Wwnes :)

DeletedUser7952

Vendég
Miért ne lehetne?

Látod a tréképen mikor alszik, akkor indulsz mikor alszik, féket küldessz , és rendes támadásokat is 16 órányira elosztva, akkor nem tud mind előtt aludni, és nem tudja melyik a fék, .....
 

DeletedUser

Vendég
Az mind szép és jó, de ha látom, hogy ő mikor alszik, és úgy küldök rá, akkor mire odaérnek valahogy pont úgy fog beleesni, hogy én alszom be, mire egyáltalán néhány falumból beér a támadás. 96 óránként altat a rendszer, őt is, engem is. Ha látom, hogy bealudt, elindulok felé, akkor nekem 3 nap mire odaérek, de ő a 2. napon már be tud aludni. Ha fakelek, akkor az jó lenne, de ha belegondolsz, megvárja az első pár támadást és akkor úgy állítja be az alvást. Van rá módszerem, nem ezzel van a gond, hanem a kivitelezésével.
Én csak annyit mondtam, hogy ha megnézed a staton is, ő mindig inkább a társaitól szedte el a falut, mintsem hogy harcoljon érte, ez látszik a LET pontjain is.
Ha nem aludna be, hanem esetleg bevédetné magát, nem illetném ezekkel a szavakkal. Arról nem beszélve, hogy egyszer már kicseleztem, és ő sértődöttségében egyből letiltott a levelezési listájáról :)
Ez csak egy gyerek, még játszani sem mer.
 

DeletedUser7952

Vendég
Ennek a gyereknek sok pontja van, és mindegy, hogy honnan van, mert ha saját tagoktól az azt jelenti megbíznak benne, ez is fontos szempont, soha ne becsüld le az ellenfeledet:)

Nekem sincs sok le pontom, ennek ellenére mégis lehet hogy ott ahol kell, akkor mikor kell ott vagyok. Nem csak támadás van, hanem védekezés is, erősítés küldés, stb.
Te támadó szellemű játékos vagy, ő védekező, de amíg ott van, és feltart titeket, addig ha tettszik ha nem jól csinálja a dolgát a klánja szempontjából.
Félreértésne essék, szeretném ha kiütnétek, de adjuk meg azt a tiszteletet az ellenfélnek, hogy nem a fórumon, hanem a játékban kapjuk el a grabancát.
S ha letiltott, az neked miért fáj? Engem nem izgatna, nem kötelező levelezni:D
 

DeletedUser

Vendég
Ebben igazad van. Nem is azért nem tisztelem, amiért véd, vagy bealszik, hanem mert inkább letilt, mintsem állja a szavaim :)
Sok egykori ellenfelemmel elegyedtem beszélgetésbe, és sokukkal nagyon jól el tudtunk beszélgetni, persze időközben mindet le is győztem, kisebb-nagyobb sikerrel, de mégis jó volt velük beszélgetni, kellemes társaság voltak.
Én azt tisztelem, aki kivívja a tiszteletet nálam, ez persze nem azt jelenti, hogy én bárkitől is mást várnék el. Nem kell hogy szeressenek, nem kell, hogy becsüljenek, az sem kell, hogy tiszteljenek, de így nem is várhatják el, hogy én tisztelni fogom. Sem itt, sem a harcmezőn.
És még annyit leírnék, hogy amit a belső foglalásról írtál, nem teljesen igaz. Sokszor meggyűlik a klánok baja azon tagokkal, akik csak a sajátjaikat eszik, de ha harcolni kellene érte, meg sem mozdítja a kisujját sem.
 

DeletedUser

Vendég
Bár kár is villogni vele - jobbára ez nyilván a csapatomnak és a Szövetségnek köszönhető;)
 

DeletedUser

Vendég
lasov, édesmindegy hanyadik leszek később, hiszen én a győztes klánban ugysem veszek részt - de mivel ezt már szövetségen belül agyba-főba letárgyaltuk, gondoltam csak eljut hozzátok is az infó vmikor;)
 

DeletedUser

Vendég
Ahol nelixia a második az olyan világ is lehet....

itt most melyikünk volt a célpont?:DD

mert ha nelixia, akkor védje meg magát saját maga - mindenki maga tehet róla h milyen kép alakul ki róla a többi játékosban.

Ha meg én, azzal megint nem tudok sokat kezdeni. Mondtam már, h nem az én érdemem a 3. hely.

Mint ahogy nelixiáé sem a második.

Másfél éve győzködök egy fél világot egy nyugati stílusú csapatszellemű demokratikus játékelv fontosságáról és magukévá tételéről, ne rontsd már el, igy is nehéz a dolgom:DDDD
 

DeletedUser

Vendég
apropó...terveznek ide a közeljövőben majd magyar classic-szervert, tud erről valaki vmit?
 
Fent