When I see you again...

DeletedUser12157

Vendég
Sziasztok!

Gondolom sokakban felmerült, hogy miért úgy ért véget az =SBT= pályafutása, ahogy. Ez az iromány szolgáljon hát a felmerülő kérdések megválaszolására.

Mielőtt elindult a V50 nagyon sok tagunk már-már "könyörgött" (ami igazán hízelgő, hogy ennyire szerettek volna ismét egy SBT-ben játszani, ezúton is köszönöm, hogy "rávettetek"), hogy induljunk el újból. Időközben páran elmentünk benézni egy német pp mentes világra, amire most nem térnék ki, mert nem ez a lényeg. Kicsivel később felrebbentek az első hírek, miszerint a V50 lehet, hogy pp mentes lesz, jubileumi szerverként. Ez nagyon megmozgatta a fantáziámat és a lelkesedésemet, így megpróbáltam beszélni a többi vezérrel is, hogy mit gondolnak róla. Hosszas hezitálás után eljuttotunk arra a pontra, hogy az =SBT= valószínűleg az utolsó szerverét játssza le majd, ez a pp mentes magyar világ pedig minden bizonnyal az első és egyben az utolsó ilyen szerver lesz, így hát ott a helyünk. Sokan megkérdőjelezték, hogy el merünk-e egyáltalán indulni...

Elindultunk, nem rinyáltunk amiatt, hogy nem 100%-os őszi indítást kaptunk. Elindultunk, úgy, hogy hiába vártunk sok pp huszárt, hogy itt mutassa meg a tudását, nem jöttek. Elindultunk, abban a tudatban, hogy előttem egy összeköltözés áll barátnőmmel és egy teljes munkaidős állás. A vezetőségből Skillerman is bejelentette, hogy csak félgőzzel fog tudni foglalkozni a szerverrel, illetve sajnos pár oszlopos tagunk 33 / 41 után végérvényesen abbahagyta a játékot, így Őket is nélkülöznünk kellett. De elindultunk!

A regisztráció helye nem volt előre lefixált, nem tévesztettünk meg senkit, ugyanis senkinek nem mondtunk semmit, továbbá maga az égtáj kiválasztása konkrétan az utolsó 1-2 órában dőlt el. Hosszasan elemeztük a Sparta és az NF taglistáját, előszedtük a régebbi tapasztalatainkat a tagjaikkal kapcsolatosan, az elhelyezkedést, melyik csapat - mi alapján rendezkedett be. Arra alapoztunk, hogy Nekünk mindig kell egy kis idő, hogy felálljunk és elkapjuk a lendületet. Maga a pp mentes világ szerintem a jelenlévő klánok közül akiknek a leginkább kedvezett, az az =SBT=. Mégpedig azért, mert sosem voltunk tele pp huszárokkal, nyilván nyomtunk bele Mi is 1-2-3 ezret, de kimagasló mennyiséget sosem. Nyilván anno volt 1 schimoda-nk, de sosem a pp-s startról voltunk híresek.

Az NF-et és a Sparta-t is erős klánnak ismertük meg, utóbbiban kételkedtem, hogy-hogy fog muzsikálni egy pp mentes világon. 2 verzió volt ami szóba jöhetett, NF és Sparta mögé regisztráció. NF mellett szólt érvként, hogy talán kevésbé összeszokottabb csapatról beszélünk, illetve én bevallom az őszintét, Dj-től nagyon sokat vártam (számomra nem is szerepelt le), így rangsort illetőleg egyenlő helyre raktam Velünk. Sparta mellett szinte semmi nem jött szóba, ami számunkra jó lehet. Bármelyikünk is jött volna ki győztesen a területi harcokból, az hihetetlenül fájdalmas és hosszú viaskodás lett volna, s tudtuk, ha 2 ilyen kaliberű klán így belassítja egymást, s a másik is éppen csak hogy túlél, esélye sem lesz a nevető harmadik ellen, aki jelen esetben a regisztrációs elhelyezkedést és a Sparta elleneséget nézve az NF lett volna. Hosszas beszélgetés után így hát Ők lettek a kiválasztottak, akiket be akartunk lassítani, le akartunk győzni első körben. Az RPG nem lett volna erre képes, főleg a középponti reg miatt, tehát hiába volt túlzsúfolt kontinensről szó északkeleten, az egyetlen erősebb kaliberű klán az NF volt.

