W121 indulás

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.185
TN5VKOm.png

qvTj0Yh.png

f4TiGMo.png
 

Goal Gero

Well-Known Member
A reakció pontszáma
260
Tozsde script miatt?Vagy mi miatt nem tudod,Ilyen kvalitásokkal gondolom sokan nem farmolnak,hanem inkább tőzsdéznek,igy farm botot ki lehet zárni?Használják,vagy csak a Tozsde script miatt vannak bannolva?Vagy multi miatt,vagy buff fiók?Valamit lehet tudni ezekrol a bannokrol?
Ezt figyeljétek,Goblin fiókjából itt valaki más írt!!
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.185
WEnrFFb.png







Hát elértünk ehhez a ponthoz is, ma reggel leketyegett az óra. "Enyhén" fordulatos szerver volt, a magabiztos contenderből 4. erővé esés, diplomáciai sikerek, contender ismét, hátrányba kerülés, hátrányból fordítás. 4 nagy klán volt ezen a szerveren a 4 égtájon, és a top4 pozíció mindegyikében álltunk, aminek a vége lett a győzelem.



I. Kezdetek



Itt egy térkép, nem sokkal a kezdés után:



Snlbc84.png




A szervert nagyon dominánsan kezdtük, volt olyan pillanat, amikor a második BoT-nál majdnem kétszer akkorák voltunk. Eleinte a Back-el kötött dipónk védte a déli részünket, és dél a CV, közép a Rage, észak a NEKO klánra készült, mint lokális ellenfél. Ezek a csaták nagyon élvezetesek voltak délen és északon, középen a Rage ellen viszont sajnos piszkos módszerekhez is kellett nyúlni, míg az ő szövetségesük, a NEKO hátbatámadt minket, és uszította ellenünk a Rage-t, ezt mi nem vártuk meg, és lerohantuk őket.



II. 4 pólusú világ, lemaradás



A BoT begyújtotta a rakétákat, toborzással, buff fiókok elvitelével (4-6 ezres falukat LET nélkül foglaltak pár falus időszakban), és brutális PP invesztálásával gyorsan átvették a vezetést, és jelentősen meg is lógtak tőlünk, viszont a második helyet tartottuk, tisztes távolságot tartva a Horde-Power páros előtt. Igen ám, csak ez a kis fór gyorsan elfogyott, amikor a két említett klán a beütés helyett betoborozta a kisebb ellenfeleit, ekkor csúsztunk vissza a 4. helyre.



CO7sp2N.png




Az tudott volt, hogy a BoT mindenhol kuncsorgott és disznólkodott, velünk MNT-jük volt, de a mi részünkre akartak foglalni és toborozni, a Power és a Horde már ilyen korai fázisban az összebútorozás határán állt, a Back a start óta a mi szövetségesünk volt, a PLG pedig a sötét ló volt a szerveren, a mi hátunkban nőttek, toboroztak új emberkéket is, a tagság nagy része nem bízott bennük, én viszont igen, többnyire azért, mert a Black Hammer accal egy korábbi szerveren kisegítettük egymást kölcsönösen.



A BoT úgy döntött, hogy ideje eldönteni a szervert, és sorozatosan érthetetlen döntéseket hoztak, amikkel megalapozták a mi győzelmünket:

  • A Back kibarbizott a peremjükre, és ahelyett, hogy beütnék őket... MNT-T KÖTÖTTEK VELÜK, HOGY MAJD UTÁNA BEOLVADNAK HOZZÁJUK. Ezt a Back köszönte szépen, elfogadták az MNT-t, a perembarbikat felépítették, azonnal informáltak minket az események alakulásáról, de eszükben sem volt olvadni hozzájuk
  • Betoboroztak a mi kontinkra embereket abból a klánból, amit mi beütöttünk, és megpróbáltak ellenségképet kiépíteni a Power-Horde csoportosulás ellen
  • Betoboroztak minden kontira, minden nagy klánból, egyedül az NF-ből nem tudtak, illetve a HU-only miatt csak nálunk nem volt kémük - véleményem szerint emiatt voltak eleinte olyan óvatosak velünk, és akartak mindenképp maguk mellett tudni, nem tudták, mit várhatnak - bár Refined leinformálódott belőlünk az IKEA-tól, amit ők a szeró elején jelentettek is nekem, de ezt csak én tudtam tőlünk, és ez elég korán már befolyásolta a BoT politikánk felépítését részemről :)
  • Ez a térkép kb napra pontosan a Horde-Power olvadás előtt történt:



x1KthKQ.png
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.185
III. A felgyorsuló események



