Wwnes :)

DeletedUser

Vendég
Eleinte :)
Nem is szerettük egymást túlzottan ,bár volt igaz meglátása.
Azt a régi Tilket sokan hiányolták nálunk,akiben megismerték a frankó csapatjátékost 2010 tavaszán-nyarán-telén. 2011-ben mi történt ? :) vagy csak szimplán megrészegített a tömény játék a nyáron ?
Ami elmúlt azt felejtsd el, a régmúltat nem fogjuk feltámasztani sosem ;)
És Hidd el öregem,jobb ha megtalálod a helyed,és megbecsülöd azokat akik most és még jó szót váltanak veled, mert majd később hiányozni fog.
Ez Tilkhez az utsó szavam ,többet nem foglak zavarni tényleg :)
 

DeletedUser

Vendég
A régi dolgokhoz hozzászólni nem tudok, de amit a mostani dolgokról Ulti irt, az biz igy van. Nyugodtan mehetett volna az EEMbe is, ezzel az elmult két héttel gyakorlatilag beírta magát a csapatukba;)

Ha szabad idéznem egy számomra oly kedves öregurat a régmultból:

"Én meghajlok....a Saulból lett Pálok előtt. De írtózom...írtózom a Pálból lett Sauloktól...!"

;)
 

DeletedUser14728

Vendég
Minden okkal történik Ulti...;)

Kuncsorogni sosem kuncsorognék...1 gomb nyomás és itt tudom hagyni a KH-t mivel ez csak egy játék a számomra...

De azt ne várd tőlem, hogy eláruljam miért volt ez a 2 hét...szerintem tudod...

ha nem akkor csak nézz rá a térképre...

infót adtam...hát ha te azt igaznak gondoltad...akkor legyen így...:)

köszöntem...
 

DeletedUser

Vendég
Tilk barátom :D

Mielőtt még, nagy stratégának hinnéd magad és úgy próbálnád meg feltüntetni a dolgot az atlaszos társaid előtt, hogy Te csak amolyan zavarkeltésből, taktikából lépted meg azokat a lépéseidet melyeket megtettél az utóbbi 3-4 hétben, néhány dolgot leírnék a tisztázás kedvéért.

Egy gramm infót sem tudtál meg a klánunkról. Max. azoknak a távoli védőfaluknak a kordinátáit, ahonnan a védők mentek neked. (Aprópó... észrevetted, hogy nem az eem és atlasz felőli oldalról mentek a védők? :D) Emellett, megtudhattad, egy nagyon szűkített skype szobában, hogy ez a klán egy eléggé összetartó, összeszokott és ütőképes csapat. Na de ezt, az atlasz idáig is érezhette a saját bőrén.:) Most itt egy nagyon pontatlan és nagyolt adatot írok le... 5-600 faluval vezetni egy 25-30 millióval nagyobb klán ellen, azért az elég meggyőző teljesítmény.
Ezzel ellentétben, amiket elcsöpögtettél infókat, abból szépen profitált a klánunk. Az általad átadott infóknak a 90%-a ült.
Tilk Barátom, ne menj el kettős ügynöknek, mert nagyon rosszul csinálod!:D :D

Hogy mi lehetett a dolgok hátterében? Néhány valós taktikai és egy óriási adag emberi tényező mint lehetséges ok. Az igazság a Te fejedben van..én csak feltételezéseket tudok leírni. Az emberi tényező oldalról nem akarlak minősíteni, nem az én tisztem, majd megteszi az aki szeretné. Ahogy észrevettem, van erre a feladatra elég jelentkező a régi "barátaid" közül az előző világokról.:D

A januárban megkötött wwnes/eem szövetség, gyakorlatilag a térségünkben lévő északi atlaszos tagok végét jelentette. wwnes megszabadult a kettős front nyomása alól, eem tisztességes része meg új vadászterületekre tévedt. Gyakorlatilag 1-2 hónap alatt azon a területen beomlott az atlasz. Ezek tények, bárki utána nézhet a staton.
Ebben az időben születhetett meg az atlaszos fejekben az ötlet, hogy először nekünk ajánlják fel, hogy atlasz némely tagja átjönne a klánba , majd miután ez nem került tető alá, gondolom mentetek kalapolni a többi klán felé. Feltételezem az eem-nél már akkor nyitott fülekre találtatok.
Azzal is tisztában vagyok, hogy már ekkor elkezdődhetett atlasz/eem közös gondolkozás azon, hogy miként lehet valami ürügyet találni arra, hogy eem megszüntesse a szövetséget a wwnes-l. Voltak falu és lakat viták, melyeket az eem akkori és azóta lemondott tisztességes diplomatájával sikerült mindig rendbe tenni. Sok energiánkat elvette, de sikerült. Nem született ok a szövetség megbontására.
Végül jött az ötlet gondolom. De ez csak egy feltételezés. Tilk kilép atlaszból, csinál egy új klánt , bejelentkezik wwnes-be majd ha wwnes beveszi, eem jogosan felháborodik és szövetséget bont. Esetleg még egy szk/wwnes harag is szóba jöhetett volna. Na.. ez sem jött össze.

