Szavazás Világ 88 beállítási javaslat

Melyik beállításon játszanál a legszívesebben?

• A

Szavazatok: 10 17,9%
  • B

Szavazatok: 14 25,0%
  • C

Szavazatok: 27 48,2%
  • D

Szavazatok: 5 8,9%

• Összes szavazó
    56
  • A szavazás lezárult .

=Unbeatable=

Active Member
A reakció pontszáma
119
C​
1,75
0,75
30
Inaktív
0%
20:1, 60 nap
Rúnák harca (70%)
Extrán emelt 64 rúna falu kontinensenként! (Megjelenés 90. napot követően)
Egyszerű
Aktív, készségekkel
Inaktív
Aktív
Aktív
Aktív
Aktív
120 mező
200 ms
Aktív
Aktív
Aktív, a 90. naptól.
Aktív
Aktív
Aktív
5 nap
Emelt, 2:1 arányban (4000 pontig)
23:00 - 08:00, 200%
Új
200%-ra növelt

Na hát ez megint nem sikerült :D
Egység sebessége0.56

Nyersanyag termelés faktor1
Győzelmi feltételekEgy klánnak 17 Bűvös Falut kell birtokolnia minden lakott kontinensen 14 napon át.

bArNNNi

REBELS
A reakció pontszáma
849
Na hát ez megint nem sikerült :D
Egység sebessége0.56

Nyersanyag termelés faktor1
Győzelmi feltételekEgy klánnak 17 Bűvös Falut kell birtokolnia minden lakott kontinensen 14 napon át.
Tegnap mondta nekem a Support, hogy nem kérhetek módosítást (mms), aztán rá pár órára azt írta, hogy lesz módosítás, dehát majd meg látom mi.
Most csak várok lássam...

Mert még ez sem talál:
Klánon kívüli támogatásA játékos klánon kívüli falvak támogatása lehetséges

Utoljára szerkesztve:

bArNNNi

REBELS
A reakció pontszáma
849
Megvárom a végleges beállításokat, amiket majd ide külső fórumra ki fogtok tenni @Azalgard , @Bogyó , @Senq vagy @oldfox !
Viszont ha nagyon de extra nagyon eltér, mint ami szavazásba ki volt adva, akkor csinálni fogok egy fórumot, ahol lehetőleg minden ilyen szart le fogok írni amúgy, s gondolom/remélem sorba a többiek is.

Hisz továbbra is, mi játszunk ezzel a shittel mert szeretjük, de ez egy rohadt nagy kibaszás mindenkivel aki indul vagy indulni akarna!
Ha viszont inkompetensek vagytok egy szervert a szavazás alapján elindítani, akkor engedjétek át a melót másnak.
Mert mesét lehet elhisz olyan valaki, aki nem volt Support, de nekem ne magyarázzátok a baromságokat.

Köszönöm és előreszeretettel várom a kihirdetést a végső beállítással.

Máté - HoQi -

Well-Known Member
A reakció pontszáma
827
Emelt barbárfalunak számít ha kb 9-10 játékosonként lesz 1 barbi? :D mert most az van beállítva ha jól látom

Rip KH
Valamiért 85 óta az lett az irány, hogy másfél konti méretű szerverek kell induljanak. Előtte valahogy meg lehetett oldani, hogy ne 80 falus fiókok legyenek a top 10ben záráskor

TIPO TOSTO

Well-Known Member
A reakció pontszáma
494
Valamiért 85 óta az lett az irány, hogy másfél konti méretű szerverek kell induljanak. Előtte valahogy meg lehetett oldani, hogy ne 80 falus fiókok legyenek a top 10ben záráskor
Kevesebb barbár = kevesebb farm = több pp költés gondolom ez a logikájuk
Ha nem ez akkor “csesszünk el mindent amit a játékosok szeretnek”

Máté - HoQi -

Well-Known Member
A reakció pontszáma
827
Lenne értelme a központnál kiharcolni .hu-ra alkalmas beállításokat, 1-2 évvel ezelőtt még néha volt lehetőség erre. Ilyen kevés indulóval bébi világok lesznek mindenhol, ami miatt még kevesebb embernek lesz kedve játszani.

