Kibeszélő Világ 67 Beállításai

Lightrex

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.655
Na akkor Close Your Eyes, itt a nagy feladat nektek. Fogd magad, indulj magyar szerveren, hozd a fórumbetyár barátaid Dév-el, Yugival és Vadival, Willpowerrel, Diricheonnal az élen és verjetek meg minket. Ha csak feleannyira jók vagytok, mint fórumon mondjátok, akkor gond nélkül lemostok minket. Vagy az már túl izzasztó lenne? Elvégre az FS tömegklán szerinted. Gyere akkor mutasd meg, hogy ti milyen hiperszuperek vagytok, az agyondícsért nemzetközihez képest ez meg se kottyanhat neked. Igen,ez egy kihívás,hogy fórumon pocskondiázás helyett mutass valami mást is. Vagy az már nem megy?
 
Utoljára szerkesztve:

Tüptüptüp

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.671
Na akkor Close Your Eyes, itt a nagy feladat nektek. Fogd magad, indulj magyar szerveren, hozd a fórumbetyár barátaid Dév-el, Yugival és Vadival, Willpowerrel, Diricheonnal az élen és verjetek meg minket. Ha csak feleannyira jók vagytok, mint fórumon mondjátok, akkor gond nélkül lemostok minket. Vagy az már túl izzasztó lenne? Elvégre az FS tömegklán szerinted. Gyere akkor mutasd meg, hogy ti milyen hiperszuperek vagytok, nemzetközihez képest ez meg se kottyanhat neked. Igen,ez egy kihívás,hogy fórumon pocskondiázás helyett mutass valami mást is. Vagy az már nem megy?

te most komolyan kihívtál 6 embert egy 150 fős klánnal? :D

azért nem fértek be 1 klánba kedves kekszimekszi, mert fűt-fát felvesztek. te magyaráztad anno hogy azért vagytok 150en, mert sokan jelentkeznek hozzátok. tudom hogy ez számodra megdöbbentő, de minden szerveren az összes nagyobb klánba jelentkezik a fél világ. csak amíg a többség azt mondja, hogy "bocs, nincs hely", addig te azt mondod hogy "pill, nyitok egy 4. klánt és megy a meghívó"

sose merted komolyabb ellenfelek ellen elindítani a klánodat. v38on voltak nagy klánok, megvártad a 39et. 50en voltak nagy klánok, megvártad az 51et. 45re bementél a Sparta ellen, de persze kellett a DSA, nélkülük nem mertél volna. jöttél mindig a kifogásokkal hogy nem jó az időpont, nem jók a beállítások, ez a baj, az a baj. 51től kezdve szépen szisztematikusan feltoboroztad az aktív közösség jelentős részét. most, hogy gyakorlatilag nincs már komoly klán a magyar kh-n, most nyomatod a "verjetek meg minket" dumát. persze ha tényleg összeszednénk egy csapatot és kihívnánk titeket, azok a fránya beállítások pont nem lennének jók megint :D

számolgasd a napi díjaidat, te bohóc, és veregesd a saját válladat. a saját klántársaid is elismerik, hogy egy nagy nulla vagy mind játékosként, mind szervezőként. nem gyanús?
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Na akkor Close Your Eyes, itt a nagy feladat nektek. Fogd magad, indulj magyar szerveren, hozd a fórumbetyár barátaid Dév-el, Yugival és Vadival, Willpowerrel, Diricheonnal az élen és verjetek meg minket. Ha csak feleannyira jók vagytok, mint fórumon mondjátok, akkor gond nélkül lemostok minket. Vagy az már túl izzasztó lenne? Elvégre az FS tömegklán szerinted. Gyere akkor mutasd meg, hogy ti milyen hiperszuperek vagytok, az agyondícsért nemzetközihez képest ez meg se kottyanhat neked. Igen,ez egy kihívás,hogy fórumon pocskondiázás helyett mutass valami mást is. Vagy az már nem megy?