A további történésekbe nem mennék bele, mert 10 hozzászólás sem lenne elég, ha részletezném, mi - miért történt és az, ami, az hogyan ment végbe... ugorjunk egyet az időben.

Összefogott a 3-as szövetség az =SBT= ellen, de nem estünk kétségbe, kíváncsian vártuk, hogy mi fog végbemenni. "Kicsit hosszabb" szenvedés után rendesen összeszedték magukat, gratulálok a támadásszervezőknek, mert Ők jól csinálták azt, amit! Számomra idő kérdése volt csupán, hogy mikor szedi össze magát az összefogás. A faluelőnyt nézve pedig nem volt kérdés, hogy az is csak idő kérdése, hogy mikor kezdjük majd el megérezni ennek a fölénynek az erejét.

Akármilyen szépen védekeztünk és próbáltunk ott ülni minden támadott fiókban, bármennyi vonatot levághattunk, bármennyi falura ráfoglalhattunk, ha elfogyott a sereg, nem volt mit tenni. A távolról érkező több száz nukenak hála a frontosoknak csak akkor kellett megmozdulniuk, ha valami már tényleg üres lett és csak be kellett sétálni, max. kaptak pár vágást, ráfoglalást, de mivel tele voltak sereggel minden armára, s csak a végén jöttek (mert hát ezt így kell), így kérdés sem volt, hogy a Mi frontosaink bírják tovább saját sereggel, vagy az összefogásé.

Az utolsó pillanatig küzdöttünk és nem adtuk fel fejben sem, amíg egy apró, halvány remény is volt rá, hogy még valami megváltozzon. Megváltozás alatt értek belső feszültséget, olyan embereket, akik nem akarnak technikai klánt, akik nem akarnak Rettenthetetlen-féle egoista, Istenkomplexusú, másokat semmibe vevő emberekkel egy klánban lenni... ugyanis ez sem volt kérdéses: ha semmi sem változik a faluarányt nézve, csak húzni és halasztani tudjuk a végünket, lassítani a dolgot, megfordítani ezt így, ebben a felállásban nem volt esélyünk.

Tudván tudjuk, hogy vannak olyan Respect, HNK és Random tagok is, akik nem támogatják a technikai klánt, akik nem akarnak olyan emberekkel plecsnit kapni, akik nem méltóak rá. De a félelem és a kétségbeesés nagy úr, így inkább nyelnek. A HNK-t nem részletezném, sem a hozzáállásukat, ami egy komoly háborút illeti, mert már megtörtént párszor részemről és mások részéről is.

A törléshez úgy jutottunk el, hogy sokan már nem rendelkeztünk semmilyen motivációval, látván, hogy semmi sem változik számunkra pozitív irányba, illetve nem akartunk asszisztálni egy technikai klánhoz sem. A Mi szemszögünkből nézve ez egy haláltusa, ahol tudod, hogy mi lesz a vég. Nem feltétlenül akar mindenki úgy harcolni, hogy tudja, hogy amúgy semmi értelme, időt húzunk csupán, fordítani nem tudunk a helyzeten. A legutolsó armánk során voltak bőven, akik nem indítottak, haragudni nem tudok rájuk MÁR, egy ilyen szituációban, ugyanis ahol falut tudtunk volna hozni, beljebb, ott úgysem tudjuk megtartani, a frontot meg bőven be tudta betonozni az összefogás, ugyebár a faluelőnynek köszönhetően. Ha itt ülnénk 0-24, akkor sem tudnánk megfordítani ezt a helyzetet egymagunk. S úgy leülni "játszani" a kapott armák során is, hogy csak csökkenteni tudod a veszteségeket, de nem 0-ra kihozni... vagy a közeli számot produkálni... az nem túl motiváló, a Mi oldalunkról nézve.