A kevés barbi = sok pp költéssel amúgy azért nem értek egyet, mert most fog végetérni pl az a 84, ahol 3-4 amatőr klán indult baromi sok barbár mellett, és az aktívan ppzők lazán kihúztak 40-80k pp-t tőzsdéről a költekezősebb kontikon. Ha van ellenfél, akkor költenek a tőzsdebubusok. Ha nincs ellenfél, mert kicsi és unalmas a világ, akkor nem fognak annyit költeni.

bArNNNi

REBELS
A reakció pontszáma
849
A helyzet a következő.
Kapsz egy határt minden beállításhoz.
Pl. játék sebesség: 0.5 - 1 - 1.5 - 2
Végjáték: dominancia - runa

Így akkor lehet dominancia 2 sebességgel, vagy runa 1.5 sebességgel, vagy dominancia 0.5 sebességgel...tehát ezekből lesznek a "szavazási opciók" elénk tárva, azaz a kombok ahogy a Support össze állítja. Nyilván, úgy állítja, ami jó a HU közösségnek.
Ezután a CM kell kipipálja, hogy melyik részlegnél milyen beállítás kell, hogy legyen. Továbbá igen, van olyan beállítás ami fix kell legyen. Ahol nincs adva felső és alsó határ. Pl. kötelezően legyen íjász. Vagy kötelezően legyen templom...
Így hát a CM ezt beállítja és küldi a központnak, akik ekképp indítják (állítsák) be a szervert. Utólag, lehet módosítani rajta (ekkor kell a központ engedélye).

Szóval ennyit mondhatok, van még jó néhány dolog, de azt nem szabad kiadni. Indítottam anno én is világot úgymond, tehát állítottunk be a volt CM-el. De nem csak én, hanem minden akkori Support társam.
Itt 2 variáció van:
1. Figyelmetlen a Support és nem tudd olvasni, ezért értelmezni sem tudja, hogy milyen határokon belül kell lennie valaminek.
2. Nem állítja be jól a kérést amit vissza kell küldeni a központnak.

De továbbra is várom a híres beállításokat, hogy tudjam össze hasonlítani a szavazásban leírt beállítással.
Mert emlékeim szerint mikor anno mi adtunk ki beállítási szavazást akkor nem volt változtatás hanem fix beállítások ahogy a kihirdetésbe volt.

Gugligoys

Member
A reakció pontszáma
68
Mondjuk egy olyan világot is megnéznék, ahol nincs barbi, nincs morál, nincs 1:20 :D 10fős klánok (mert hát barbi nélkül egy negyed konti jönni ki a játékosokból kb)
Külső erősítés nincs. Záródó klánok a kezdő végére. Nincs torony/erőd/templom. Meg persze dominencia végjáték :D

Fragile Reality

Teardown
A reakció pontszáma
17.871
Lenne értelme a központnál kiharcolni .hu-ra alkalmas beállításokat, 1-2 évvel ezelőtt még néha volt lehetőség erre. Ilyen kevés indulóval bébi világok lesznek mindenhol, ami miatt még kevesebb embernek lesz kedve játszani.

A kevés barbi = sok pp költéssel amúgy azért nem értek egyet, mert most fog végetérni pl az a 84, ahol 3-4 amatőr klán indult baromi sok barbár mellett, és az aktívan ppzők lazán kihúztak 40-80k pp-t tőzsdéről a költekezősebb kontikon. Ha van ellenfél, akkor költenek a tőzsdebubusok. Ha nincs ellenfél, mert kicsi és unalmas a világ, akkor nem fognak annyit költeni.

Ez egyébként nagyon nem így van. Aki agy nélkül költ, az költeni fog bármelyik világon, enemytől függetlenül. Nem azokból élnek, akik PP-t gyűjtenek, tök mindegy, hogy 40-80-120-500k PP-t farmoltatok össze.

