-SpangLee-
Well-Known Member
- A reakció pontszáma
- 363
Na hali te is itt vagy -Spanglee-
Igen igen, épp egy 20 perce írtam be DC-re, hogy respect a mai napra, komolyabb volt az ellenállás itt K44-n mint a Magices tagoktól a kontinensen
Na hali te is itt vagy -Spanglee-
Ti most a külsőn nyalogatjátok egymást?Bár sokat ne várj kis klán vagyunk
Ti most a külsőn nyalogatjátok egymást?
Miert, talan csak nem ravilagitottam a lenyegre?Mitszóósz be nem is jáccol ezen a szerón!!44!4
Miert, talan csak nem ravilagitottam a lenyegre?![]()
![]()
Ahh, dehogy kell ezt bezárni, egy csomó mókás dolgot lehet itt olvasni…De ha komolyan kérdezted tegnap, akkor célszerű lenne bezárni az egész külsőt, mert kezd Facebook komment szekcióval felérni a színvonal.![]()
S a legszomorúbb, hogy még a szupportok se csinálhatnak ezzel semmitAz a vicces ezekben a plecsni lopasokban, hogy altalaban nem a 2.-3. helyen allo tagok kovetik el, akiknek nem hianyzik sok. Mindig valaki olyan, aki a kozeleben nem volt. Ez most pl ket 40 falus szutyok, akiknek semmi LE-je nem volt az utolso napokig![]()
Kicsit olyan ez, mint a pushing fiokok. Regota problema, de semmilyen szabaly nem tiltja, es se a support, se az inno nem fog vele foglalkozni (utobbi mondjuk a bugok javitasaval se foglalkozik, szoval nekik azert lenne lenyegesen fontosabb dolguk, a supp pedig szerintem nem tehet semmit az ilyesmik ellen a kozpont jovahagyasa nelkul, akiknek most a kovetkezo 1.5 ev el fog menni azzal, hogz csinaljanak egy Twitter oldalt, es kirakjak a linket a fooldalra)S a legszomorúbb, hogy még a szupportok se csinálhatnak ezzel semmit) mert mindenkinek a becsületére van bízva.