W111 Magyar klán indítás

  • Témaindító DeletedUser20137
  • Kezdés ideje

Goblin123

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.203
Engem az érdekel mi lett a kizárt fiókokkal
engem az,hogy mi ösztönöz valakit arra,hogy teljesen otthagyja a klánját,holott 30%-os pontvesztesség mellett visszakaphatta volna a fiókot ahogyan dj írta ha igaz,és a plusz falukkal együtt hány falu vesztesség lett volna ez.
 

Close Your Eyes

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
14.566
Engem az érdekel mi lett a kizárt fiókokkal
Egy kizárt volt, Daddy. Ő maradt a véglegesen. A DS eddigi vezetősége a hírek szerint lelép teljesen, egy random player, Basand próbál klánt faragni azokból, akik az ő oldalukon maradnak. És elvileg a -30% azért nem érdekli őket, mert nem tartják jogosnak (!), hogy kirakták őket 3 fiók szabotálásáért (!), mert szerintük ezt ameddig ők csinálják, tök rendben van (!). Ezért lépett le elvileg Daddy. Gyakorlatilag szerintem ég a pofája.
 
Utoljára szerkesztve:

Close Your Eyes

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
14.566

Kijelenthető, hogy MEGNYERTÜK W111-ET. Kb 5 fiók játszik még a DS-ben, innen már exponenciálisan gyorsulni fog a zárás, és jobban nyílni fog az olló. Elmondható, hogy a DS egy többször megnyert szervert bukott el, saját hibából. Adott ez a szerver mindent, örömöt, bánatot, sikert, csalódást. Voltunk nagyon fent, és voltunk nagy lent. Volt, hogy már feladtuk. Az IKEA felajánlotta, hogy menjünk át a maradék helyükre plecsniért, de akik most az NF-ben vannak, mind úgy döntöttünk, hogy maradunk ott, ahol kezdtük. Közös klánnév lesz a záráskor, mert sajnos egyikünk sem nyerhetett volna a másik nélkül. Annak örülök, hogy pár svéd rá tudott cáfolni a W105-ös előítéletekre, még ha néhánynak sikerült erősítenie azt.

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki a szerver során valamennyi időre is, de részt vett az NF segítésében. Legyen az egy falu felhúzása, egy éjszakai beugrós helyelés, vagy aktív, a végsőkig kitartó játék a társakkal. Voltak súrlódások a szerver alatt sokunk között, de ők is hozzátették a magukét ahhoz, hogy idáig jussunk. Mindannyian hozzátettünk valamit ahhoz, hogy ez megtörténjen. Nem lesz sajnos magyar győzelem, ehhez kevesek voltunk, de valahol büszke vagyok arra, hogy ezt a svéd-magyar győzelmet végül elértük.

Rengeteget tanultam ebből a szerverből. Azt hittem, fejben erős vagyok, de szerencsére volt valaki, aki akkor is itt tartott, amikor ki akartam szállni. Az, hogy a közösen felállított, szövetségi massza vezetőségében benne lehetek, szintén egy nagy mérföldkő nekem. De mindenekelőtt, büszke vagyok rátok, magyarokra, akik kitartottatok, akik viseltétek az ütéseket, a megaláztatásokat, az átveréseket, a vezetői hibákat. A mindenkori ellenfeleinknek is szeretném megköszönni a játékot, kiváltképp azoknak, akik a normálisabb fajtából vannak, nem a gané formáknak.

Az első oldal mindenhol:
 

Close Your Eyes

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
14.566
Még egy utolsó stat lesz, az utolsó napon. Noha lassan lejárna a cooldown, és vége lenne a szerónak, ahogy meg lett szavazva, a nagy fiókok mégis akarnak még zászlózni, így november 15-én, a 20 napos visszaszámlálás 17. napján még egyszer vissza lesz állítva a számláló, és ha jól számolok, december 5-én fogunk így zárni. Köszönöm minden résztvevőnek, aki a szerver folyamán valamikor, akár csak egy falu húzásával segítette a klánunkat.