W105

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Sziasztok!

Sokáig gondolkodtam, írjak-e erről akármit is, de az elmúlt napok eseményei olyan mérhetetlen büszkeséggel töltenek el, amihez foghatót KH pályafutásom alatt nem tapasztaltam még. Egy apró magyar magként úgy döntöttünk még november végefelé, hogy a frissen induló W105-ös nemzetközi szerveren elindulunk, mindenféle elvárás, győzelmi vágy nélkül, egyetlen célunk egy jó játék volt, egy a mienknél nagyobb térképen. Mikor beszéltük meg, kik jönnek, 17-18 fő volt a keretünk, elég soványka, de tanulva V50 hibáiból és előtérbe hozva V43 jó döntéseit, egyáltalán nem volt probléma az alacsony létszám. Az egész valamikor október végén, november elején indulhatott, amikor az önkéntes KH számüzetésem alatt a semmiből ráírtam =NewHope=-ra, hogy mi lenne, ha mennénk játszadozni egyet nemzetközire. Régebben beszélve volt ez, W101-re már benéztünk 2-en játszani egy kicsit, és az akkori top3 klán ellen amíg volt időnk és falunk, egy nagyon élvezeteset játszottunk. W104-re már tudatosan mentünk ppt gyűjteni, hisz ott egy szerveren 10k pp alsóhangon kiszedhető, ha nem több, és nem akartunk üres kézzel indulni. Eljött december 3, W105 indulása, de elnézve W104 növekedését, és a térkép nagyságát abban maradtunk, hogy bemegyünk regkor, 1 hétig ppzni, majd törlünk, és miután törlődtünk, 2 héttel a szerver kezdése után belevágunk komolyan a játékba. Így úgy véltük, a perem a miénk lehet, és kimaradhatunk a nagyok csatáiból. Mikor megalapultunk, a kiváló 146. helyen találtuk magunkat, innen jöhetett a felzárkózás :)

Teljesen más az ottani játék. Az egyénnek sokkal több helye van terjeszkedni, fejlődni, a klánok leírhatatlan módon másabbak, mint a magyar szervereken. Valahogy nyugisabb a játék. Viszont nem is lepődök meg ezen, de rögtön a korai időkben sikerült egy elég érdekes szituba keveredni :) A mi égtájunkon (ÉK) van a TOP1 kláncsalád, regkor ez a konti nézett ki a legnyugisabbnak őket leszámítva, viszont rögtön pár nappal a reg után felkeresett minket az Einstein klán (E=mc^2), hogy csatlakozzunk a győztes családjukba, és legyünk a 7. alklánjuk. Máig fogom a fejem, de ezt visszautasítottam... A peremen a környékünknél sokkal jobban fejlődtünk, nem tellett bele sok időbe, a kezdőnk lejárta után már 3-4-en ott ovltunk az első oldalas farmolók között, viszont már ekkor volt egy koalíció, ami kizárólag ellenünk alapult, és 3 közepes kláncsalád fogott össze benne ellenünk az 5 klánjukkal. SPQR+TLNT+ROME, ekkor számláltak 150 főt a mi kb két tucat játékosunk ellen.

Side 1:
Tribes: -NF-
Side 2:
Tribes: TLNT, TLNT 2, SPQR, SPQR², ROME

Timeframe: Forever

Total conquers:

Side 1: 315
Side 2: 354
Difference: 39

Total conquers against opposite side:

Side 1: 60
Side 2: 7
Difference: 53


Még a hivatalos háború előtti időket is belevéve ez a háborús statunk ellenük, és ma már csak 1 klán van talpon, az SPQR beolvasztotta a másik kettő maradékát.


Itt a diplomácia is nagyobb szerepet kap. Az első kapcsolatunk egy top10-es klán volt, akik egy hét alatt bomlottak, de harmad akkoraként mi védtük őket a saját ellenfeleik ellen... Volt egy régi nagy klán, akikkel kétszer próbáltunk dipózni, de míg nyeregben voltak, nem is válaszoltak a megkereséseimre, ellenben mikor szétszakadtak, egyből jöttek hozzánk. Meg is kötöttük a szövit, azzal a kikötéssel, hogy nem foglalnak mögénk, mert a perem védelme volt az, amit mindenképpen prioritásnak tartottam, és amiből nem engedtem, engedünk senkinek sem. Első napon megszegték ezt az egyezséget, majd mögénk is toboroztak, rögtön váltottunk MNT-re, ami most kedden ért véget. A vezérük megfenyegetett, hogy vigyázzak magamra, mert nem érdekli őket, hogy háborúznak a Death családdal, akik a TOP1-ek, velünk is háborúzni fognak. Azt tudni kell, hogy a TOP1 család 4x akkora mint ők, mégis a kicsi kocknak van +30-as statja ellenük... Kedd óta ők ezt tudták mutatni ellenünk:

Side 1:
Tribes: -NF-
Side 2:
Tribes: Knock!