Mindezeket Tilk barátom, csak azért írtam le, hogy lásd... nem kell elárulnod mi volt az utóbbi két hétben, mert tudjuk:D
 

DeletedUser14728

Vendég
így történt, minden így volt ahogy leírtad...:p

az tény, hogy Én néha füllentek...de erről nem tehetek, ezt Darktól tanultam...:)
hogyan vezess meg másokat...ezáltal segítve klánodat...

de azt nem gondoltam, hogy itt mindenki ezt teszi a külső fórumon(tisztelet a kivételnek)...:D:D:D

jajj Ultimate...szerintem hagyjuk...:)
 

DeletedUser15019

Vendég
Tilk, szerintem neked elég komoly zavarok lehetnek a fejedben... ;) Nehogy azt hidd már, hogy mindenki hülye, Te pedig a világ legravaszabb, legkifürkészhetetlenebb stratégája vagy ám....... :D :D Úgy próbálod beállítani a hülyeségeidet, mint egy nagyszabású cselt, tesztet, stb... nagyon átlátszó és megmondom őszintén nagyon nevetséges.. :D

Tudom, erre most kapni fogok egy tömör, magabiztos választ, melyben közlöd, hogy mindent csak azért csinálsz/mondasz, hogy ezt gondolják rólad.:D

de azt nem gondoltam, hogy itt mindenki ezt teszi a külső fórumon(tisztelet a kivételnek)...

köszönöm! :rolleyes:
 

DeletedUser14728

Vendég
Azért fura, hogy főleg azon emberek vannak ellenem...akik már nem játszanak v12-n.
:)

miért is?
:)

Ne engem hibáztass Spiler, hogy elbuktál v12-n.
Úgy látszik ide csak azon emberkék írogatnak akik gyűlölnek, pedig ez csak egy játék...

Azt pedig elfogadom, hogy sokszor hülyeséget teszek, de legalább még vagyok és játszok és nem menekülök, ugye Spiler...
:p

Januárba úgy mentettek el, hogy majd V15-ön megmutassátok...látom mennyire mutattátok meg...ennyit rólad...:)
 

DeletedUser14728

Vendég
kül. is akkor lenne zavar a fejemben ha egy kicsit is adnék a vélemlnyedre...:)

tehát felőlem azt írsz rólam amit csak akarsz a te saját kis fantáziádra bízom...:)

Bár ahogy olvasom, elég színes...:D
 

DeletedUser15019

Vendég
Hehe... :)

v15-n az frd jelenleg az 5. klán a ranglistán, olyan indulók mellett mint a v1-es skulls, ill v5-ös sparta eredeti tagjaival. A támadóként legyőzött listán szintén 5. De tudom, tudom... Ez egy ilyen überpro játékosnak mint Te ratyi helyezés, de nem baj!:rolleyes:

Ne engem hibáztass Spiler, hogy elbuktál v12-n.
Úgy látszik ide csak azon emberkék írogatnak akik gyűlölnek, pedig ez csak egy játék...

Magadnál vagy, hogy ilyeneket írsz? :eek: :D
Hol olvastad, hogy Téged hibáztatlak, idézd kérlek... :D Elbuktam? :eek: Unalmas lett a játék számomra és a barátaim számára, töröltük magunkat.:) Nem buktam el, 2 fronton tartottam magam, az SZK ill. az FB mellett... Te mondod, hogy ez csak egy játék? Nekünk igen, de nem Neked.. :D Mi egyenes gerinncel játszottunk addig míg be nem álltak a frontok ill. ki nem alakultak a diplomáciai oldalak (bár ezt az EEM kicsit megvarriálta:D), utána unalmassá vált az egész..

A atlasz egy nagyon jó csapat, tisztelem pokerest, de Téged nem. A hozzászólásaim nem az atlasznak szólnak, hanem Neked! Mindenkivel jól kijöttem, Veled nem, de ennek ellenére sem gyűlöllek, annyit azért nem váltottál ki belőlem. Sima ellenszenv..
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
Nem buktam el, 2 fronton tartottam magam, az SZK ill. az FB mellett... Te mondod, hogy ez csak egy játék? Nekünk igen, de nem Neked.. :D Mi egyenes gerinncel játszottunk addig míg be nem álltak a frontok ill. ki nem alakultak a diplomáciai oldalak (bár ezt az EEM kicsit megvarriálta:D), utána unalmassá vált az egész..

Ezzel tökéletesen egyetértek. Az én szememben az frd nem bukott el a v12-n. Nagyon kemény és jó csapat volt. Minden tiszteletem az övék.
Ugyan már, mit takar maga a bukás szó? Az én meglátásom szerint egy klán akkor bukik el, amikor szétesik a törzse a kialakult klánközösségnek.
A v12-n szereplő frd, nem lett ledarálva, nem lett szétverve! Aki ezt állítja, annak azonnal a szemébe vágom, hogy hazudik!