A Horde-Power olvadás, illetve a BoT pofátlan játéka eldöntötte: nekünk is lépnünk kell. Fel kellett adni a HU-only-t, és a szerver eleje óta mellettünk levő szövetségesünkkel olvadtunk, így lett a klánból -NF-: Plague in Budapest.



WvKGlgL.png




A szerver látszólag 3 pólusúvá vált, de ismerve a jó szokásokat, nyilvánvaló volt, hogy valamelyik kettő össze fog fogni a harmadik ellen. Itt jön a képbe az, amint fentebb mondtam, hogy a BoT mindent megtett a győzelmünkért. Annyira biztosak voltak magukban, hogy a Powerből átvették a kémeiket szerte a világban, és biztosak voltak benne, hogy a Power nem éli túl ezt a csapást, és innen igazából nekik sima útjuk van a plecsniig. Ennek köszönhetően a Power megutálta őket mindennél jobban, és esélytelen volt, hogy összeálljanak velük ellenünk, míg a BoT mindig csak túlerőben mert cselekedni, és folyamatosan noszogattak minket, hogy előbb mi üssük a Powert, majd utána ők beszállnak. Ezzel ott álltunk, hogy a döntőben a részvételünk mindenkinél előbb biztossá vált, és teljesen rajtunk állt, kit választunk ellenfélnek a döntőre. A választás igazából nem is volt kérdés, lévén a Power eddig egész szerón 0 háborús foglalással, csak toborzással állt, a BoT meg tele volt PP-s állatokkal, akik a jóistent is lefelezték. Plusz igazából mióta betoboroztak a kontinkra, és főleg, miután a PLG tagokkal is megpróbáltak kavarni, onnantól heteken át építettük a BoT elleni robbanást, és a Powerrel történő dipózást. Utóbbi nem volt nehéz, a Power utolsó, és egyetlen esélye volt, ha mi melléjük állunk, előbbihez meg igazából Refined adta a kezünkbe a fegyvereket. A bontás kicsit hangosabbra sikerült, mint amire számítottunk :)



ON6Yfvw.png




DBTfOsz.png




Ez a térkép a BoT bontás pillanatában készült, a jelölt felosztással. A vonaltól balra minden a Poweré, a vonaltól jobbra minden az NF+Backé. Sokan hőbörögtek tőlünk amiatt, hogy K55-n miért kap akkora területet a Power, pedig kulcsfontosságú volt, hogy elhiggyék, ők járnak jobban, illetve hogy északon K34-et megapjuk. Azért, mert tisztában voltam vele, hogy a Power rémesen gyenge, illetve sejtettem, hogy amint meg fogják látni a tempónkat, az egyetlen megmaradt opcióért fognak nyúlni, és megpróbálnak majd olvadni a BoT maradékkal. Rizikós vállalás volt, de bejött, K34 egy kb ingyen konti volt, az ottani harcos kis RUM jól játszott, de összeestek egy támadástól, több száz falut ingyen felszántottunk, illetve a mi részünkön a BoT-ot rekordsebességgel kivéreztettük, olyannyira, hogy nagyon gyorsan csak Snyltarn maradt már előttünk, illetve boggy a Back előtt. De a Power a hibát már elkövette, K34-en okosan építettük fel a frontot, illetve a szerver (szerintem) legnagyobb moveját végrehajtva lekatáztuk Snyltarnt karácsony környékén. Mindjárt ki is fejtem, miért volt ez szerintem a szervergyőzelem legnagyobb kulcsa.



