Máté - HoQi -
Well-Known Member
- A reakció pontszáma
- 1.030
Az a baj, hogy ha indulna ilyen szerver, ahol csak solo fiókok indulnak, akkor még érdekes is lehetne. Viszont ha mindenkinek duál nélkül kellene játszani minden világon, elég sokan abbahagynák, én sem játszanék többet. Ha elvár magától az ember egy bizonyos szintet, akkor ahhoz programoktól, magánélettől függetlenül olyan aktivitás kellene, amit egyedül nem egészséges hosszútávon fenntartani, és remélem minél kevesebben űzik így. Az az értelme a duál rendszernek, hogy egy 20+ éves böngészős játék nem nő az életedre annál jobban, mint amúgy muszáj neki (még ha hárman visztek egy fiókot nagyjából egyenlően elosztva, az is 6 óra játékidő/fő, 6 óra üres fiókkal. Ismétlem, egy kattintgatós böngészős fizetős falufoglalós játékért.). Nyilván, ha az ember hátországban, vagy munkától függően akár másodvonalban solo fiókkal akar játszani, arra van lehetőség most is. De egy aktív, erős fronton (már ha van még egyáltalán ilyen) nem teheted meg, hogy nem vagy online amikor kell, ameddig kell.
Az pedig nem érv szerintem, hogy akkor az ellenfél sem lesz folyamatosan. Elég, ha ő máskor elérhető, vagy helyelésben van (duál rendszert teljesen helyettesítheted szerverre bevitt inaktív fiókokkal, ahonnan helyeled a "nem duálodat"). Meg egyáltalán kinek lenne jobb, ha a most sem olyan magas színvonalat mesterségesen csökkentenénk.
15 éve, mikor nem kellett folyton aktívnak lenni (nem voltak okostelefonok, mobilnet) még működhetett a solo fiók rendszer. Most azért néhány kivétellel nem jellemző, hogy tryhard jó fiókok hajlandóak a teljes életüket pihenőpályára tenni a játékért.
Az pedig nem érv szerintem, hogy akkor az ellenfél sem lesz folyamatosan. Elég, ha ő máskor elérhető, vagy helyelésben van (duál rendszert teljesen helyettesítheted szerverre bevitt inaktív fiókokkal, ahonnan helyeled a "nem duálodat"). Meg egyáltalán kinek lenne jobb, ha a most sem olyan magas színvonalat mesterségesen csökkentenénk.
15 éve, mikor nem kellett folyton aktívnak lenni (nem voltak okostelefonok, mobilnet) még működhetett a solo fiók rendszer. Most azért néhány kivétellel nem jellemző, hogy tryhard jó fiókok hajlandóak a teljes életüket pihenőpályára tenni a játékért.
Utoljára szerkesztve: