Wwnes :)

DeletedUser16246

Vendég
[COLOR="#6363300"]Kedves játékosaink,

a fórumon elharapózó minősíthetetlen hangnem és stílus miatt általános tisztogatásba kezdünk.
Ennek oka, hogy hiába kérünk, figyelmeztetünk, sajnos a fórumozó játékosok közül 10-20 ember nem ért a szép szóból, és folyamatosan megbontja a rendet, emberi közösségben elfogadhatatlan, és saját magukat is lealacsonyító hozzászólásaikkal.
Így a fórum moderátorai szombattól minden topicot átolvasnak (utolsó két hónap bejegyzései), és mindent ami sértő, hergelő hangnem, azt töröljük, a hozzászólót bannoljuk.
Aki nem akarja a szombatot bannal kezdeni, az javaslom olvasson, töröljön.

Minden jót kívánok mindenkinek![/COLOR]
 

DeletedUser7952

Vendég
Na nem mintha itt sok dolguk lenne:)

Az elmúlt 2 hónapban jó ha összesen 10 hozzászólás volt a V12-s topikban:D


Átnéztem, a moderátori megjegyzéssel együtt 6:D:D:D
 

DeletedUser

Vendég
Üdv Család!

A régi CSB-s tagok már megszokták ezt a megszólítást, hiszen majd két éven keresztül együtt voltunk jóban és rosszban, mint egy igazi család. Számukra ez nem szokatlan:) Rengeteg védőkéréses, támadásszervezéses levelem kezdődött így. A régi SZK,SZK2, Burek és Kaze tagok nézzék el nekem, hogy amellett, hogy tőlük is elköszönök és megköszönöm a segítségnyújtásukat és a példaértékű szövetségi együttműködésüket a múltban, ez a levél elsősorban az ex-CSB tagoknak szól.

Most, két év után végérvényesen a v12-s világ végéhez érkeztünk. Köszönöm mindenkinek a kitartást és azt az időt, amit erre a játékra szánt. Másfél, két éve még senki nem hitte, hogy győzhetünk amikor 900 ezres klánként átvettem a WWU vezéri szerepét. Hosszú utat tettünk meg együtt. Sikeresen összeraktuk az eredeti négy klánból azt az egy klánt, mely KH-s életem talán legjobb klánjává vált. Sok tekintetben felülmúlta az sk9-es szerveren játszó HUN Szövetséget. Összetartásban, aktivitásban és játékerőben kategóriákkal jobbnak bizonyult. Ehhez Ti kellettetek, nélkületek ez, nem ment volna. Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen csapat vezére lehettem:)

Nem akarok neveket kiemelni, hogy ki, mennyit és hogyan tett a klánért, mert ez igazságtalan lenne... Ez egy csapatjáték.. a legkisebb pontszámú játékos is hozzátett valamit a siker eléréséhez. Lehet, hogy éppen az ő pár ezres védőküldése mentett meg pár stratégiailag fontos falut:)

Egy valamit mindenképpen szeretnék leírni nektek így a végén. Egyszer (amikor a support kitiltotta a vezérkarunkat) azt a választ kaptam a "miért" kérdésemre a supporttól, hogy ez a KH-s játék, azonkívül hogy stratégiai játék, egyfajta közösségépítő és jellemformáló tevékenység is. Akkor nem értettem ezt, most már igen:) Igazuk volt.

Olyan közösségeket és barátságokat építettünk ki, mely a KH nélkül soha nem jött volna létre és ezek a kapcsolatok néha erősebbnek bizonyulnak a való életben kötött barátságoknál. Itt KH-n fokozottan mutatkoznak meg az olyan emberi jellemvonások mint az önzetlenség, segítőkészség és rossz esetben a mohóság, önhittség és áskálódás.

Vigyétek ki az életbe azt a győzni akarást, összefogást és minden pozitív dolgot, melyet itt tanultatok a KH-n és sikeresek lesztek.

Kívánok Nektek sok sikert, boldogságot és minden jót!

Sziasztok

Ultimate Ratio
(Tamás)

ui: skype-n mindenki megtalál: ultimate.ratio néven
 

DeletedUser15019

Vendég
Sziasztok,

gratulálok az =SZK=-nak és azoknak, akik végig harcolták a szervert! Jó kis harcok voltak anno, jó szeró volt.:)
 

DeletedUser

Vendég
igy igaz!:) köszönjük neked/nektek is az izgalmas játékot:)

ennek megfelelően várok szivesen tőled is vmilyen elérhetőséget, ha gondolod...igyekszünk összetartani a csapatot barátot ellenfeleket egyaránt, hogy ha ugy alakul fel tudjuk egymást kutatni.
 
Fent