A helyzet a következő.
Kapsz egy határt minden beállításhoz.
Pl. játék sebesség: 0.5 - 1 - 1.5 - 2
Végjáték: dominancia - runa
Így akkor lehet dominancia 2 sebességgel, vagy runa 1.5 sebességgel, vagy dominancia 0.5 sebességgel...tehát ezekből lesznek a "szavazási opciók" elénk tárva, azaz a kombok ahogy a Support össze állítja. Nyilván, úgy állítja, ami jó a HU közösségnek.
Ezután a CM kell kipipálja, hogy melyik részlegnél milyen beállítás kell, hogy legyen. Továbbá igen, van olyan beállítás ami fix kell legyen. Ahol nincs adva felső és alsó határ. Pl. kötelezően legyen íjász. Vagy kötelezően legyen templom...
Így hát a CM ezt beállítja és küldi a központnak, akik ekképp indítják (állítsák) be a szervert. Utólag, lehet módosítani rajta (ekkor kell a központ engedélye).
Szóval ennyit mondhatok, van még jó néhány dolog, de azt nem szabad kiadni. Indítottam anno én is világot úgymond, tehát állítottunk be a volt CM-el. De nem csak én, hanem minden akkori Support társam.
Itt 2 variáció van:
1. Figyelmetlen a Support és nem tudd olvasni, ezért értelmezni sem tudja, hogy milyen határokon belül kell lennie valaminek.
2. Nem állítja be jól a kérést amit vissza kell küldeni a központnak.
De továbbra is várom a híres beállításokat, hogy tudjam össze hasonlítani a szavazásban leírt beállítással.
Mert emlékeim szerint mikor anno mi adtunk ki beállítási szavazást akkor nem volt változtatás hanem fix beállítások ahogy a kihirdetésbe volt.