Értem a cukkolást, a sértegetést és amit elkövetett jó pár ellenfél annak érdekében, hogy maradjunk, küzdjünk, mert ez így nem feltétlenül kedvező mindenki számára, hogy leléptünk, ugyanis felgyorsultak az események. De az, ami itt a fórumon ment pár nappal ezelőtt... úgy gondolom, hogy soha nem aláztunk ilyen formában senkit, akit elvertünk. Így felmerül a kérdés, hogy kik is azok, akik nem tisztelik az ellenfeleiket?

S most rátérnék a számomra legfontosabb részre.

Köszönöm az =SBT= vezetőségének a munkáját, nélkülük minden bizonnyal közel sem jutottunk volna el ideáig, főként egy Skillerman, MyReality, Zev0x nélkül... s természetesen ide tartozik mindenki, aki a vezetőséget képezte!

Köszönöm minden =SBT= tagnak aki Velünk tartott és a családunk részévé vált, az az önzetlenség és csapatmunka amit általatok tapasztalhattam meg, minden klánháborús élményt felülmúlt! Köszönöm a lojalitásotokat és a bizalmatokat, lehetett bármikor - bármilyen kilátástalan vagy éppen nehéz a szituáció, mindvégig bíztatok bennem/Bennünk, s ennek 2 alkalommal meg is lett "papíron" az eredménye.

Köszönjük minden ellenfelünknek a játékot: NF, Sparta, Respect, BH, HOH, Sicilia, ASG, JBandy, AC, =SoH=, DOW, HOF, RD... s mindenki másnak!

Köszönjük minden VOLT ellenfelünknek, akik a későbbiek folyamán szintén az =SBT= család részévé váltak, felismervén, hogy nem feltétlenül vagyunk Mi olyan rossz emberek, amit mások szerettek volna elhitetni :)

Sok sikert kívánunk mindenkinek a továbbiakra!

2010 - 2019 =SBT=

6c1545db5bfce18d8e202bcd1eaa5804.jpg


=SBT= búcsú klánvideó

=SBT= V33

=SBT= V41
 

Arihana

Active Member
A reakció pontszáma
182
Nagyon régen nem írtam a külsőn, mert semmi kedvem beszállni értelmetlen szócsatákba. Úgyis mindig van valaki aki okosabb, aki jobban tudja a másikat alázni. Ellenben most írok, mert szeretném megköszönni Heady hogy elhívtál 50-re, még úgyis hogy mi korábban ellenfelek voltunk, még úgyis hogy az SBT búcsú szervereként indítottad, nem ős SBT -ket is befogadva. Volt már részem számos klánba a KH-án. Volt saját is:) a V33-as BH ás összefogás óta nem éltem meg ilyet, mint itt. Nem volt tiszteletlenség egymás felé a klánba, mert ellentmondást nem tűrően repült, aki kiskirály akart lenni s nem csapattag. Mindig lehetett számítani a szomszédra s társakra, de a kulcsa mindennek itt tényleg a vezetőség volt. Olyan motor, ami minden szívnek kell. A sok kis "vércsepp" egy irányba haladt a hatalmas sodró árban. Büszke vagyok rá, hogy itt lehettem, köszönöm.
 

Mad Max73

New Member
A reakció pontszáma
19
Üdv.:Head és SBT!

Hívtál, jöttem erre a szerverre,hogy újfent együtt nyomjuk...talán mondhatom,hogy régi SBT-s vagyok...:))) Jó kis harcokat nyomtunk anno az elején...már nem tudom melyik szerveren...bocsi! Szervert is nyertünk...;)

Sajna,ahogy írtad, az utcsó pillanatig vártatok,hogy itt merre...így én már nem tudtam veletek tartani...regelni meg sose regelek újra egy szerveren...egy kezdet...egy vég...nálam ez törvény! :( Nikita is regeltetni akart...mondtam,hogy az nálam nem megy...

Így ellenfelek lettünk....az élet már csak ilyen! :( Tudtam,hogy jó játékosok vagytok,(sose becsülök le senkit) kemény menetre számítottam,az is volt!!! Amint írtad, az összefogás tett pontot a szerver végére...a darálást nem lehet sokáig állni!
Jók voltatok,mint mindig!

Gratulálok neked és a csapatnak!!!