Timeframe: 12/02/2019 00:00:00 to 17/02/2019 20:36:04

Total conquers:

Side 1: 91
Side 2: 24
Difference: 67

Total conquers against opposite side:

Side 1: 29
Side 2: 1
Difference: 28


Furcsa, mennyi magyarral találkoztam útközben. Sok mostani játékosunk a szerver folyamán írt rám, hogy ő is magyar, csatlakozhat-e hozzánk. Merthogy tartjuk magunkat ahhoz, hogy csak magyarokat veszünk be, és magyar klánként megyünk addig, ameddig tudunk. Pedig be akartak olvasztani már, nem egyszer és nem kétszer. A Death család minket is be akart olvasztani a 3 klánból álló háremébe, de nekünk csak szövi kellett tőlük, de ekkor ők meg akarták mondani, hogy mi hova mikor foglalhatunk, és hova nem... De nem fognak nekünk parancsolni, az biztos. Most egy MNT szerű szövi van velük. Egy klán volt, akivel mindig is dipót akartam, az ÉNY-i Echo, akik szervezettek, ügyesek, és villámgyorsan megnyerték 2 háborújukat, és ezzel az égtájukat is. Szerencsére a vezetőjüknek alapból felkeltettük az érdeklődését, így mikor ráírtam, örömmel ment bele a két klán közti kapcsolatba. Jelenleg egy MNT van köztünk, de velük hosszútávra tervezünk, későbbi szövetségesként. A vezérüknek hasonló a látásmódja rólunk, a hazug Knockról és a Death-ről is. Ez utóbbiak elég érdekes stratégiát alkalmaznak, mindenkit olvasztani akarnak (alapból két top klán olvadásából jöttek létre), és dipóval bevédeni magukat minden oldalról. Alattuk terjeszkedik a TOP2, akikkel egy területi egyezménnyel védték be magukat, minket olvasztani akarnak, és egy kicsinyke frontjuk van a Knock-al, de ott is kikaptak eleinte, most egálba vannak. Egyetlen akit háborúba nagyon megvertek, az a Blood kláncsalád volt, köztük, és a top2 PTV között.

Olyasmit ad ez a szerver, amit régen nem tapasztaltam. Élvezem a játékot, úgy is, hogy a környékünk 3-4x nullázta magát 1-2 falunál. Élvezek a klánba lenni, V43-at idézi. Amikor írtam 9 embernek levelet, hogy küldjön védőt időre valahova, 7 küldte kérdés nélkül, a maradék 2 pedig írt, hogy nem ér be, meg más társnál véd, reméli nem gond. Kiment a támadás a célpontokkal, mindenki ment, ahogy kérve volt, a szomszédok maguktól beszélnek össze és indulnak, nukeolnak, nemeselnek egymás elé. Nincs az, ami V50-en volt, hogy 3 körlevelet kellett írni ahhoz, hogy a társaság fele reagáljon, annak a fele meg küldjön. És ez leírhatatlanul jó érzés. Az írásom apropója pedig nem más, mint az első klánszintű-szerű támadásunk, amibe rengeteg klán volt a célpont az elmúlt hét folyamán, és aminél a forgásokkal együtt ilyen lett a statunk:

Side 1:
Tribes: -NF-
Side 2:
Tribes: Knock!, SPQR, SPQR², =JNEVA

Timeframe: 11/02/2019 00:00:00 to 17/02/2019 20:36:04

Total conquers:

Side 1: 105
Side 2: 82
Difference: 23

Total conquers against opposite side:

