Csevegő

Menace

-EverBee-/Guardenant/Thunder Goddess
A reakció pontszáma
1.147
Ezzzzazzz! Tudtam hogy számíthatok rád!:D a következő 1 hétbe ne is nézz észak keleti irányba!;)
 

ankesz10

Active Member
A reakció pontszáma
155
Szép napot ! Elkészültem az új statisztikákkal, farmban továbbra is a Hydra vezet, viszont a CoL-t megelőzte a HELP! Méghozzá eléggé elképesztő módon, a farmjukat több mint 2X-sére növelték az előző naphoz képest, 5dik helyen továbbra is az RPG áll, azonban nekik is majdnem sikerült a duplázás, felkerült egy 6dik klán is pusztán az érdekesség kedvéért, stat készítés közben vettem észre hogy "végre egy EXP-es is bekerült a top50 közé", azonban gyanús volt a rövidítés, így hát gyorsan utánanéztem és akkor láttam , hogy ez egy 3dik EXP klán, tehát lehetséges, hogy a tömeg erejével akarják felvenni a versenyt a többiekkel? Nos, hogy a tömeget sikerül-e egyben tartani majd kiderül, most nézzük is a farmot:

napifarm22.PNG

farmfejlodes22.PNG

A top50ben lévő játékosok aránya is változott:
Hydra 11(-1), B 7(-2), CoL 5(-1), HELP! 8(+3), RPG 3(+1) EXP 1(+1)


Úgygondoltam, elemzem a fejlődést pontokban is, mindkét nap 15:00kor mentettem le a pontokat, így láthatjuk %-ban mekkora fejlődést ért el a jelenlegi top10 klán 24óra alatt:
pontfejlodes22.PNG

A HELP klán úgynézki belehúzott a fejlődésbe, és a farmba is, a tegnapi nap óta 3helyet ugrott előre a ranglistán, szintén megindultak előre a CoL-osok is akik 2 helyet ugrottak felfelé, ha ilyen ütemben haladnak nemsokára megszerzik a 4dik helyet. Vajon az EXP klán felébred a közeljövőben vagy lassú hanyatlásra van ítélve már most? Mindenesetre az RPG megszilárdította a 3dik helyét és igyekszik lépést tartani az előtte lévő versenyzőkkel. Kiváncsian várom a holnapi eredményeket :)

A.
 
Fent