Üdv.:Mad Max73

u.i: Ha valaha meggondolnád magad, rám számíthatsz...csak ne várj a tájolással sokáig! ;)
 

DeletedUser18312

Vendég
Szerintem olyan nagy dolog nem történt támadásszervezés során.
Fel lett ismerve, hogyha megvan a kellő erő akkor ketté kell szedni egy armába a támadófalvakat. Frontos és kéktengeresekre. Így rettentő könnyű volt, hogy szétlett zúzva a front kékből, ahol dodgeoltak meg lehetet menni közelről a frontnukeokkal.
Egy dologra kellett figyelni, azért 30-40 nukeokat ne küldjünk 1 falura. Mert úgy a meglévő 1000 nukeunk 25 falura lett volna max elég CP-ként. 25 falut meg azért lelehet védeni ügyes védelemelosztással.
ÉN a csevegőbe már leírtam a búcsúbeszédet! Szép volt SBT! Csak büszkék lehettek magatokra!
Sajnálom hogy egy fiatal titán nem veszi át a hatalmat és nem folytatja a munkátok gyümölcsét.
 

DeletedUser19475

Vendég
Head..

Koszonom, hogy megvalositottad nekem a legszebb elment amit ez a jatek nyujthat mindenki szamara. Meg egy jatekban is egy csaladot faragtal, akikre nem csak a jatekban de meg a valo eletben is lehet szamitani.

Voltam mar olyan vilagban ahol a klanunk nyert, ezert kimondhatom,hogy vilagot is nyertem..De egy olyan hely sem volt eddig ahol ennyit nyerhettem mint itt.. Az SBT ben.

Csak annyit mondok, hogy te nyertel es amit vegbe vittel az leirhatatlan. Koszonom.
 

martone

Well-Known Member
A reakció pontszáma
514
Most a nagy megmondó emberek holvannak? Feladtuk, vesztettünk? Nem érzem hogy ez az lenne. Nyertünk! Barátokat, személyes kapcsolatokat, sok jó emléket és még sorolhatnám. Ha elolvassátok a hozzászolásokat és a búcsúvideoban lévő emberek búcsúját, akkor megértitek mért is mondtuk hogy az SBT nem egy klán hanem egy életérzés! Sokan szidtátok Headet, vagyis Krisztiánt hogy ilyen olyan ember, vezér. Hát nem tudom srácok...lehet külsőleg ezt éreztétek irigységből de itt a példa évek alatt mit hozott össze! Egy családot! Lehet csak én vagyok elfogult de ha vezér lennék ez lenne a legnagyobb megtiszteltetés számomra hogy hiába bukunk, a tagok szeretnek és összetartanak arról nemis beszélve milyen érzelmeket vált ki egy klánnak a vége a tagokbol. Mikor olyan emberek könnyeznek be egy búcsú videon akikről nem hinnéd sose. Mikor érzelmeket vált ki belőlünk egy játék ami számunkra már több volt az emberek miatt akiket megismerhettünk. Rengeteget írhatnék erről de lesz ugyis aki csak köpködni fog, ezeket az embereket sajnálom hogy ezt nem élhették át amit mi!

És szeretném megköszönni a vezetőknek, a tagoknak hogy itt lehettem veletek újra és megismerhettem sok jo embert akivel szeretném játékon kivül folytatni további életemet is! Köszönök mindent, nem tudok elég hálát adni hogy vagytok srácok, lányok! Sose feledjétek mi nyertünk, azt ami nekünk a legfontosabb volt! Sose feledlek titeket!
 

DeletedUser18836

Vendég
Sziasztok!

Kötözködni mostis lehetne, ugyanis lenne mibe belekötni, ha az lenne a célom de nem érzem, hogy ezt kéne tegyem.

Sokszor álltam beléd Krisz és mások is... van amit énmagam is bánok de a többségét azért a mai napig tartom...ellenben különbséget kell tenni játék és valóság között.

Lényeg a lényeg:

Gratulálni szeretnék neked és a klántagjaidnak hisz vagy ezért vagy azért de mindenkiben hosszú ideig nyomot fogtok hagyni az emlékezetében.

Üdv,

Yoda
 

DeletedUser12127

Vendég
Szia Head!

