W111 Magyar klán indítás

  • Témaindító DeletedUser20137
  • Kezdés ideje

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
UNeN5cM.png

iGZ9JNi.png

m3oIG0B.png


xgDWMfi.png

9RI957Y.png

qQJWc3k.png


oJZD3SR.png


cgn8Av8.png

vT03ovB.png

MLHN1rI.png


A legnagyobb hiba - 3x

Volt egy megállapodásunk, mégpedig hogy a NoName-DS-NF trió közösen legyőzi az Acest és az IKEA-t, és utána megtárgyaljuk a végjátékot. A DS ezt felrúgta, amikor Arne-n kívül mindenkit befoglaltunk az Acesből, a DS bontott velünk. A DS-nek több, mint egy hete volt felkészülni, 10.000 backline faluból bevédeni a 900 falus Arne fiókot. Oda vissza adok kapok, sajnos mi elbuktuk delet (lentebb részletezem, mi miatt), viszont a 900 falus Arne fiók jelenleg 200 falus, IKEA+NF nagyon szétszedte. Május 16, 17:00 st. Ekkor szólt nekem Stunz, hogy bontanak velünk, és én ekkor vele, és a legtöbb déli playerrel közöltem, hogy valószínűleg most buktak el egy 95%-ban zsebben levő szervert.

A NoName az utolsó kettő IKEA armánk alkalmával egyedül hagyott minket, mert egy MNT-t kötöttek az IKEA-val, amit "elfelejtettek" közölni velünk, helyette belsőzték szó szerint a klánjaik felét. Aztán mire az IKEA védők odaértek hozzánk, így ők bontottak az IKEA-val, akik hazahívtak tőlünk mindent, és így letolt gatyával vártuk a DS-t. A NoName, noha az alapítót elvileg felcseszte a DS fennkölt viselkedése, mégis a DS mellett maradtak - vesztükre. Toborzással szétszedte őket az IKEA, Baylinert felhízlalták több száz falunyi belsővel, majd most ő és a sleppje átléptek az utolsó sikertelen NoName arma után egy "alku keretein belül", őt követte a fél klán, és most tovább belsőzi a NoName-t, immár az IKEA-ból.

Térdre akartuk kényszeríteni az IKEA-t. Ők .net-en jelenleg akkora jelenségnek számítanak, mint anno itthon a 6x győztes, akkor még veretlen Sparta. A legyőzésük akkora súlyú tett, mint amikor az FS és a DSA először rontotta el a makulátlan hazai mérleget. Nagyon jó lett volna ilyen magasságokba eljutni. Ha ezek után ki is kaptunk volna, akkor is mienk lett volna az, amit még senki nem mondhatott el magáról nemzetközin, mióta a svéd domaint felszámolták - legyőztük a svéd premade csapatot. A W105-ös Death miatt egy percre se bíztunk meg az IKEA-ban, aztán jött a VlH, majd az Aces ellenünk fordítása. Mind a kétszer meg kellett volna törnünk, mind a kétszer ki kellett volna kapnunk, és talpon maradtunk. 5000 falunál a svéd premade-t 50 falura megközelítettük. 1 vs 1-ben a core IKEA vs NF harc teljesen egál volt. Mind a DS, mind az IKEA azt mondta, hogy mi vagyunk a legerősebb klán a szerveren.