IV. Fordítás



ukLwuiK.png




Ez akkor készült, amikor a BoT és a Power olvadtak. Ez előtt a BoT playerek folyamatosan könyörögtek NF meghívóért (nem véletlen neveztük át boggy-t beggy-re), sőt, ő még a Backnek is leadta a falui egy részét, hogy "mentesítse" magát, és jó pontot kapjon egy esetleges plecsnit érő meghívóért. De vissza egy kicsit arra a bizonyos karácsony előtti katázásra. Mivel mi nagyon gyorsan odaértünk a megbeszélt határhoz, a Power pedig csak állt, nem is támadta a BoT-ot, sejtettük, hogy lassan bekövetkezik, amit sejtettünk. Snyl ebben az időben telifrontos, 700+ falus accal állt előttünk. Olyan szinten lekatáztuk, hogy nem volt a faluiban főhadi, kovács, raki, tanya, bánya, barakk, és az ember 0 falon, akár rúnában ölette le a Power védőket. Elmentünk karácsonyi szünetre, a csávó lefelezett mindent (!) két nap alatt, amit leütöttünk róla, és információim szerint 3000$-t vert bele ebben a két napban csak a felezésbe. A szünet letelte után megindultunk rá ismét, és ahogy vártuk, tömve volt védőkkel, viszont az éles CP középső rész full üres volt, ott szakadt be először a Power. Több ezer falus hátrányban egy első teliklános armán bukott a Power 200 falut, ami teljesen érthetetlen volt, ennyire gyenge endgame klánt én még soha nem láttam. Snylnél még mindig ültek a folyamatos fakek miatt a védők, olyat láttam a klántól, amit addig még soha KH-ban, heteken keresztül 20-25k bejövőn tartottuk a fiókot, aki ettől mozdulni nem mert. Nagy nehezen a Power megpróbálkozott egy armaszerűséggel rám, direkt Snylnek takarítottak, de Destroyer acc nyomott Snylre 30 fakevonatot, onnan megállt minden támadása, és a neki szervezett armán egy db élest nem küldött rám :D :D És hogy mekkora PP előnyben volt? 1300 feletti limitje volt, amikor én legnagyobb ellenfélként elértem az 1000-et, illetve két hónapon át megszakítás nélkül full arany védőbuffok futottak neki. Felkentük ezt is, meg barnaborsoszra menő északi csapást, és jött a "végső döfés", a következő armánk. Azért van idézőjelben, mert a Power 2600 falus előnyben volt még mindig, amikor bedobta a törölközőt. 13.000 falujuk volt nekik, a mi oldalunknak pedig 10.400, amikor a fővezérük betörölt. Térképen lássuk:



RCfTMu8.png




Soha előtte nem láttam még olyat, hogy egy klán ennyi falunál, ekkora előnyből bedobja, de innen már biztos volt a győzelmünk. Külön szánalmas, hogy elsőként a vezetőség dobta be, majd a volt BoT tagok megpróbáltak ismét NF meghívóért kuncsorogni, akkor, amikor még ők vezettek faluszámban, de immár biztos volt, hogy a szervergyőztes klán Mi vagyunk.. Volt célunk ekkor a 100% elérése, de ezt megakadályozta W122, akik hónapokon át zászlózásra tartották a szervert, illetve mi magunk, kaik a végére inaktívak lettünk, így kb 1400 falu híja volt a végére a 100%-nak.



0f28jIB.png


PYfInP0.png




Nem sokat hagytunk azért benne :D



KJTBwDs.png




Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett ezen a szerveren, és így vagy úgy, de segített minket ennek az eredménynek az elérésében. A búcsú kicsit könnyes volt :p



cGdDqBi.png


AwIWKUv.png




Még a statisztikák előtt egy kis érdekességgel szeretnék szolgálni, mégpedig hogy mennyiből jön ki egy nemzetközi top1 fiók:



hev30Q8.png


22EYJQ3.png
 
Fent