Furcsán ismerős de nagyon távoli emlékeket hozott elő bennem ez a búcsú és a búcsúvideó. Bár soha semmi közöm nem volt az SBT-hez és nem is lesz (pusztán a különböző idősíkok miatt) a videóban megjelenített búcsúmondatoknál megállítottam a képet, és mindet végigolvastam. Ez még inkább megerősített engem abban, hogy az SBT-ben is létrejött valami különleges, ez pedig a nagybetűs Közösség. A KH-nak az az extra dimenziója, ami kívülről jórészt láthatatlan, csak akkor érezni az erejét, ha önmagad profizmusába vetett hittel és tele önbizalommal próbálsz fogást találni rajta.
A V50 klánjai megtapasztalhatták, hogy ez mennyire nem egyszerű. A V50 legerősebb klánja az SBT volt és lett. Ez hamar, talán az SBT szempontjából túl hamar nyilvánvaló is lett. A többi klán összefogása nélkül az SBT alighanem már a V50 több mint felét birtokolná mára. Ehelyett az SBT megállítására létrejött szövetség ünnepelheti eddigi legfontosabb csatanyerését és méltathatja búcsúzó nagy ellenfelének a teljesítményét. A méltatás jogos. Mindkét oldal felé a vesztes és a győztes irányába is. Az SBT személyében egy kiváló klán állt a másik oldalon, akik 1 az 1-ben bármelyik vetélytársukat letolták volna a térképről. Csakhogy a KH az nem párbaj, hanem inkább Valóvilág, de nem a kiszavazós része, hanem a háttéreseményeké. Olyan hely, ahol a Közösséget nemcsak szervezni kell (a támadásokról védekezésekről nem is beszélve) de azt is jól meg kell választani, hogy kifelé azt milyennek lássák. Vonzónak, vagy inkább rátartinak, olyannak, akik mellé állnál, vagy ellene vonulnál inkább. Az SBT ez utóbbiban tűnt gyengébbnek.
A Respect vezetése pedig - gondolok itt elsősorban Pilvo-ra - ebben volt erősebb ellenfelénél. Annak ellenére is, hogy egyes Respect tagok méltán híres vagy hirhedt fórumhuszárok is amellett, hogy olyan kiváló játékosok, akik maguktól tudják és teszik a dolgukat bármelyik frontszakaszra vesse őket a jó soruk ( s az ellenfél szerencsétlensége).
Pilvo meg tudta tenni, hogy újraszervezze DJ lelépése után a megmaradt morális válságban lévő NF-et, s tagjaikat hatékonyan integrálja a klánba. Pilvo el tudta érni azt, hogy a szövetség a HNK belépésével hármas szövetséggé váljon.
S ezzel a teljes klán az SBT felé fordíthassa a hajóját. Semmi újdonságot nem mondok azzal, hogy az SBT vesztét a diplomáciai elszigeteltsége okozta.
3 fő szempont szerint lehet szerintem egy klánt osztályozni.
Sorrend nélkül: Katonai szervezettség (stratégia és taktika), Belső összetartás és Diplomácia
az SBT jelest érdemelt A szervezettségére és a Belső összetaretására is. Diplomáciából azonban csak elégséges jött össze, ami ebben az esetben nem volt elég.
Ezzel szemben a Respect erős jót hozott szervezettségben és összetartásban is, ellenben a diplomáciát kiválóan alakította. A világ déli oldalára semmilyen rálátásom nincsen, úgyhogy kérek mindenkit bocsássa meg nekem, ha a Randomot és a Spártát nem említem. A szerepük nekik is meghatározó volt és ma is az, de róluk ismeretek híján nem tudok véleményt mondani.