Side 1: 64
Side 2: 3
Difference: 61

Elsöprő siker lett, olyan, amire nem is számítottunk. És leírhatatlan büszkeséggel tölt el az a két hónap, amit eddig játszottunk ezen a szerveren, és amit eddig elértünk. Nincsenek semmilyen komoly célok, mindenki csak játszik, ahogy tud, játszunk, ameddig tudunk, meglátjuk, ez mire elég. Ez a maroknyi kis csapat előhozza mindazokat az erényeket, ami miatt imádtam NF-es lenni V43-on, és kontrasztba állítja azokkal, amik miatt nem szerettem V50-en NF-es lenni. Csak ajánlani tudom a nemzetközi szervert minden magyar klánnak, a játékélmény szerintem összehasonlíthatatlanul nagyobb, a térképen nem fulladnak a tömegnyomorba a játékosok. Egy nálunk jóval mélyebb kerettel bíró, tapasztaltabb, szervezettebb klánnak itt nem lenne ellenfele. Egy FS, SBT, Horda ugyanúgy legit esélyes lenne a győzelemre, ahogy itthon is az minden szerveren, ahol elindul. Ebben a topikban mesélni szeretnék, arról, hova jutunk, hogyan alakul a sorsunk, az a pár itt játszó honfitársunk milyen játékban vesz részt, kikkel, mit harcolnak, milyen tapasztalatot szereznek. Hisz tán ezért van ez a topik, hogy ha úgy alakul, tudjunk írni az élményeinkről, amiket ott átélünk, tudjunk mesélni a csatáinkról, statisztikát hozni a támadásokról, védésekről... Kis csapatunk csapatjátéka láttán büszkén teszem ki a klánprofilra a magyar zászlót, és a könyebb top klánba olvadás helyett probléma nélkül maradunk független magyar klánocska, akik a 146. helyről indultak, és két hónap alatt a top5-be jutottak, két hét késéssel, és az olvasztások nélkül a top3 ajtaján kopognánk türelmetlenül.... Hajrá magyarok!

Taglistánk:
2K6gKaS.png


1aF0JUX.png


Térkép:
OLovy3Y.png

SsrfLra.png


LE, LET:

kOdFm6i.png

3gpxAG1.png


Jétékos LET:

BvyNjm6.png


Napi LET:

gPgEFyU.png


Napi farm:

YA8qUYu.png


TOP15:

Il5mywh.png


Háborús statisztika:

BA8bmcQ.png
 
Utoljára szerkesztve:

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Sziasztok,

Eltelt egy hét, egy roppant aktív hét :) Északon az SPQR-nek sikerült megcsípnie pár falut a peremünkön, de így is a heti mérlegük pár elhozott falu, és jóval több kenődés. A hét leginkább a tápolásról szólt, készülünk a hét második felén esedékes újabb támadásunkra. Viszont megtörtént az, amire számítottunk, de reméltük, hogy nem lépik meg, mégpedig a szövetségesünk hátbaszúrt. Erről írtam ma egy körlevelet, inkább azt mutatnám meg, abban minden le van írva a történetről. A térképen feltüntettem még 3 kisebb klánt, akik a mi szempontunkból fontosabbak, mégpedig:

Fekete: Death+Anger
Fehér: PTV!
Piros: !4U!+|4U|
Sárga: Echo
Kék: -NF-
Narancs: Knock!
Bordó: SPQR+SPQR2
Zöld: NA+NA1
Rózsaszín: =JNEVA

Fekete összeállt a fehérrel és a naranccsal, miközben mi vagyunk a szövijük, minket pártol a sárga, és győzködjük a pirosat. Tőlük függetlenül a zöldet megkörnyékeztük, hogy segíthessen nekünk a készülődésben a fekete ellen. Ha minden úgy lesz, ahogy elterveztük a sárgával, akkor ez egy nagyon ki-ki szerver lesz, 2 nagy+1 kicsi felállással mindkét oldalon.

DpLsqyT.png

9iUDujm.png

spcKoJa.png



NLN5QQP.png

UmXpamQ.png
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
5u9Bm1Q.png

Vzlz6uy.png

Fc53PR3.png


Ez egy nagyon kemény hét volt. 26-án elég komoly változás történt az életünkben. Akit szövetségesnek gondoltunk, a Death elkezdett indítgatni ránk, olyannyira, hogy Barcsa felment 3500 bejövőig, sokan mások pedig 500-ig. Mi értetlenül álltunk ez előtt, mert a legutolsó infók az volt, hogy szövi van köztünk. A tagok elkezdtek levelezni, először csak hülyének néztek minket, hogy "egy rossz fakescript miatt" indultak meg, ami a szövetségesünk, az Echo műve, ezután az lett az álláspont, hogy ők február 10-én bontották a szövetséget, ami roppant érdekes, mert erről nekem, vagy bárki másnak a klánból "elfelejtettek" szólni... Akit megkértek, hogy üssük, le MNT-ztek velük. Érdemes megnézni ezt, aho la vezérük bizonygatja, mennyire szavahihető:

ntPU2Dz.png


Mint mondtam, a kardok megduzzadtak, de egyértelmű volt, ki a cp. Másfél nap fakelés után megindultak az élesek is Barcsára, zömében a nukeok be a fiók közepébe. 100+ nuke ment rá, ami a szerver jelen állapotában, pláne egy 400 falus klánnak rengeteg. Nos, Barcsa a Death akcióját +1 faluban, de kb 60k lekatázott ponttal zárta ellenük, és megszerezte az ezüst 5 millió LE-s díjat.