"Swedes will prevail once again"

Annyiszor ki kellett volna már kapnia az IKEA-nak. Ha a NoName-nek nem fontosabb a belsőzés, mint a háború megnyerése. Ha a DS nem követi el az elkövethető legnagyobb hibát. Ha a VlH, az Aces kicsit okosabb. De nincsen ha. Átállították a VlH-t maguk mellé, amit győztes movenak gondoltak, de kiszedtük azokat, akiknek a végünket kellett volna jelentsék. Maguk mellé állították az Aces-t, amitől azt remélték, hogy elesünk, aztán ők is kiestek. Utána dipót akartak. Kétszer is azzal fenyegettek, hogy ha nincs dipó, törölnek. Nem volt, de nem adták fel. Amikor úgy nézett ki, 1 vs 3-ban fognak maradni, egészen elképesztő agresszivitással estek neki az északi frontunknak, hogy Hopeból és belőlem toronymagas LE leadert csináljanak. Aztán 2 hét alatt 3 nagyklánból hármat rendberaktak. A DS MNT 3 napos MNT-je idején másfél napig nem fogadták el a szövetségi ajánlatot, aminek köszönhetően se mi nem tudtuk visszarendezni a védelmünket, se ők nem értek be hozzánk, így az ékrészünk, ami mindenképp elbukott volna, magával rántott nem várt részeket is. Pár fiók hatalmasat harcol délen, de a túlerő egyszerűen lenyomta nagyrészüket, a kivárás miatt annyira meggyengültünk, hogy már nem voltunk contenderek többé. A NoName-t egy egyszerű toborzással, a klánhűség nem létezésével szétszedték, amivel úgy omlott be a déli front, hogy 3 hónapja egy kósza támadást se küldtek oda. A DS-nek kihasználták a hatalmas baklövését, és egy szinte biztos DS winből ismét ők lettek a team-to-beat. Ahogy hallottam, a DS nagyon mérges, és a NoName-t hibáztatja a saját hülyesége miatt. A kezükben volt a kulcs, hogy az egyetlen valódi ellenfelet örökre elnémítsák és a nagyon gyenge NoName és a toborzás hiánya miatt folyamatos hátrányban levő NF ellen döntőzzön, nagy előnyből.

Egészen hihetetlen eddig ez a szerver, elképesztő fordulatokkal, hatalmas háborúkkal, magyar szerverhez képest nagyon magas LE számokkal. Kiváncsi vagyok, tartogat-e még meglepetéseket W111, vagy hogy innen, technikailag majdnem egálról ki kerekedik felül a másikon, és húzza be ezt a szervert.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Nézzük a történetünk 4 főszereplőjét egy térképen:

yl8eikt.png

ggyn6y3.png


08.10 04:28 ST

A Peter0318 fiókba rengeteg sikertelen bejelentkezést látunk, míg végül sikerül a belépés egy harmadik félnek. Nem sokkal később a Glanne fiókba is belép egy idegen személy. Ezzel párhuzamosan, mivel Peter fiók helyete BobOnFire-t, oda is bejutott egy idegen.

08.10 05:02-05:05 ST

Az illetéktelen behatoló a fél órában kiürítette mindhárom fiókot, a seregeket elküldte 100+ órákra, átnevezte Glanne és Peter fiókját trexSendsHisRegards és trexSendsHisRegards1-re. A két jelszavas fiókban a PP-t leürítette, és könnyítettre átvitte a két fiók inventoryját. Eközben 05:02-kor Bob fiókjából oszlatta a Beach-et (régi IKEA, cégnevek miatt kellett váltaniuk). 05:03-kor és 05:05-kor a fiókokból ment körlevél, minden DS tagnak, kivéve Daddynek.

P6HNn8a.png


Ekkor megindultak a DS nemesek.

08.10 00:02 ST

Mindeközben Bagadzilla7, a DS vezére, aki végig tagadta, hogy közük lenne a dolgokhoz, 4 és fél órával a történtek előtt ráírt a tagjaikra, hogy készüljenek ST 05-re a nemesekkel.