Ehhez még azt fűzném hozzá, hogy a v12-n két olyan világot meghatározó klánnal találkoztam, akikben és akiknek a vezérkarában, mint játékosokban nem csalatkoztam. Bármelyik világon is találkozzak velük, a szavukban 100%-ban megtudok bízni. Az egyik az frd.. a másik az SZK. Sajnálom, hogy ez a két klán a v12-n mint ellenség találta meg egymást. Ha másként alakult volna és mint szövetségesek harcoltak volna egymás oldalán, szerintem nem lenne sok kérdés a dominancia szempontjából a v12-n. Mindkét klán tettekkel és nem sima szájkaratéval bizonyította be ezt nekem. És nekem, csak ez számít!
 

DeletedUser

Vendég
az hát :D
És össze-vissza hazudozik a v7-es WikinG twstats profilon
http://hu.twstats.com/hu7/index.php?page=tribe&id=4813&tab=comments
Ott utána olvashatsz :D
Nálunk a skizot adta, lehet hogy nálatok más lesz :D
ki tudja ? Lehet Ő lesz ott az Atyaúristen :D

fúdegonoszvagyokmostelástamapalit ::D

Erre még én is emlékszem, volt egy olyan érdekes körlevele ami miatt pont ez a skizo dolog csak megmosolyogtatt, akkor időbe is volt egy ilyen pálfordulálsos kilépése a v7-en :) majd később off-ot nyomott....
 

DeletedUser15019

Vendég
Kössz Ulti, ezt a hsz-ed értékelem.

Az előzőre, amit ellenem irányoztál nem reagáltam, mert abban a dologban Én A-t mondok, Te pedig B-t, vége-hossza nem lenne a vitának.

Az SZK jó ellenfél volt, összetartó csapat. Sokkal erősebb, mint az FB volt. Több tagjukkal tartottam a kapcsolatot és normálisan elbeszélgettünk, annak ellenére, hogy szinte minden nap támadtuk egymást.:)
 

DeletedUser

Vendég
így történt, minden így volt ahogy leírtad...:p

az tény, hogy Én néha füllentek...de erről nem tehetek, ezt Darktól tanultam...:)
hogyan vezess meg másokat...ezáltal segítve klánodat...

de azt nem gondoltam, hogy itt mindenki ezt teszi a külső fórumon(tisztelet a kivételnek)...:D:D:D

jajj Ultimate...szerintem hagyjuk...:)

Én sosem füllentettem ;)
De ha igen,akkor kérlek példázz abból amit "Te annak ítélsz" .
köszönöm.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
Az előzőre, amit ellenem irányoztál nem reagáltam, mert abban a dologban Én A-t mondok, Te pedig B-t, vége-hossza nem lenne a vitának.

Ez minden bizonyára azért van, mert mint abban a HSZ-ben is leírtam, ugyanazon érmének Te az egyik oldalát én a másikat látom. Nyilván a szubjektív benyomásaink mások. Azt akkor lehetne eldönteni, ha lenne egy független harmadik fél, aki mindkét oldalt objektívan látná. De sajnos ilyen nincs:) Így abban a kérdésben, mint ahogy tökéletesen látod, köztünk egy parttalan, sehova nem vezető vita lenne. Annak meg semmi értelme.

Attól függetlenül, hogy csak mostanában regeltem fel ide a külső fórumra, sokszor látogattam ide, mint sima olvasó. Sokáig nem tartottam értelmét annak, hogy hozzászóljak a témákhoz, mert javarészt sárdobálós, személyeskedő viták színtere. Ezt nem értem, soha nem értettem. Mint ahogy a magyar KH-n eluralkodó mentalitást sem értem.
Én a szlovák SK9-n nevelődtem azzá, aki vagyok, mint KH-s. Ott igazán vegytiszta, valós klánháború folyt szövetségi és klánszinten is. Egyszerű képlet volt. Minden piros és csak a hat magyar (HUN) klán volt a kék. Ott elképzelhetetlen lett volna a klánváltás, az árulás. Ott nem volt háttérháború, 5-ik hadtest meg ilyenek. Az egész HUN Szövetség egy emberként támadott, védekezett és harcolt. Pedig, ott sem játszottak másabb emberek mint itt! Rengeteg olyan tag segítette egymást önzetlenül, beszélgetett skype-n vagy a fórumon viccelődve, emberi hangnemben akik itt a magyaron ősi ellenfelek voltak. Ott miért tudták azt a hangnemet megütni, amit jogosan elvárhat mindenki, mindenkitől? Vagy itt, ezen a fórumon tényleg olyan nagy sport a szájkarate?:D
 

DeletedUser

Vendég
...az frd-ről pedig le lehet szállni, Tilk.
Az egy kiválo csapat volt, zömében tényleg korrekt emberkékkel, akik - és ez már manapság egyre ritkább jelenség - még jól is játszottak.
Csak tudom, ott voltam a szájukban a térképen;)

Azért mert nem vagytok puszipajtások Spilerrel, még nem kell leszólni egy egész klánt.

Nekem ugyan ellenfeleim voltak, de respect.
 

DeletedUser

Vendég
hogy leült a fórum, mióta megpezsdült az élet a játékban...;)
 
Fent