Ezen a napon a Knock is bekapcsolódott, mint jó csicska akiket a Death küld, és vinszent, helydi, Mr.Pi, Mr.White célpontokkal ők is kitáraztak, és próbáltak rombolni. Az eredmény Pi-nél 1, Whitenál 5 falu bukás, de Zsu foglalt 1-t tőlük, így lett végül -5 a vége.

Emellé, ugyanezen a napon a SPQR szintén csatlakozott, és Allan-tól elvittek egy falut, de KAG foglalt tőlük 2-t, így ellenük +1-be zártunk.

UGYANAZON A NAPON 3 klán támadt ránk. Egy 400 falusra egy 1800, egy 300 és egy 350 falus klán jött. Az eredményük összességében 3 falu ha mindent egybe veszünk. 400 falu 2450 ellen, és 3 falut sikerült elvinniük! És mindezt külső segítség nélkül, mert az Echora ráuszította a Death a 4U családod ugyanazon a napon este, így semmi segítséget nem tudtunk tőlük kapni. Viszont ha ez nem lenne elég, a héten a kicsi, peremen levő NA-val tárgyaltunk a dipóról, amire nyitottak voltak, majd a vezérük nem válaszolt a leveleimre, a Death arma napján pedig blokkolt, annak másnapján pedig lerohanták a nudlie fiókot...

Emellé volt egy támadása a klán középső részéről 4 játékosnak a JNEVA nevű ellenfelünkre, ahol a 9 célpont faluból 8-at elhoztunk, és további 3-ért megyünk ma este. Tisztában vagyok vele, hogy külső segítség nélkül ez hosszútávon tarthatatlan lesz, de a Death jól végezte az aknamunkát, belevitte a 4U-t az Echoval egy állóháborúba, és amíg az tart, mi el vagyunk szigetelve bárminemű külső segítségtől. Sajnos a 4U-t bármennyire győzködtük, ők azt hiszik, hogy az Echoval kell háborúzniuk, és ez a Deathnek a legkényelmesebb. Ők minden klánnak össze vissza hazudoztak, kerülték a konfliktust, a nekik legjobban stimmelő időpontban megindultak, és egy ritkaszarul kivitelezett támadással örvendeztették meg a nagyérdeműt. És az a szomorú, hogyha minket beütnek, akkor ez a semmitérő klán fogja megnyerni a szervert, annyira bebetonozták magukat diplomáciailag. Ha nem jön meg gyorsan a 4U esze, és az Echo nem tud minket segíteni, akkor a Death hazaviheti ezt a szervert... Érdekes lesz :)

bkT0KVs.png

zaTZx4U.png




DsCJwzL.png

nVzr4IL.png
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Kicsit változtak itt a helyzetek, ugyanis a Death a folyamatos nyomásnak hála "fölénk nőtt", viszont fontos változások voltak a szerver életében. A diplomácia itt elképesztően kusza, ahogy a klánok töketlensége is mérhetetlen szinteket ölt, hétvégén jövök (remélhetőleg) egy hosszabb, átfogóbb összefoglalóval.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Egymásnak ment a Death és az Echo, illetve a 4U és a PTV. A Knock felszedte toborzással az NA klánokat a peremen, míg a nyomás rajtunk nem csökkent, és szépen lassan felőröltek. Idő közben vinszent és helydi fiók kapott egy romboló, majd foglaló kört, sikertelenül. Sajnos nem nagyon maradt olyan fiókunk, ami még talpon tud maradni és ellenállni.

Pedig egy időre úgy nézett ki, minden helyrejöhet, hosszas tárgyalások után sikerült megbékítenem a 4U-t és az Echo-t, MNT-t kötöttek, hogy előbbi a PTV-vel, utóbbi a Deathel és velünk tudjon foglalkozni. De úgy nehéz bármilyen együttműködés, hogy az Echo vezetőinek 5-7 napos a reakcióideje mind levélben, mind Skypeon... Az Echo addig töketlenkedett, míg minden kezdeti helyzeti előnyünket elbuktuk, mi több, már az életben maradás is kérdéses. A magunkra maradás következménye, hogy a már amúgy teljesen gyenge, kutyaütő SPQR is ki tudta szedni a peremünket.

Külső fórumon a Death már próbált megalázni minket, kitalálták, hogy Barcsára igazából nem is mentek élessel, csak néhol rombolni (azért ment rá napi 30 vonat kb :D ). Valahol kicsit rossz érzés nekem, hogy egy ilyen inkompetens klán sikereket tud elérni, mert a többiek hagyják. A háborúskodást elnézve viszont dél nekem sokkal erősebbnek tűnik, mint észak, szerintem a szervert a déli háború győztes tagja fogja megnyerni.