XQ1VpIL.png


Itt nagyon érdekes dolgoknak lehetünk tanúi. A Bob fiók 05:35-kor bukta az első faluját, ami a nettó 35 perces menetidővel kerek 05:00-s indítást legkésőbbi esetben is megkíván, de ugye a DS tagok állítólag 05:03-kor kapták a leveleket, vagyis a jó Daddy minimum 3 perccel azelőtt elindult, mielőtt bárki is tudott volna a dolgokról. Ekkor még Bagadzilla vigyorit megszégyenítően próbálta kimagyarázni a dolgokat, hogy mindig ír a tagjainak st 5 körül, hogy támadjanak, mert ez a legrosszabb időpont az európai játékosoknak. A külön vicces dolog, hogy a legterhelőbb bizonyítékokat pont a DS játékosok nyújtották be ellenük.

08.10 05:22 ST

cFyuZ6R.png


08.10 délután

A három érintett fiók (kicsit későn) kapott egy nem támadható bannt, hogy megvédje őket a supp a további veszteségektől. Eddigre azonban Glanne és Bob 230 falut bukott. Milyen meglepő, Daddynek pont volt 100 vonatja Bob mellé lerakva - micsoda előre látás!

08.10 este - 08.12 este

Az IKEA játékosok törölni akarnak. Többen meg se akarják várni a nyomozás végét. Elvesztették a klánjuk minden eredményét, a maxos klánszintet, a motivációt, a morált. Pont akkor, amikor végre először jól sikerült védekezésünk és támadásunk volt. Eközben a DS lekezelően, nagyképűen viselkedett velünk, lényegében közölve, hogy a mi hibánk az egész. És jót nevettek az egészen. Bagadzilla büszkélkedett nekem, hogy majd kijátsza a még bent lévő kémeit, és hogy az IKEA nagyon megérdemelte, amit kapott, és hogy ez még csak a kezdet. Utána közölte velem, hogy majd engem is be fog foglalni (amellett hogy engem és Tiát már 6x hívott a DS-be :D ). Daddy is jót nevetett Peter-en, és be is ismerte neki privátban, hogy tudott mindenről, és legközelebb sem cselekedne másképp.

08.12 este

Vox kérte, hogy nyújtsunk be minden képi bizonyítékot, mert JawJaw (a helyi CoMa) szavaiból úgy vette ki, hogy nagyon fontos. Közben páran ki is mutatták a véleményüket a történtekről, az IKEA utáni Temp klánból Hax (Hackers Inc.) lett, a DS-ből DD (Dirty DS), az NF-ből HLM (#hackedLivesMatter). Aztán jött a feketeleves.

SShRGtN.png


Nem támadható bannt kapott. Ekkor még nem tudtuk, mi is indult el abban a percben...

08.13

Az IKEA annyi kompenzációt kapott, hogy az új átmeneti klánjukat 20-as szintűre rakták. Próbáltuk egész nap kitalálni, hogy mit jelent Daddy nem támadható bannja, mikor egyszer csak jött az infó.

mkwfWU0.png


Ekkor még nem tudtuk, hogy visszaengedték, vagy súlyosbították a büntetését. Aztán jöttek a jelentések, hogy a nukeokat ütik ki, viszik el a faluit. Itt már tudtuk. Tudtuk, hogy W111 utolsó, talán legnagyobb fordulata megtörtént. Megindult a közös W111 discord csatorna, míg a nem támadható bann idején full kussban volt mindenki, addig most előjöttek a DS tagok, és ujjal mutogattak ránk, és a support csapatra, akik szerintük részrehajlóak, elcsalták a dolgokat, és jogtalanul rakták ki az embert, aki részt vett 3 fiók tönkretételében. A DS reakciója megerősítette, hogy Daddynek végleges bannja van. Este megtudtuk, hogy volt lehetősége 30%-os pontveszteségért cserébe visszajönni, de ő a véglegest választotta, és a DS kijelentette, hogy a többség törölni fog, és elismerték a győzelmünket így vagy úgy.

tjL0uBC.png


Így néz ki jelenleg a DS, még nekik áll feljebb. Még bármi történhet. Még visszajöhetnek a törlésből, hisz így is előnyben vannak. Még visszakaphatják a motivációjukat. De abban biztos vagyok, hogy innen mi már nyerni fogunk. INNEN MI MÁR NYERNI FOGUNK!
 