Az SBT szerintem hibát követett el akkor, amikor hagyta megtorpedózni a kezdeti SBT-Spárta szövetséget. Túlságosan indulatosan reagálták le Vinszent diverzáns akcióját. Addig tökéletes volt a dolog, hogy Vinszent foglalása után elálltak a szövetségtől és Vinszentet letámadva megbüntették a "bűnöst". Utána viszont mintha mi sem történt volna újra föl kellett volna venni a tárgyalás fonalát, nem pedig a teljes Spártára vetíteni ki a szószegő minősítést. Még akkor sem, ha esetleg tényleg úgy volt. Az ASG-vel és Dongáborral tárgyalni megint egy másik téma. Ott szintén kiváló volt az erődemonstráció, de szintén vissza kellett volna térni a kölcsönös segítségnyújtásra (ami az ASG tagok harckészségének életben tartását szolgálta volna. A HNK-nál pedig nem tudom mi volt, lehet Head csak szimplán alulmaradt a tárgyalásoknál. Nem tudom.
Az viszont biztos, hogy az ellenfelek leszólása felváltva gyávának, gerinctelennek, csalónak, szószegőnek és ki tudja minek még minősítése eleve kudarcra itélt minden későbbi diplomáciai fordulatot. Az SBT TOP1-ként nemcsak maga maradt, de gondoskodott is róla, hogy egyedül is maradjon ezen a világon.

Ettől függetlenül nekem a diplomáciai és stílusbeli hibái ellenére rokonszenves játékot játszott az SBT. A diplomáciát leszámítva olyat, amihez hasonlót mi is játszottunk anno az ELME egykori világain.

Utolsó mondatként gratulálok még egyszer az SBT-nek, aki felemelt fejjel távozhat a V50-ről, de semmivel nem kisebb gratuláció jár az őket legyőző szövetségnek. A túlerőre kár hivatkozni. A túlerőt a diplomácia gyengesége hozta létre. Az is a KH része - nagyon erősen méghozzá.
 

ati.mached

Well-Known Member
A reakció pontszáma
4.055
Munkában vagyok.
Kijöttem egy cigire.
Ilyenkor szokás szerüen feljövök külsöre.
Vagy írok valami hoszabb hozzászólást, vagy csak simán trollkodok.
Kiosztok pár lájkot.
El ütöm az idöt.
De itt ragadtam.
Már a negyediket szivom.
Olvasom a hozzászólásokat, Arkiét már harmadszor. Szép írás és valós.
Meglestem Fernie videóit is.
Jók.
El is érzékenyültem.
Egy jàték miatt?
Nem.
Be kell vallanom, sosem voltam méltó tagja az SBTnek.
Valahogy mindig úgy alakult hogy abbahagytam idö elött.
Hordát 2x végig vittem, 44-en még Pappival elsök is lettünk.
Szóval ha keresnék akkor sem tudnék indokot mondani hogy miért léptem le mindig.
Úgy alakult?
Minden bizonnyal.
Persze amig voltam kivettem a részem, de ez elhanyagolható azon játékosok munkája mellett akik végig vitték a szervert...és megérdemelten nyertek.
Krisz ezt nem is egyszer szóvá tette hogy megint lelépek.
50 helyett is az FSt választottam 51en.
FS is van olyan erös klán mint az SBT.
A Horda is.
De az SBT az valamiben mégis más.
Horda
Hordaban Ezl volt. Szóval nincs is mit mondanom többet.
Elképesztö munkát végzett.
Jöttünk,láttunk,gyöztünk!
FS.
Soha nem láttam még profibb klánt.Mint valami gép aki megy elöre és mindent visz ami csak az útjában áll. Itt senkinek sem kell mondani mit-hova-mikorra...elképesztö tudású egyének alkotják.
Ja,és nem csak Light viszi a hátán ez egész klánt mint ahogy valahol Wicser írta. Vezér társai ugyan úgy kiveszik a részüket.
Na de vissza az SBTre.
Pár éve már ismerem Kriszt.
Klánháborúban véve, kurv@ régen.
Hol lakott ez elött, elsö komolyabb barátnö,Petra,a mostani..sok mindenröl beszéltünk már és sokszor.
Tud nagy szájú is lenni :)
De alapjában véve nagyon rendes gyerek.Én örülök hogy anno megismertem.
Olyan gyerek, aki rengeteg mindent feláldozott másokért.
Sokan elöitéletesek vele.
Mindenkinek van magán élete, senki nem tudja a másik épp min megy keresztül.
Emberek vagyunk, olykor a mindennapjaink kihatnak a játékunkra...másokkal való “akkori” viszonyunkra.
Káhás idö óta átéltem a párommal való elsö randim, mennyegzömtöl kezdve a válásig...mindent.
Nem bántam meg, azóta több idöm van farmolni, éjjel simán felkelek indítani vagy vágni :)
SBT
A mai napig nem értem miért ellenszenves a klán többnek is.
Mert aki már egyszer részese lett, azok rosszat tuti nem mondanak róla.
Fogalmuk sincs milyen ott.
Fogalmuk sincs arról milyen összetartóak és egységesek.
Nem akarok túlozni, de tényleg mint egy bagy család.
Ök ha most Barbie World-öt játszanának akkor is nyernének :)
Már az ötödik cigi....
Tudni illik ott messengeren kommunikálnak.
Azt vettem észre, más klánokkal ellentétben ahol voltam hogy itt ez a kommunikáció valahogy szorosabbá teszik öket.
De lehet csak én látom így, nem tudom.
Most egy korszak nekik véget ér.
Sok a köszönö levél a vezérek felé, egymásnak.
Kezdetét veszi a játékukban egy olyan korszak ahol helyet keresnek majd maguknak.
Helyet ahol újra átélhetik majd azt amit az SBTben.
De megsúgom...nincs ilyen klán és nem is lesz.
Mert SBT csak egy van, egy volt.
Köszönöm hogy részese lehettem.
 