Továbbra is arra bíztatom a magyar klánokat, hogy szedjék össze a tagságukat, és pár szervernyi ppzés után fussanak neki egy nemzetközi világnak, mert eddig amit nemzetközin láttma, ott egy jól összerakott magyar csapat hatalmas esélyes lenne a győzelemre.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Side 1:
Tribes: -NF-
Side 2:
Tribes: Knock!

Timeframe: Last week

Total conquers:

Side 1: 121
Side 2: 135
Difference: 14

chart


Total conquers against opposite side:

Side 1: 73
Side 2: 29
Difference: 44

chart


Points value of total conquers:

Side 1: 866,208
Side 2: 567,894
Difference: 298,314

chart


Points value of total conquers against opposite side:

Side 1: 581,254
Side 2: 185,673
Difference: 395,581

chart



Az a roppant érdekes dolog fordult elő, hogy amikor Vinszent és Helydi beütötte a Knock legnagyobb tagját, a 115 falus Revolutio-t (most 70 falus), akkor a Knock vezére megkeresett minket, hogy nem akarunk-e ismét diplomáciát. Mert állítólag a Death eljátszotta velük ugyanazt, amit anno velünk, befoglalt a területükre, és most ismét háború van közöttük. Cody azt mondta, hogy az Echo+TRIBE+Knock+NF szövetségnek kell összefognia a Death ellen, de mi nem fogjuk segíteni a Knockot semmilyen formában. A TRIBE eddig is az Echo szövetségese volt, de sajnos a TRIBE teljesen alkalmatlan bármilyen közös munkára, zömében gyenge inaktív játékosok, és az Echo sem áll túl fényesen. A Death bebarbizott közéjük, amit nem reagált jól le az Echo, ezért most a front mögött már egy egész nagy Death kolónia húzódik.

Délen zajlik a 4U és a PTV háborúja, ami ármánykodástól nem mentes. A PTV (és a szerver egyik) legjobbja, We Never Sleep kapott egy 10 napos bannt ami alatt a fiókja majdnem harmadát (245-ből 73 falut) elvitt a 4U. Nagy botrány is volt ebből az egészből, mert nem sokkal ez után egy 4U-s srác is kapott véletlen bannt, amivel napok óta úton levő egységei fordultak vissza, és nem kapott kártérítést. Amit hónapokkal előre láttunk, az bekövetkezett, szerdán a 4U összfaluszámban megelőzte a Death családot, és amúgyis, a 4U mutatott játéka sokkal bíztatóbb, mint amit a Death csinál. Az Echo súlytalan, a PTV pedig nettó gyengébb, mint a 4U, így egyre jobban készülődik egy 4U-Death döntő. Északon az SPQR a barbizásból, és mások lepattanóiból rendesen megnőtt, ők is beszálltak a Death mellé a háborúba. De a "minőség" amit képviselnek az nevetséges... A 3-5 falus dévet még mindig nem sikerült befoglalniuk elszigetelt helyen, pedig "nagyon lelkesen támadják".

4hMn2j8.png

CcHdAbC.png

JJafWFP.png

Uqzm9Bo.png

KfTFB1i.png

Zzdj011.png

9kR8saw.png

eSRVPVA.png

emrAFRM.png




És a végére egy kis diplomácia:

iZL2Yqi.png


Kék ellipszis szövetség, lila nyíl MNT, piros nyíl háború.
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
Side 1:
Tribes: -NF-
Side 2:
Tribes: Knock!

Timeframe: Last week

Total conquers:

Side 1: 121
Side 2: 135
Difference: 14

chart


Total conquers against opposite side:

Side 1: 73
Side 2: 29
Difference: 44

chart


Points value of total conquers:

Side 1: 866,208
Side 2: 567,894
Difference: 298,314

chart


Points value of total conquers against opposite side:

Side 1: 581,254
Side 2: 185,673
Difference: 395,581

chart



Az a roppant érdekes dolog fordult elő, hogy amikor Vinszent és Helydi beütötte a Knock legnagyobb tagját, a 115 falus Revolutio-t (most 70 falus), akkor a Knock vezére megkeresett minket, hogy nem akarunk-e ismét diplomáciát. Mert állítólag a Death eljátszotta velük ugyanazt, amit anno velünk, befoglalt a területükre, és most ismét háború van közöttük. Cody azt mondta, hogy az Echo+TRIBE+Knock+NF szövetségnek kell összefognia a Death ellen, de mi nem fogjuk segíteni a Knockot semmilyen formában. A TRIBE eddig is az Echo szövetségese volt, de sajnos a TRIBE teljesen alkalmatlan bármilyen közös munkára, zömében gyenge inaktív játékosok, és az Echo sem áll túl fényesen. A Death bebarbizott közéjük, amit nem reagált jól le az Echo, ezért most a front mögött már egy egész nagy Death kolónia húzódik.