Sajna ki kellett kicsit vegyelek. Ne aggódj, sokan készülnek ellenetek, és ott leszek :) de bátor legény vagy, mintha az ellenfeleknek odadobsz botokat meg kavicsokat, miközben lóbálod az AK47-et a kezedben, és üvöltöd, hogy ki lehet hívni. Ne csak a túlerőben legyen nagy a szád.

De legalább megvan,hogy mi a bajod. Ha neked nem ment, akkor másnak se lehessen !!!!!4444négy
Legyenek 20fős klánok, mert annyi embert Close Your Eyes is el tud vezetni!

Nagy lelkesen kihívsz 5 embert, tudván, hogy 4 klánnyi ember van mögötted. Én veled ellentétben leírtam többször külsőn, hogy bárki ellen kikapnánk, mert 50 vs 150-ben bizony az esélyek egyértelműek.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
De kicsit sem gyanús, hogy eddig akárki a KH közösségből neked megfogalmazott kritikát, csak visszaordibálod, hogy itt se vagyunk, ott se vagyunk, mit szólunk be neked, lehet jönni megmutatni. Mitől lett ilyen kislány lelkületed? Miért kell folyton önnön nagyszerűségedet sulykolnod mindenhol, ráadásul a kutya se szólt hozzád, hozzátok.
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Sosem szerettem beleszólni a vitákba, de már egy üveggel bentebb vagyunk szóval ilyenkor jön az ihlet, mint Ady bácsinak..

Itt vitáztok, kompromisszum alap nélkül két irányú vitában, amiben egyik oldal mellé a saját tagjai másik oldal mellé is a saját tagjai fognak menni... Most persze ez túlzó, de ugye megvan mindkét vezérnek a brancsa, aki külsőn követi és eszi issza, amit mond, ha néha hülyeség is, hiszen a bizalom már rég kialakult.

És aztán jövök én az alkoholista, aki ezt mondja:
Engem nem érdekel a klán limit, ha valahová behívnak alkalmazkodom a beállításokhoz.
Én elvezetek 120 tagot, de szívesebben vezetnék el 20 egóista barmot. Simán összetudnék kukázni 100 játékost és egy két kontis regtervet is összerakni, habár olyat még nem csináltam és az első igazi regtervemet is Light tanácsainak segítségével alkottam meg. Világ 46-tól kezdve sokat köszönhetek mindkét oldalnak, mert az úton amin elindultam a Spartaban, azt a ti tanácsaitok segítettek egyre jobbá válni, ha közvetlen segítséget nem is, de rengeteg tanácsot kaptam tőletek, illetve tudjátok jól, hogy mennyire hisztis tudok lenni, és hányszor töröltem, meg ha valaki volt a vezérimbe, akkor láthatta is, hogy hányszor adtam le rangot, buktam meg vezérként, szervezőként, és rengetegszer csak sima egós hiszti volt, és talán ennek leküzdése ha nem is sikerült teljesen, de Lightnak köszönhető, aki egyszer kiemelte, hogy egy vezetőnek vannak bizonyos viselkedési formák amiket tartania kell, pl. a külsős "viselkedésem" és a játékbeni hozzáállás mennyiben eltér és mennyi játékos jönne, ha picit komolyabb stílusban látnának, vagy kevésbé olyannak, amilyen vagyok. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy ti vezérek vagytok, és kicsit a két oldal vitája nekem úgy tűnik egy ideje, hogy talán bele kellene állnom, viszont a két oldal közül nem igazán tudnék választani, mert én mindkettőtöket tisztellek, ezért adok egy kicsit másmilyen véleményt, mint a tiétek.