DeletedUser18625

Vendég
Nos... párszót írok mint feketebárány :D

Először is , v50-hez nem tudok gratulálni az sbt-nek teljesen , csak maguknak a tagoknak , talán senki vagy páran fognak egyet érteni azzal , hogy itt a tagságuk meghaladta a vezetés tudását ( belső okok persze lehetnek , mint hallottam többször head dolgozik bankot rabol) de , úgy érzem az eddig szervergyőzelmeiknek ellentmondva sokkal gyengébb volt minden .

Nem fogom kioffolni a topikot de pár szót a szerverről .

Elhelyezkedése az sbt-nek csillagos ötös lett :) a szerver legesélyesebb klánja mögé kerültek anno az NF mögé , ez kíválló szép taktika .
Diplomácia .... na igen ez az ami szerintem javarészt megadta az első lábon lövést ....

miután a kontinens harcoknak vége lett , minden klán egyértelműen a diplomáciai fegyverekhez kezdett nyúlni

volt szó anno Resi - SBT mnt-ről , kérdezem én ez miért nem jött létre ? Mert akkor még nem tudta headshot , hogy mit fog ezzel okozni saját maguknak , így kényszerült rá a Resi a Random HNK szövikre is .....innentől ezt már mindenki tudja hova vezetett .....

történt egy spárta átalakulás ezután nem sokkal , itt még mi mint Respect nem voltunk rendben például , ment a front építés maradék asg tagok felszedése hnk-val rossz kapcsolat alakult ki stb stb .... itt volt a második lehetősége az sbt-nek hogy befolyásolja a szervert , nem történt meg a kellő nyomás , aki nem randomos lett ment a kukába ....


Mindezek ellenére , hogy itt ezen a szerveren ez a véleményem róluk , gratulálok az eddig elért sikereikhez ez senki nem veheti el tőlük , és nem kérdőjelezheti meg azokat !

Köszönöm azon sbt tagoknak , kíválló ellenfeleimnek akikkel jót és tisztességet csatáztunk egymás ellen , köszönöm , hogy megismerhettem őket nevüket sose feledem és igaz harcosként fogok rájuk tekinteni !

Minden jót mindenkinek a valóéletben , sikerekben , egészségben éljetek !
 

DeletedUser19459

Vendég
Head..