Délen zajlik a 4U és a PTV háborúja, ami ármánykodástól nem mentes. A PTV (és a szerver egyik) legjobbja, We Never Sleep kapott egy 10 napos bannt ami alatt a fiókja majdnem harmadát (245-ből 73 falut) elvitt a 4U. Nagy botrány is volt ebből az egészből, mert nem sokkal ez után egy 4U-s srác is kapott véletlen bannt, amivel napok óta úton levő egységei fordultak vissza, és nem kapott kártérítést. Amit hónapokkal előre láttunk, az bekövetkezett, szerdán a 4U összfaluszámban megelőzte a Death családot, és amúgyis, a 4U mutatott játéka sokkal bíztatóbb, mint amit a Death csinál. Az Echo súlytalan, a PTV pedig nettó gyengébb, mint a 4U, így egyre jobban készülődik egy 4U-Death döntő. Északon az SPQR a barbizásból, és mások lepattanóiból rendesen megnőtt, ők is beszálltak a Death mellé a háborúba. De a "minőség" amit képviselnek az nevetséges... A 3-5 falus dévet még mindig nem sikerült befoglalniuk elszigetelt helyen, pedig "nagyon lelkesen támadják".

4hMn2j8.png

CcHdAbC.png

JJafWFP.png

Uqzm9Bo.png

KfTFB1i.png

Zzdj011.png

9kR8saw.png

eSRVPVA.png

emrAFRM.png




És a végére egy kis diplomácia:

iZL2Yqi.png


Kék ellipszis szövetség, lila nyíl MNT, piros nyíl háború.

Hajrá.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Most az imént volt egy Knock-Echo-NF tárgyalás. Cody tette a szépet meg a jót, előadta, hogy szükségünk van egymásra, majd mikor közöltem vele a tényeket, hogy egy NF tag sem fog vele együtt dolgozni, kibújt a szög a zsákból. Azt mondta, hogy balfasz vezér vagyok, sose fogok elérni semmit, hogy a .hu egy hulladék, és csak a .net győzelem ér valamit. A közös szobában leidiótázott, majd kilépett, én pedig halál nyugodtan írtam neki, hogy milyen kis hisztis lett hirtelen, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy ő szerette volna. Pedig nagyon magabiztosan jött tárgyalni, meg "vannak egyéb tervei is", ha mi nemet mondunk neki, ahhoz képest egy kicsit rosszul viselte :( Ha abból áll egy .net szerver, hogy hányszor szórum hátba a szövim, meg baszom át, akkor lehet hogy tényleg nem fogunk nyerni. Sose voltam szent életű, de a szövetségesem egyszer sem szúrtam hátba, és cody, aki ezt kétszer megtette (először mögénk nemeselt, mögöttünk toborzott, majd leszövizett a Death-el, most pedig a Death ellen szervezkedik) azzal vádol engem, hogy én vertem át őt anno. És elvileg azért mentünk ellenük, mert nem volt tökünk harcolni a Death-el, nem ám azért, mert ő átcseszett minket :)

Ahhoz képest, hogy cody elvileg össze tudja rakni az Echo-TRIBE-SPQR-Knock szövetséget a Death ellen, elég rosszul viselte azt, hogy az NF semmilyen közös munkában nincsen benne a megbízhatatlan Knockal. Amikor mondtam, hogy egyik tagunk sem szeretne velük dolgozni, akkor már hirtelen mindannyian idióták lettünk. Roppant vicces ez a szerver.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Bw8TTlc.png

npoTpUy.png

9QCb2o9.png



Nagyon sok minden volt a héten. Ugye ott hagytuk abba, hogy cody megkeresett engem, mikor már érezte hogy kicsúszik a talpa alól a talaj, s ott váltunk el, hogy én továbbra is elutasítottam. S ezzel megérkeztünk a Knock utolsó óráihoz W105-ön. Revolutio kilépett a cody-s elutasításom után egy nappal a Knockból, akinek a kb 90 falujára épp úton volt vinszent és helydi. Leveleztünk vele, s mondta, hogy ő megelégelte azt, hogy a csapattársai inaktívak, csak a belsőt várják, senki nem segít a másiknak, és ezért került klánon kívül. Össze akart dolgozni velünk, de nagyon elzárta volna a leendő Death frontot, így nem ment bele senki, el is hordták. Ekkor cody duálja, a helyi zsemle rámírt, hogy még mindig nincsen semmi veszve, és utolsó katonáig harcolni fog az NF ellen. Következő nap cardocard a 150 falujával elhagyta a Knockot, és miután elutasította a felvételét az NF, az Echo pedig nem tudta volna megvédeni, elfogadta a Death kisklánjába, az Angerba a meghívót. Ez vicces, mert állítólag nagyon utálja a Deathet, de hát na... Láttunk már ilyen :) Ez után nem sokkal két 100 falu feletti fiók, az anno NA-t tönkretevő StonerProblems és TheBeatConductor átment a Death-be, mert féltették a fiókjukat. Az írás végén mutatok egy térképet, amin a 3 átlépő látható kiemelve más színnel.

