egy kukacot a fórumra nem fogod hamarabb elérni ha épp a tetőn szaladgál vagy egyéb tevékenységet művel.
És akkor ne említsem meg a trollokat... akik szétspamelik esőtáncukkal a fórumot hogy megidézzenek a semmiért, pláne ha aztán a kommentjüket még törlik is - ott a lehetőség, hogy ha megszüntették az adott jelentéshez tartozó posztot akkor töröljék a jelentést, de engem nem nyugtatna meg a tudat hogy a rendszer önállóan törölgethet a jelentéseimben - ezeket megint csak moderátori szinten kell korlátozni tevékenységükben és ugyan ott tartunk ahonnan kiindultam: a moderátoron, a klán arra jogosult emberein múlik az egész.
A végére még annyit, hogy célszerűbb üzenetet kapnia mintsem jelentést. Ha tényleg az adott játékos elérése a cél, akkor olyan formában kell azt megkapja amiről akár telefonos értesítést is kaphat.

Chat. Hát röviden és tömören a chat jelenlegi formája... 4 betű, lehet barkobázni mi lehet az, r a vége.
Talán már régebben is felvetették egyébként, hogy lenne rajta mit módosítani. Csoportok létrehozása a legalapabb egy ilyen funkció esetén. A chat-levél közti átmenetet nem mondanám feltétlenül rossznak, bár inkább azoknak kedvez akik önmaguktól nem képesek egy összeszedett -nem 500 negyed mondatból álló keszekusza - kommunikációs csatornával megbírkózni. Ne kövezzetek meg, manapság mindenki chatel mindenkivel, félszbukon, skypeon stb stb ez már egy eléggé természetes forma. Csak apró különbség, hogy te levélbe megkapod, hogy "szia" és mire válaszolsz rá már villog pirosan, hogy időközben beszélgetőpartnered 56424525 üzenetet küldött. A chat általi beszélgetés formátuma és a levél általi beszélgetés formátuma nem összeegyeztethető olyan szinten, hogy az tényleg jó legyen. Szóval osztom DJ nézetét, hogy lehessen teljesen blokkolni a dolgot.

Továbbá lazán elképzelhetőnek tartom egy telefonos kh-chat applikáció elkészítését. Nyilván elsődleges a chatet használható verzióra kreálni, addig ennek nincs értelme, no meg a fejlesztők kissé hadilábon állnak a játék telefonos portolásával is, de talán egyszer a távoli jövőben még erre is sort keríthetnének. (jelenleg ha jól tudom a chat nincs integrálva az applikációba csak üzenetek formájában, és új chatüzenet érkezésekor értesítést sem kapunk, csak ha az adott játékos előtte még nem írt nekünk)
 

korboncnok

ex Supporter
Ex-Csapattag
A reakció pontszáma
925
Várjuk tőletek javaslaitokat, hogy játékunkat minél inkább a ti szájízeitekre tudjuk szabni! :)
 

DeletedUser8560

Vendég
Megvalósítható az, hogy helyettesített fiókot ugyanúgy elérjünk iOS-en, vagy androidon, mint a saját fiókunkat?

PC-n ha bejelentkezek a helyettesítésből a fiókba, ugyanúgy jelez a böngésző hanggal, hogy újabb támadás érkezett. Telefonon, tableten is, ha be van állítva a saját fiókról. Jó lenne, ha ezt a helyettesített fiókkal is elérnénk.

továbbítva.
 

suttyo

New Member
A reakció pontszáma
5
Sziasztok,
Mennyire reális, egy olyan világ amelyiket nem csak egy adott régióból lehet elérni, hanem több kiválasztott régióból is?
Tehát mondjuk lenne egy GlobalWorld1 nevezetű világ, amit minden régióból el lehetne érni, és mindenki a saját nyelvén játszhatna.
Így akár, elég nagy világokat is össze lehetne hozni, maximum az éjszakai bónuszon kellene picit változtatni, vagy hogy mondjuk csak európai régiók férnek hozzá stb.
 

DeletedUser19349

Vendég
Sziasztok

Nem tudom hogy valaki irt e már erről .

A zászlókezeléssel lenne észrevételem . Ugyebár az Áttekintés --- Fejlesztés oldalon tudom a zászlókat cserélgetni a nélkül hogy be kellene mennem külön a falukba . De miért nem lehet egy gombbal kivenni az összeset ?
Egy kijelölő négyzet kellene legalul hogy az --Összes kiválasztása , majd egy másik gomb hogy -- Eltávolitás .

Ez kevés faluszámú fióknál nem probléma , de sok falunál már nagy segitséget jelentene .

Pl. van 300 támadóm ahova az arma előtt beteszem a támadáserősitő zászlókat , de az arma után szeretném kivenni őket . Jelenleg most ha bemegyek a Fejlesztés oldalra , mind a 300 falun végig kell zongorázzam a kis piros X-et hogy eltávolitsam .
Erre szeretnék egy könnyebb és gyorsabb megoldást .



Valamint egy másik kérdésem is lenne , ugyanezen a Fejlesztés oldalon esetleg fel lehetne tűntetni a tanyaállapotot is ?

