Szavazás Világ 88 beállítási javaslat

Melyik beállításon játszanál a legszívesebben?

• A

Szavazatok: 10 17,9%
  • B

Szavazatok: 14 25,0%
  • C

Szavazatok: 27 48,2%
  • D

Szavazatok: 5 8,9%

• Összes szavazó
    56
  • A szavazás lezárult .

Tade

New Member
A reakció pontszáma
15
Harag nélkül de V86on is egyedül voltam a fiókba. Ahogyan világ 78on is. És világ 72 80%ba is
Nem is beszélve világ 66 és 69en ahol még ráadásul 1-1 hónap késéssel kezdtem. ... Nem értem mi a probléma.
Sírni tudnak de játszani senki se akar még tanulni. Főleg farmolni és falut nevelni meg mindenki lusta. Túl sok idő mindenkinek.
Nem értem miért érzed magad megszólítva. Én magáról a jelenségről beszéltem, ami letagadhatatoanul létezik. (Pushing/dual-trial fiókok)

Nem akartam pont ezért világot se megemlíteni, de ha már felhoztad 86-on is volt faluhúzó bőven. Amit pont egy ilyen világon nem értek, gyakorlatilag 0 kompetens enemy nélkül jöttök a világra és nagyon szép teljesítmény rekord sebességű szervergyőzelmet összehozni, csak nem kell csodálkozni, ha a kövi világokra még ennyi ember sem fog összejönni.

WarriorSpirit

Well-Known Member
A reakció pontszáma
290
Nem értem miért érzed magad megszólítva. Én magáról a jelenségről beszéltem, ami letagadhatatoanul létezik. (Pushing/dual-trial fiókok)

Nem akartam pont ezért világot se megemlíteni, de ha már felhoztad 86-on is volt faluhúzó bőven. Amit pont egy ilyen világon nem értek, gyakorlatilag 0 kompetens enemy nélkül jöttök a világra és nagyon szép teljesítmény rekord sebességű szervergyőzelmet összehozni, csak nem kell csodálkozni, ha a kövi világokra még ennyi ember sem fog összejönni.
Én nem éreztem magam megszólítva. Csak le írtam hogy az en fiókom top fiók és nem vagyunk benne 2-3-4-5-én.
Persze hogy vannak falu húzok ezt én is látom. Én ha be megyek Pp-t gyűjteni ahogy sokan mások is bármikor szívesen át adom a falun annak aki tud normálisan írni! Ez egy ilyen adok kapok művelet mert nekem is volt hogy régi ismerős mellem jött azért hogy nyugodtan tudjon Pp-t gyűjteni és cserébe a falut hatra hagyja.
Szerintem meg azért vannak egyre kevesebben mert egyre kevesebb embernek van erre a játékra ideje. Ahogy nekem is inkább az a legjobb játék hogy sört iszok úgy egyre jobban hátrányba szorul ez a játék mindenkinél. Plusz mostmár könyebb egy FIFA-t vagy hasonlót konzolon játszani mint ezt a játékot. Míg itt éjjel nappal aktív kell lenni addig konzolon elég 2 órát szórakozni mind itt védekezni.
Ezért lesznek egyre kevesebben, plusz a fiatalok nem tudnak veszíteni. Könnyebb egy konzol játékot be rakni Easy-be hogy könnyebben tud vinni pl a Storyt vagy az ellenfél könyebb legyen mind itt meg kellen szenvednie egy aktív fiók ellen.
Mind én sokszor melóba is gép előtt ülok, de volt társunk aki sokszor 10 óráig még telefonról se tudott lenni mert nem volt lehetősége.

kabut01

New Member
A reakció pontszáma
0

Tade nem a faluhúzóval. vagy a ppzőkkel, vagy aduál triál fiókkal van a baj. a baj azzal volt hogy sokan leadták a falut aki a mi klánunkban volt. tipikus magyar mentalitással ( ha az én tehenem megdöglött lelövöm a szomszédét is neki is legyen rossz).Illetve a 86 kém mert a barátom éppen ott van és megmondja melyik falu van védve és hova megy az arma . Még ezzel sem lett volna probléma, ha utánna mindenféle fórumon nem ment volna a fröcsögés "milyen jók vagyunk" bizonyos emberektől.

De semmi baj, már tudjuk mit hibáztunk hibájából tanul az ember :D

Fent