Eközben a Death folyamat építette az ékfalukból a belógását az NF alatt, 60 órákról foglalgattak be kiépített Echo falukba. Az Echo egyik legjobb játékosa, Bokl. rá akarta minden nukejukat küldetni ezekre a falukra, amit én nagyon elleneztem, mert azt feltételeztem, hogy a Death kihasználja a hatalmas fölényét, és rámennek az ékfalukra. Mivel mindegyiken lakatom van, ezért kaptam a jeliket, hogy az Echo már 15+ ékfalut visszavett, ami azért szomorú, mert egy béna támadásra válaszolt egy még bénább védekezéssel a Death. Én a front mögött húzódó Dharga fiók teljes lefedését ajánlottam nekik nemessel, mert elmondásuk szerint a front nagyon be van védve (nemesbomba says hi!), de ami késik, nem múlik.

Ahogy haladtunk előre a héten, eljött a péntek, amikor is a helyi zsemle rámírt, hogy ő igazából nagy sztár, meg mindent tud, napi 2k bejövőket kezelt régen, de pont mikor megindult rá a Death, akkor pont nem ér rá a hétvégén. Azt mondta, rámrakja a helyettesítést, és hétvégén vinnem kéne (még ma is rajtam van). Így jött az, hogy az eddigi legnagyobb ellenpólusom fiókját helyettesítem... JV (a helyi zsemle) meghagyta, hogy vinszentnek és cardocardnak üríthetek falut, egyébként a seregeket úgy használom, ahogy jól esik. Fontos tudni, hogy nemzetközin nincsen végrendelet, így a fiókosztást bármilyen hercehurca nélkül úgy és akkor tehetem meg, ahogy és amikor akarom. Így volt az, hogy a KAG83-ra küldött SPQR "armát" a cody fiókból besegítve védekeztük le, miközben a Death fronton 2 falut is elcsentem a Deathtől. Azóta folyamatosan ez megy, hogy cody nukejaival segítek be a klánnak takarítani a köztünk maradt Knock-maradványt, ahol tudok védek, és amennyire lehet, megnehezítem a Death dolgát.

Jött egy SPQR támadás KAG és Barcsa fiókokra, ami 0 falut eredményezett nekik, és egy Death katakör vinszentre és helydire, amiből pár tanyaszint bukás lett, semmi több. Időközben sikerült tisztázni a helyzetet az Echoval, akik szelektálják le a nem odavaló tagokat, és gy végre kezdenek úgy kinézni, mint egy klán. Azért raktam őket közösen a háborús statba (ami május 1 óta eltelt időszakot mutatja), mert az Echo vezér mondta nekem tegnap este, hogy még a héten egy zászló alá hozza az Echo-t és a TRIBE-ot, de ma az utóbbi meg is kereste őket az olvadással. Na de ha olvadás...

Elég sok turpisság kiderült itt közben. Az SPQR már április elején olvadni akart a Knockba, de azt cody visszamondta, mondván kicsi az átlagpontjuk, és nincs idejük kis playerekkel szórakozni, szelektálni kell rendesen. Utána össze akarta hozni az előző írásban említett négyest, hogy az NF-et megtörjék, nagyon magabiztosak voltak azt illetően, hogy ők be fognak ütni minket. De amikor a második Knock+SPQR arma is 0 falut eredményezett nekik, akkor egy kicsit lesokkolódtak. A Knock haláltusájának idején cody megkereste ismét az SPQR-t az olvadással, de ekkor Celbel, a vezérük már nem is válaszolt codynak. Ekkor jöhetett rá cody, hogy nagyon csúnyán elszámolta magát, mert Knockosok leírása szerint ezidőtájt a vezér szimplán eltűnt, s azóta se lépett be W105-re.

