W121 indulás

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.208
Sr9gFzQ.png


UYUhycw.png

b5cYGtd.png
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.208
Nem, lehetőleg 2 nagy vs 1 nagy lesz úgy, hogy nem mi vagyunk az 1, vagy ha mégis, akkor van backupba két kisklán, Back és RUM :D
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.208
CR9MiE3.png


zQ85iue.png


WIIGx1E.png


TM5JbwG.png


2AuWblV.png


Nqa2PAI.png


76Y8odG.png


FHJPws2.png


MEh4Sta.png


BbE37X4.png



Eseményteli időszak volt :) A BoT letolta a leggusztustalanabb game-t, amit eddig láttam. Először is, toltak egy armát a Powerre, amivel nincs is semmi baj. Igen ám, csak a Powerből a fő cp PXEIronThane volt, akit N4tticus helyelt lent délen, aki "véletlenül" pár órával a csapódás előtt PXE-t helyelte, de "véletlenül" átállt a BoT-ba, és a rajta levő armázott fiókot "véletlenül" szabotálta. DE! A ivlág legbénább szabotálását láttuk, mert az a szerencsétlen csak egy kontiról küldte haza a védelmet, nem mindenhonnan, így a tulaj le tudta hozni 10 bukott faluval. Az azért nagyon kemény, hogy egy olyanra rakta rá a fiókját, akiben megbízott, elment a csapódás előtt egy picit pihenni, majd erre jött meg. Teszem hozzá, hogy N4tticus 239 faluval állt át a BoT-ba, és RefinedGentlemen, a BoT vezére azzal hitegette, hogy kap védőt tőlük. Most 158 faluja van...

A második zseniális move volt, hogy a BoT vasárnap átvette Osama Bin Harambe-t a Powerből. Ő K44 legtetején volt, másfél kontira a legközelebbi BoT-os playertől. Ezidőtájt történt, hogy a legtöbb faluval rendelkező, Poweres Alphanaut törlődött a bannja miatt, mert jogtalannak vélte a kizárását, és nem fogadta el az 50%-os csökkentést dacára annak, hogy több milliót ölt bele a szeróba. Az ő barbijaiba beleköltözött a BoT-ból boggy meg Ropey, amit elsőre nem láttunk át, miért pont oda foglalnak, de ez éppen Harambe tömbjének közepén volt... :)

Aztán jött november 8. 00:00 ST. Akkor "egy kicsit" megváltozott a szerver képe. Előre is elnézést a béna angol miatt, sajnos jobban értem, mint használom :/

Say Hi írta:
I want to be the dirtiest person in this server. I hate to play like this, but you've triggered it. I hate to play like this, but you showed that this style is the accepted nowadays. To be honest, I have lost my trust on BoT when you made the EVIL recruitment. Everyone knew that it was only to get internals to your base accounts to expand somewhere else. But now I can see, this is your playing style. You got walled by Back, so tried to merge them. Now, you failed on Power even with the recruitments. Recruit-to-win. Now we will see how this will work in the higest levels. You will need to recruit a lot of people to win this war, I hope it will be a success to you. Maybe we will loose now, but your recruitments showed to me that potentially it's better to loose without you, than winning with you. We have worked against you from your EVIL attitude. You thought that we are your puppets who will make sure your win, but the truth is you helped us a lot. Secured Back, pushed Power here, and you have recruited your spies earlier than to prepare for that. I hope the other spies will go to you sooner, but it will be hard to tell them that you are the winner side now :) I have to vomit from this server, so much shit, so much dirty move, so many big words. **This alliance is over from now, without any cooldown. I want you to eat what you've cooked before.** And the upcoming weeks, months will be the dirtiest what everyone can imagine, I hope everyone is well-prepared for that - I bet yes, because you are doing this all day long. Good luck/recruitment in W121, I hope you will win from here, that can prove for everyone that shittalk and shitplay can earn the badge nowadays.

Nem is tudta Refined, mekkora adukat adott a kezembe ahhoz, hogy visszajöjjünk a versenybe, és hogy az időzítése a toborzásokkal mennyire tökéletes volt. Betoborozta a kontinkon az EVIL tagokat, amit odaadott a base tagjainak, hogy tudjanak valahol növekedni, mert an egyedakkora Back felkente őket. Leállították a Back támadását, hogy megpróbálják beolvasztani őket, ezidő alatt Lite User felszedette a BoT hátországát, és hetekig (!) váratta Refinedet. Marmite (a vezér a Refined accból) bele akart hajszolni minket, hogy előttük támadjunk a Powerre, hogy elvágjuk magunkat a jövőbeni diplomáciától, és tőlük függjünk, második helyen bekísérjük őket a győzelem kapujába. A gőgjük, ahogy a közös chaten dumáltak mindenkivel, a nárcisztikus hozzáállásuk ide vezette őket. És olyan szinten váratlanul érte őket, hogy pár órával az üzenetem elküldése előtt még büszkén hangoztatta nekem, hogy ő mindenről hall a szerveren, mindenhol vannak kémjei, és nem tudja már senki meglepni őket, mert mindenki előtt ott van egy lépéssel :) Olyan szinten bevittük az erdőbe, hogy azt öröm volt nézni. Északon az a nagy barna góc K44 tetején az egy volt Power tag, Maxie, akivel közvetetten dumált Black Hammer, amit ő úgy értelmezett, hogy meg akarjuk hívni Maxiet az NF-be. Ennek örömére kezdte el a toborzásait, miközben soha senki nem volt opció a Powerből.

A történet másnapján a BoT vezetősége kiutálta Marmite-t, aki ennek örömére, kemény 1 nap harc után itthagyta a szarban a klánját, és lelépett. Abban a szarban, amit ő okozott nekik. Ha egy kicsit kevésbé nagyképű, akkor most a Power lenne halálra ítélve, és készülhetnének a BoT-NF döntőre. Az sokat elmond a srác helyzetéről, hogy noha technikailag mi "vertük át" őket, nem minket hibáztattak, hanem a saját vezérüket, aki ilyen szinten elcseszte a diplomáciát.

Az események előtt is sikerült szinte biztossá tenni a döntőbe jutást. A kérdés az volt, ki lesz az ellenfelünk. Még egy esetleges Power+BoT dipóra is lett volna válasz a RUM+Back dipóval a két peremkontin, hiszen minimális volt az érintkezésünk mindkét klánnal. Így mostmár 100%-osan kijelenthető, hogy Power vs NF versenyfutás lesz W121 győzelméért. Refined tankönyvi példaszerűen írta ki magukat a versenyből. És a legviccesebb, hogy a Powerrel közös harc nekünk hátrányos lenne a Back ellen, mert kapnának egy plusz kontinyi területet kb, de annyira akartak minket, hogy sikerült a saját területüket megszereznem nekünk, így full K34 a miénk.


wL8mwrk.png
 
Fent