Én úgy tapasztaltam meg, hogy egy szervert az aktuális szerver szereplők szervezettsége, és nem a klán limit dönti el. Általában az aktuális szerveren, a leggyorsabban startoló ellen szoktak összefogni, ha gyenge a startoló szervezettsége, akkor kb. mindig legyőzi a túlerő, ha pedig jobb, akkor van, hogy 3v1 kontiba is kitartanak, és vagy fordítanak hatalmasat, ami egy a túloldalon lévő jó szervezett klán ellen lehetetlen lenne. Azaz minden attól függ, hogy melyik klánba van legalább jó elképzelés. A mai khban nincs sok, sőt mondhatni, hogy az aktuálisan futó szervereken talán egy jó szervező játékost tudnék mondani, a többi lagymatag.
Ezért pl. ha egy fs megy egy szerverre, az ott lévő szervezettség miatt simán összeszedi a jó játékosokat. Nem azért, mert az FS a legjobb, hanem mert az aktuális szerveren ahol megjelennek pl egy fs vs winterben egyértelmű, hogyha hívnak akkor az fs, ha nyerni akarok, nem szenvedni.
De ugyanez lenne elmondható DJről, aki valljuk be pont az ellenkezője lightnak, ő nem fog vinni 30nál több tagot, de azok potensek többnyire, és ugyanúgy eltudná dönteni a szervert, de mivel egy kontira regel, így a gyengébb szervezésű tömegek hamar 3v1kontiba zárnák, míg a 100 tagú FS 2 konis reggel még mindig még mindig 2v2-ben lenne.
Dj ezt emelte ki, hogy ő nem tömegklánozik. Pedig a tömegklán attól, hogy vannak 150-en attól függ, hogy van e vezetősége. Ha van elég vezető, csoportra osztások, a csoportok irányvonalasak, onnantól a tömeg elveszti tömeg erejét, mert egy szervezett társaság. Ha vannak 30-an is lehetnek tömegklán, mert a tömeg klán egy olyan szervezetlen klán ahol a vezetőkben nincs potenciál, ezért a klánjába a tagok csak úgy vannak és tömegként, nem pedig egyként mozognak. Azaz ez a tömegklán monológ értelmét veszti a licitekben. Mert aki tömeg klán vezér az a 30 fős limitre is csinál 10 klánt és háborog hogy miért jobb az 1 30 fős szervezett társaság.

Én már nem khzom, jójó, egyszer kétszer besegítek itt ott, de érdemben nem játszom sehol. Így egy jó szervező kiesett a képből. Maradtak az fs szervezői, marrow(úgy hallottam ő se rossz, de ha jól tudom nem is játszik már), tibax(habár sokan középszerűnek tartják, szerintem is van mit csiszolni, de kiemelkedő szervező), barnaborsosz(de ő ugye nemzetközin van djvel, vagy fs), és dj(bár ha jól emlékszem azt mondtad 2 éve nem szerveztél), és vannak exosék, akik még, ha fognak valaha indulni erősek lehetnek... Szóval ahol ezek a szervezők/klánok megjelennek abszolút esélyesnek mondják a klánjaikat, mert ők vezetik. Nem a tagjaik miatt, hanem mert a szervezést a klánjaikban ők végzik, és a maguk módján mind minőségien végzik. A minőségi munka pedig játékost képez, és jobb játékosokat csábít, és az alap magja kivétel nélkül mindegyik feltüntetett játékosnak kiemelkedően jó játékosok, emellé a toborzott/szerveren toborzott játékosokkal kiegészítve kivétel nélkül, ha nem indulnak egymás ellen egy gyors, vagy 3v1 vagy egy gyors győzelem jön össze. Nem azért, mert a taglimit 40 vagy 80,hanem mert a mezőnyükben, és a mai khban kiemelkedő Szervezők. Míg pl. egy deadpool azt mondja, hogy nem szervezek faket mert van őrtorony a szerveren, én, mint a mezőnyből kiemelkedő játékos az ellenfélt fake mennyiség és a jó nuke osztás függvényében, megfelelő iránymutatással hamar akár hátrányból is előnyt kovácsolok.

Szóval míg itt vitatkoztok a klánlimiten sosem az fogja elmondani, hogy melyik klán nyer, az a legkisebb eldöntője az adott szerveren.