Azért számomra hatalmas elégtétel, hogy túléltük, legyőztük a Knockot. Ők voltak, akik először átvertek minket, akik össze vissza hazudgáltak, akik váltogatták a dipót ahogy éppen jobb volt nekik. A nagy Knock mániás Beyonder Echo vezér is elismerte, hogy végig igazam volt azzal kapcsolatban, hogy a Knock képtelen lesz bármiféle ellenállás kifejtésére. Amikor vinszent és helydi fordultak rájuk , szinte nem is volt ellenállás, korábbi top1 dobta el a fiókját, játékosok tűntek el. Míg mi az SPQR-re támadtunk, és egy játékosukat meg is törtük április végén, akit azóta belsőztek, így mindkét fronton volt megfelelő haladás. Mostmár az Ecgo(+TRIBE)+NF közös armát tervezzük, így, hogy végre rendezve vannak a sorok, ideje támadni egyet, normális szervezéssel.

Nagy elismerésben részesült vinszent és helydi, lassan az egész szerver odafigyel rájuk. A Deathes Dharga (aki a legjobb CP az Echonak) írt a volt Knockosoknak, hogy hol tud segíteni megállítani a támadásukat, mert nem szeretné, ha két játékostól kikapnának. Vinsz a héten belépett a top3-ba, ami után a Knockosok, SPQR-esek és jó pár Deathes elismerte, hogy valószínűleg a szerver legjobb játékosával van dolguk. Nagyon nagy, amit ez a páros lenyom, és már most okosan építjük ki a Death frontjukat.

A Knocknak vége, további izgalmas idők várnak mindenkire a szerveren :) Csatolom az átlépők térképét (fehérrel jelölve):

ONBODwy.png
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
ORN8ogs.png

h7GmJ1w.png

SE1FMF9.png


Nagy mese most nem lesz, holnap lesz egy támadásunk az SPQR fronton, illetve vinsz és helydi mostanában fognak támadni az Echo+TRIBE-al közösen. Időközben a Knock teljesen megszűnt, az Echo front még jobban beszakadt, mint eddig, a PTV meg látszólag megrázta magát legjobbjuk elvesztése után (We Never Sleep account ismét bannt kapott, 2 héten belül másodszor).
 

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
We never sleep az melyik? Akinek a supp vissza vonta a támadásait vagy a másik ?
Vagy egyiksem? xD
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
BUO7TFK.png


Az elmúlt egy hónapban gyökeresen megváltozott a világ képe, kezdve velünk. Egy Death+HHH+SPQR arma jött a klánra, ami már teljességgel védhetetlen volt. Utolsó talpon maradt fiókként még pár hétig szórakozhattam volna velük, de letettem én is a fegyvert, mert nyáron nem akarok KH-zni. Megkérdeztem a Death-vezér Bobtól, hogy maradhat-e pár falum, ahonnan barbizok a peremre, hogy figyeljem a szervert, erre minden falumra dobott egy nukeot... :)

A nemzetközi külső fórumon rengeteg dicséretet és elismerést kaptunk, ami nekem nagyon jól esett, és úgy érzem, emelt fővel tűntünk el a térképről. Többen mondták, hogy egyenlő feltételek mellett minket tartottak volna esélyesnek, de hát sajnos teljesen magunkra maradtunk.

A Death jó szövetségeshez híven beolvasztotta gyorsan az SPQR-t, a nagypontúak mehettek a Deathbe, a többiek az Angerba, magasan kell tartani a főklánt a PTV miatt, ugyanis ők kitoborozták a 4U hátországát, és ideiglenesen átvették a vezetést. TheMMan, a kilépők "feje" külsőn még büszkén vállalta, hogy régóta tervezte ezt a kilépést. Úgy időzítették, hogy mikor csapódott a PTV arma, előtte 5 perccel kivonták a védőket a 4U frontról, emiatt a nagyon pozitív PTV stat, de pár napja armázott a 4U, amit valami +80-ba zártak, tehát még mindig látszik az erőhátrány ellenére, ki a jobb klán.

Ez az olvasztások időszaka volt, az Echo beolvasztotta a TRIBE-ot, ami pár szakadárt vont maga után, akiknek nem tetszett a TRIBE to Echo és az SPQR to Death manőver, azok közül páran most egy kis klánban vannak, közösen. A PTV és a Death között továbbra is él az MNT, de a külsőn már kóstolgatják egymást, és a Death állítólag "segítő kezet nyújtott" a 4U-nak a PTV ellen, ami egészen nevetséges, hogy északon rajtunk kívül mindenkit becsicskítottak, szöviztek, toboroztak, vélhetően a HHH-ra is az olvasztás vár (funfact: HHH klán 1600 falujából 1100 barbi, és kemény 17 milla LE-t gyűjtöttek eddig, igazi harcos klán), de még ezek mellett is kell nekik a 4U, csak többszörös túlerőben mernek rátámadni más klánokra.

Itt elvéreztünk, de én nagyon élveztem, sikerült letenni a névjegyünket, és egy kis pihenő után, ősszel találkozunk ismét :)


Mrz3qbf.png

oqpGPAv.png
 
Fent