Mert ha ez ott lenne akkor tanyaállapot szerint tudnám sorrendbe tenni a falvakat , és nem csak vaktában pakolgatnám be a toborzássebesség növelő zászlókat .

(amit persze dinamikus csoportokkal vagy faluátnevezéssel meg tudok oldani , de ugye az csak kényszermegoldás .)

Köszönöm

Conq
 

DeletedUser8560

Vendég
Üdv,

Egy olyan javaslatom lenne ami sokaknak nem fog tetszeni,főleg az olyanoknak nem akik 10 világon pp-k majd a 11-en előadjak hogy mekkora királyok de közben játszani nem tudnak.

A javaslatom:

Tőzsdézhetsz de ami pp-t tőzsdével keresel csak azon a világon költheted el...csak azt a pp-t viheted tovább más világokra amit megveszel.

Így kicsit kiegyenlítődne a játék és igazságosabb lenne..mint kezdő nem azt kellene nézem hogy egy falum sincs kész de X a 20-k falujánál tart..mert 10 világon csak pp-t gyűjtött...persze ha vesz nyersit és azzal tart a 20-k falujánál az az ö dolga,azt én is megtehettem.vehettek én is..de azt már nem hogy ö jön 10-20-30k pp-l..azzal a versenyt nem lehet felvenni.

Az inno igy sem járna rosszul,sőt jobban járna viszont a kezdő-gyengébb játékosok is több esélyt kapnának,igy nem menne el a kedvük a játéktól..a pp-s játékosok is megkellene tanuljanak játszani vagy fizessenek érte...

Aki igazi játékos,aki nem pénzzel tud-akar nyerni az tudom megérti amit mondani akarok..a többi nem érdekel...nézetek be egy új világra..van vagy 20-30 pp-s játékos aki elhúzott,ezekböl 2-3 aki tényleg megdolgozik a helyezésért és a többi játékos ott kullog utánuk,mert nincs annyi pp-k.

Tegyük fel egy régi játékos vissza akar jönni..esélye nincs..vagy ö is 5-10 világon nem játszhat csak pp-nie kell hogy esélye legyen,hiába tudd játszani...ez nem korrekt..vele szemben sem,a kezdőkkel szemben sem.

Mondjátok hogy V50-re régi klánokat-játékosokat vissza kellene hivni....hogy jöjjenek vissza,esélyük nulla...olyanok lealázzák akik hozzájuk képest játszani nem tudnak..de itt voltak és gyűjtötték a pp-t...így nekik esélyük nulla...korrekt ez???

Visszajön X-rákérdezel mennyi pp-je van,vettem egy 1000-t..neked...óóó van vagy 30-40.000, kitalálhassátok mennyi eséllyel indul és azt is hogy meddig marad és ez nem korrekt,miért kell hátrányból induljon egy új világon...ugyanez van a kezdőkkel és sírunk hogy egyre kevesebben vagyunk...igazságosan kell játszani és egyforma esélyt adni mindenkinek induláskor.

Mindenkinek adjunk egyforma esélyt egy uj világ indulásánál...jobban farmolsz-több a nyersid-eladod-igy tudsz felezni a te dolgod,azt a másik is megteheti...egyforma esélye van mindenkinek..így ahogy van igazságtalan ez a játék.

Sajt régen te is játszódtál igy tudod te is mit akarok javasolni és hogy ez a játék valamilyen szinten kiegyenlítését szolgálja..több esélyt adva sok játékosnak(a többségnek) igy érd el hogy elfogadják ezt a módosítást..

Szia, ez a javaslat már benn van kérelemként május óta a központban, nem csak én támogattam, hanem más országok is, meglátjuk, megvalósítható-e.
 

DeletedUser19189

Vendég
Üdv!
Szóval, értesültem arról, hogy hamarosan indul egy új világ, az 52-es. Gondoltam, ismét megpróbálkozom a Klánháborúval úgy, hogy az elsők között indulok ezen a szép új világon. Igen ám, de inkább csalódottan, mint meglepve vettem észre, hogy "veterán", hardcore játékosok előre összeszokott klánokkal, és - ami a lényeg - tonnaszámra vásárolt prémium pontokkal terveznek már az első néhány nap behozhatatlan előnyre szert tenni.
A javaslatom, illetve inkább a kérdésem az lenne, hogy a klánháború végérvényesen elkezdte teljes mértékben figyelmen kívül hagyni azokat a nem is feltétlenül kezdő, de egyszerűbb játékosokat, akik nem akarnak és nem tudnak százszámra prémium pontokat venni? Ha nem, érdekelne, hogy miféle opció áll ezen szórakozni vágyó játékosok rendelkezésére, ami által nekik is meglehet a lehetőségük az előretörésre, és az önerőből való birodalomépítésre?
Mert jelenleg úgy látom, a klánháború csak és kizárólag azoknak szól, akik évek óta, világról világra járnak ugyanazzal a klánnyi gárdával és egymás után veszik a prémiumot, elvéve bármiféle lehetőset és élményt azoktól akik újoncok és/vagy nem akarnak/tudnak folyamatosan prémiumot fizetni.
Ez így nagyon nem buli.
 
Fent