Fives

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.003
Nézzük a történetünk 4 főszereplőjét egy térképen:

yl8eikt.png

ggyn6y3.png


08.10 04:28 ST

A Peter0318 fiókba rengeteg sikertelen bejelentkezést látunk, míg végül sikerül a belépés egy harmadik félnek. Nem sokkal később a Glanne fiókba is belép egy idegen személy. Ezzel párhuzamosan, mivel Peter fiók helyete BobOnFire-t, oda is bejutott egy idegen.

08.10 05:02-05:05 ST

Az illetéktelen behatoló a fél órában kiürítette mindhárom fiókot, a seregeket elküldte 100+ órákra, átnevezte Glanne és Peter fiókját trexSendsHisRegards és trexSendsHisRegards1-re. A két jelszavas fiókban a PP-t leürítette, és könnyítettre átvitte a két fiók inventoryját. Eközben 05:02-kor Bob fiókjából oszlatta a Beach-et (régi IKEA, cégnevek miatt kellett váltaniuk). 05:03-kor és 05:05-kor a fiókokból ment körlevél, minden DS tagnak, kivéve Daddynek.

P6HNn8a.png


Ekkor megindultak a DS nemesek.

08.10 00:02 ST

Mindeközben Bagadzilla7, a DS vezére, aki végig tagadta, hogy közük lenne a dolgokhoz, 4 és fél órával a történtek előtt ráírt a tagjaikra, hogy készüljenek ST 05-re a nemesekkel.

XQ1VpIL.png


Itt nagyon érdekes dolgoknak lehetünk tanúi. A Bob fiók 05:35-kor bukta az első faluját, ami a nettó 35 perces menetidővel kerek 05:00-s indítást legkésőbbi esetben is megkíván, de ugye a DS tagok állítólag 05:03-kor kapták a leveleket, vagyis a jó Daddy minimum 3 perccel azelőtt elindult, mielőtt bárki is tudott volna a dolgokról. Ekkor még Bagadzilla vigyorit megszégyenítően próbálta kimagyarázni a dolgokat, hogy mindig ír a tagjainak st 5 körül, hogy támadjanak, mert ez a legrosszabb időpont az európai játékosoknak. A külön vicces dolog, hogy a legterhelőbb bizonyítékokat pont a DS játékosok nyújtották be ellenük.

08.10 05:22 ST

cFyuZ6R.png


08.10 délután

A három érintett fiók (kicsit későn) kapott egy nem támadható bannt, hogy megvédje őket a supp a további veszteségektől. Eddigre azonban Glanne és Bob 230 falut bukott. Milyen meglepő, Daddynek pont volt 100 vonatja Bob mellé lerakva - micsoda előre látás!

08.10 este - 08.12 este

Az IKEA játékosok törölni akarnak. Többen meg se akarják várni a nyomozás végét. Elvesztették a klánjuk minden eredményét, a maxos klánszintet, a motivációt, a morált. Pont akkor, amikor végre először jól sikerült védekezésünk és támadásunk volt. Eközben a DS lekezelően, nagyképűen viselkedett velünk, lényegében közölve, hogy a mi hibánk az egész. És jót nevettek az egészen. Bagadzilla büszkélkedett nekem, hogy majd kijátsza a még bent lévő kémeit, és hogy az IKEA nagyon megérdemelte, amit kapott, és hogy ez még csak a kezdet. Utána közölte velem, hogy majd engem is be fog foglalni (amellett hogy engem és Tiát már 6x hívott a DS-be :D ). Daddy is jót nevetett Peter-en, és be is ismerte neki privátban, hogy tudott mindenről, és legközelebb sem cselekedne másképp.