Máté - HoQi -

Well-Known Member
A reakció pontszáma
827
Én azt tapasztaltam, hogy a játékosok 90% (akik mondjuk erőteljesen is használnak tőzsdét) lényegesen visszavesznek a költésből, ha nem szükséges. Akik a fizetésük felét tőzsdén verik el minden szerveren, azok nyilván az üres szerverre is el fogják verni.

Nem tudom egyébként pl Gatyának mennyi pp mehetett tőzsdébe, de azért remélem, hogy egy szerver összes többi tryhard fiókja által belevert pp nagyságrendileg legalább megközelíti :D

-ThaR-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
289
Mondjuk egy olyan világot is megnéznék, ahol nincs barbi, nincs morál, nincs 1:20 :D 10fős klánok (mert hát barbi nélkül egy negyed konti jönni ki a játékosokból kb)
Külső erősítés nincs. Záródó klánok a kezdő végére. Nincs torony/erőd/templom. Meg persze dominencia végjáték :D

Nem volna rossz csak az a baj a faluhúzó accok miatt még inkább nyílna az olló a multisok és a normál játékosok között.

Fragile Reality

Teardown
A reakció pontszáma
17.871
Én azt tapasztaltam, hogy a játékosok 90% (akik mondjuk erőteljesen is használnak tőzsdét) lényegesen visszavesznek a költésből, ha nem szükséges. Akik a fizetésük felét tőzsdén verik el minden szerveren, azok nyilván az üres szerverre is el fogják verni.

Nem tudom egyébként pl Gatyának mennyi pp mehetett tőzsdébe, de azért remélem, hogy egy szerver összes többi tryhard fiókja által belevert pp nagyságrendileg legalább megközelíti :D

Arányaiban jóval több megy el eventre, mint tőzsdére. Azoknál meg inno szerencséjére nincs felső határ :D

Markos Tamyr

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
9.063
A helyzet a következő.
Kapsz egy határt minden beállításhoz.
Pl. játék sebesség: 0.5 - 1 - 1.5 - 2
Végjáték: dominancia - runa

Így akkor lehet dominancia 2 sebességgel, vagy runa 1.5 sebességgel, vagy dominancia 0.5 sebességgel...tehát ezekből lesznek a "szavazási opciók" elénk tárva, azaz a kombok ahogy a Support össze állítja. Nyilván, úgy állítja, ami jó a HU közösségnek.
Ezután a CM kell kipipálja, hogy melyik részlegnél milyen beállítás kell, hogy legyen. Továbbá igen, van olyan beállítás ami fix kell legyen. Ahol nincs adva felső és alsó határ. Pl. kötelezően legyen íjász. Vagy kötelezően legyen templom...
Így hát a CM ezt beállítja és küldi a központnak, akik ekképp indítják (állítsák) be a szervert. Utólag, lehet módosítani rajta (ekkor kell a központ engedélye).

Szóval ennyit mondhatok, van még jó néhány dolog, de azt nem szabad kiadni. Indítottam anno én is világot úgymond, tehát állítottunk be a volt CM-el. De nem csak én, hanem minden akkori Support társam.
Itt 2 variáció van:
1. Figyelmetlen a Support és nem tudd olvasni, ezért értelmezni sem tudja, hogy milyen határokon belül kell lennie valaminek.
2. Nem állítja be jól a kérést amit vissza kell küldeni a központnak.

De továbbra is várom a híres beállításokat, hogy tudjam össze hasonlítani a szavazásban leírt beállítással.
Mert emlékeim szerint mikor anno mi adtunk ki beállítási szavazást akkor nem volt változtatás hanem fix beállítások ahogy a kihirdetésbe volt.

Ez nem teljesen így van, az a táblázat, amit leküldenek csak tájékoztató jellegű, és mindig ugyanaz.
Nekünk is volt, hogy átállították a klán záródást, de csak nyitás után vettük észre, mert amúgy nem is közlik sokszor az ilyesmit.

Fent