Számtalanszor megköszöntem már, amit értem tettél a kh-ban. Mint újrakezdőt, ismeretlenül is befogadtál és hoztál a csapatba. Csapatnak írtam, mert aki nem volt akár csak egy percet is köztetek, úgysem fogja érteni ha baráti társaság, esetleg családként írnék rólatok.
A videóban végig olvastam a fórumról kivett hozzászólásokat és iszonyat büszkének érzem magam, hogy annak ellenére, hogy nem tettem közel sem annyit értetek amennyit érdemeltetek volna, az én hozzászólásomat is bele tettétek, ezzel talán én is közétek tartozhatok. Köszönöm.
Egyetlen korábbi klánban sem tapasztaltam ilyen mértékű összetartást, segítőkészséget és türelmet mint amit nálatok az =SBT=-ben. Köszönöm, hogy ha csak triálban is de végig veletek lehettem. Számomra ti, mi vagyunk a nyertesek mert mi olyan emberiességet tapasztalhattunk meg, ami sajnos a valóvilágban már lassan teljesen eltűnik.
Azok akik tépik a szájukat, hogy nem harcoltunk tovább, csupán annyit üzennék, hogy ez olyan mintha kihívnám egy bokszmeccsre és én mondanám meg, hogy mikor van vége. Ez nem így működik. Vesztettünk, de csak azért nem kell bent maradni, hogy néhányan ki tudják élni azon vágyaikat amiket az életben nem sikerül.
Gratulálok a szövetségnek, ügyesen használták ki a falu előnyüket. Szép volt.

Mindenkivel akivel megismerkedtem, szívesen tartom tovább a kapcsolatot, és ha az életben tudok bármiben segíteni nektek, keressetek nyugodtan. Tudjátok az elérhetőségem ;)

Sok sikert a továbbiakban a szövetségnek, és köszönöm az élményt!
=SBT=
 

DeletedUser12157

Vendég
Head..

Számtalanszor megköszöntem már, amit értem tettél a kh-ban. Mint újrakezdőt, ismeretlenül is befogadtál és hoztál a csapatba. Csapatnak írtam, mert aki nem volt akár csak egy percet is köztetek, úgysem fogja érteni ha baráti társaság, esetleg családként írnék rólatok.
A videóban végig olvastam a fórumról kivett hozzászólásokat és iszonyat büszkének érzem magam, hogy annak ellenére, hogy nem tettem közel sem annyit értetek amennyit érdemeltetek volna, az én hozzászólásomat is bele tettétek, ezzel talán én is közétek tartozhatok. Köszönöm.
Egyetlen korábbi klánban sem tapasztaltam ilyen mértékű összetartást, segítőkészséget és türelmet mint amit nálatok az =SBT=-ben. Köszönöm, hogy ha csak triálban is de végig veletek lehettem. Számomra ti, mi vagyunk a nyertesek mert mi olyan emberiességet tapasztalhattunk meg, ami sajnos a valóvilágban már lassan teljesen eltűnik.
Azok akik tépik a szájukat, hogy nem harcoltunk tovább, csupán annyit üzennék, hogy ez olyan mintha kihívnám egy bokszmeccsre és én mondanám meg, hogy mikor van vége. Ez nem így működik. Vesztettünk, de csak azért nem kell bent maradni, hogy néhányan ki tudják élni azon vágyaikat amiket az életben nem sikerül.
Gratulálok a szövetségnek, ügyesen használták ki a falu előnyüket. Szép volt.

Mindenkivel akivel megismerkedtem, szívesen tartom tovább a kapcsolatot, és ha az életben tudok bármiben segíteni nektek, keressetek nyugodtan. Tudjátok az elérhetőségem ;)

Sok sikert a továbbiakban a szövetségnek, és köszönöm az élményt!
=SBT=




Mindenki aki az =SBT=-ben volt, egyenrangú, senki nem több és nem kevesebb a másiktól, mindenkinek meg volt a maga szerepe, fontossága, jelentőssége! Ne derogálja magát egyetlen =SBT=-s sem, bármikor is volt köztünk, mert felesleges. Mindenkinek ugyanúgy számított és számít is, hiszen magával a klán megszünésével nincs vége annak, amit felépítettünk, együtt, közösen! :)

S ehhez mindenki hozzátett a maga módján, a puzzle így egész, Veled, ati.mached-el (mert Ő is szereti derogálni magát), s mindenki mással!
 

DeletedUser19459

Vendég
A Karnevál után szabad a kecó, jöhettek :)
Addig kicsit átjáróház van, maximum a teraszon tudtok aludni, mondjuk ma pont 27 fok volt, szóval nem fagyna be a kis segged :D
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Én is szívesen írnék valami megható szöveget, hogy gyűljön a lájk, de, hogy spóroljunk az olvasással elég, ha csak lájkoltok:oops::oops::oops:

Szép volt head, remélem nem kapok ezért az offért, egy shotot... :rolleyes::(
 
Fent