08.12 este

Vox kérte, hogy nyújtsunk be minden képi bizonyítékot, mert JawJaw (a helyi CoMa) szavaiból úgy vette ki, hogy nagyon fontos. Közben páran ki is mutatták a véleményüket a történtekről, az IKEA utáni Temp klánból Hax (Hackers Inc.) lett, a DS-ből DD (Dirty DS), az NF-ből HLM (#hackedLivesMatter). Aztán jött a feketeleves.

SShRGtN.png


Nem támadható bannt kapott. Ekkor még nem tudtuk, mi is indult el abban a percben...

08.13

Az IKEA annyi kompenzációt kapott, hogy az új átmeneti klánjukat 20-as szintűre rakták. Próbáltuk egész nap kitalálni, hogy mit jelent Daddy nem támadható bannja, mikor egyszer csak jött az infó.

mkwfWU0.png


Ekkor még nem tudtuk, hogy visszaengedték, vagy súlyosbították a büntetését. Aztán jöttek a jelentések, hogy a nukeokat ütik ki, viszik el a faluit. Itt már tudtuk. Tudtuk, hogy W111 utolsó, talán legnagyobb fordulata megtörtént. Megindult a közös W111 discord csatorna, míg a nem támadható bann idején full kussban volt mindenki, addig most előjöttek a DS tagok, és ujjal mutogattak ránk, és a support csapatra, akik szerintük részrehajlóak, elcsalták a dolgokat, és jogtalanul rakták ki az embert, aki részt vett 3 fiók tönkretételében. A DS reakciója megerősítette, hogy Daddynek végleges bannja van. Este megtudtuk, hogy volt lehetősége 30%-os pontveszteségért cserébe visszajönni, de ő a véglegest választotta, és a DS kijelentette, hogy a többség törölni fog, és elismerték a győzelmünket így vagy úgy.

tjL0uBC.png


Így néz ki jelenleg a DS, még nekik áll feljebb. Még bármi történhet. Még visszajöhetnek a törlésből, hisz így is előnyben vannak. Még visszakaphatják a motivációjukat. De abban biztos vagyok, hogy innen mi már nyerni fogunk. INNEN MI MÁR NYERNI FOGUNK!
Ezt esküszöm nagyon izgalmas volt olvasni, úgy hogy soha nem játszottam nemzetközin, de szerencsére itt meg ismerősöktől kaptam információ morzsákat, gratulálok nektek főleg a kitartásotok miatt! Nem semmi eredmény.
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
A khn amúgy nincs olyan, hogy ha pl 10x elcseszed a jelszót akkor letilt az oldal x időre? Vagy valami hasonló?
Durva ami történik ott a fiókokkal.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
A khn amúgy nincs olyan, hogy ha pl 10x elcseszed a jelszót akkor letilt az oldal x időre? Vagy valami hasonló?
Durva ami történik ott a fiókokkal.

Csak a printeket láttam, Peterhez nettó 4 failed attempt volt, viszont Glannéhoz elsőre mentek be. Egy Philipp nevű faszira fogják, aki mindkettőnek a duálja volt valamikor, és mivel Glanne accba 2,5 éve nem volt pw váltás, így a fél univerzum hozzáfér(t) a fiókjához. Emiatt volt inkább Peter, semmint Glanne fiók a kulcs az ügyben.
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
Csak a printeket láttam, Peterhez nettó 4 failed attempt volt, viszont Glannéhoz elsőre mentek be. Egy Philipp nevű faszira fogják, aki mindkettőnek a duálja volt valamikor, és mivel Glanne accba 2,5 éve nem volt pw váltás, így a fél univerzum hozzáfér(t) a fiókjához. Emiatt volt inkább Peter, semmint Glanne fiók a kulcs az ügyben.
Ez még egy + pont az itteni duálrendszernek, már nem az első példa csak amit te hoztál ide, hogy mennyire nem biztonságos az az átjáróház szintű duálrendszer. Igaz itthon időigényesebb, de legalább nyomonkövethető meg biztonságosabb.
 
Fent