Azért mondtam, hogyha v75-re(jelenleg leghamarabb max akkor (de valószínűbb a soha) lesz cotl) 20-30as klán limit 30 nap után zárás, és külső támogatás off.
Hogy ez miért lenne jó?
- újra lenne értelme a diplomáciának[valljuk be a mai khban nincs]
- az előre szervezett klánoknak is gondolkodnia kell, hogy kik azok a stabil tagok akiket vállalna már az elején
- új klánok léphetnének színre, érdemben a tömeg ereje megszűnne, ha 12vs 1klán is lenne a vs1 esetben a visszatámadáskor ugyanúgy 1v1 lenne.
- 120 játékos kezelése irtó stresszes. Kezdőket tanítani folyamatos türelem ellenőrzés kell. A jobbjaid egóját kezelned kell. Napi 20 levél váltás értelmetlen falu vitákon, és x szerver után kinek lenne már ehhez is türelme?
- 20 játékossal élvezet lehetne játszani, mert érdemben egy baráti társaság lenne, akik ha gyengébb szervezésűek is ha elég összetartóak máris tapasztalnak dolgokat, persze tudom vannak böszme emberek, akiket ha évekig tanítasz sem fognak tanulni.
- stratégiát igényelne a megfelelő irány, ha szövetségekkel is nyerne valaki, a végén a dominanciáért megkell küzdeni. Ha dominancia alapú, támogatnám az olyat is ahol pontra menne a dolog.
- ha a torony is off lenne és a fake limit is 0 még vaganyabb lenne, szervezési szabadságot adna.
- a 120 játékosú klánokban is általában a legaktívabb 20-30 játékos nyeri a szervert a többiek el legózgatnak, míg a többi nyeri, és az egójuk arányosan nő tapasztalatok hiányában.

Szerintem egy ilyen szervert szűk társaságban, és bőven több klánt is igényelne, talán színre lépnének új vezetők, akikben valamennyi potenciál is lehet, mert a mai khban, valós tapasztalatot ritkán tud már szerezni egy újonnan fejlődni akaró vezető.

Remélem érdemi volt a hsz-em, puszi pá léci ne szedjetek szét, mert 1-2 óra múlva már nem biztos tudnék válaszolni olvasható írással.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Sosem szerettem beleszólni a vitákba, de már egy üveggel bentebb vagyunk szóval ilyenkor jön az ihlet, mint Ady bácsinak..

Itt vitáztok, kompromisszum alap nélkül két irányú vitában, amiben egyik oldal mellé a saját tagjai másik oldal mellé is a saját tagjai fognak menni... Most persze ez túlzó, de ugye megvan mindkét vezérnek a brancsa, aki külsőn követi és eszi issza, amit mond, ha néha hülyeség is, hiszen a bizalom már rég kialakult.

És aztán jövök én az alkoholista, aki ezt mondja:
Engem nem érdekel a klán limit, ha valahová behívnak alkalmazkodom a beállításokhoz.
Én elvezetek 120 tagot, de szívesebben vezetnék el 20 egóista barmot. Simán összetudnék kukázni 100 játékost és egy két kontis regtervet is összerakni, habár olyat még nem csináltam és az első igazi regtervemet is Light tanácsainak segítségével alkottam meg. Világ 46-tól kezdve sokat köszönhetek mindkét oldalnak, mert az úton amin elindultam a Spartaban, azt a ti tanácsaitok segítettek egyre jobbá válni, ha közvetlen segítséget nem is, de rengeteg tanácsot kaptam tőletek, illetve tudjátok jól, hogy mennyire hisztis tudok lenni, és hányszor töröltem, meg ha valaki volt a vezérimbe, akkor láthatta is, hogy hányszor adtam le rangot, buktam meg vezérként, szervezőként, és rengetegszer csak sima egós hiszti volt, és talán ennek leküzdése ha nem is sikerült teljesen, de Lightnak köszönhető, aki egyszer kiemelte, hogy egy vezetőnek vannak bizonyos viselkedési formák amiket tartania kell, pl. a külsős "viselkedésem" és a játékbeni hozzáállás mennyiben eltér és mennyi játékos jönne, ha picit komolyabb stílusban látnának, vagy kevésbé olyannak, amilyen vagyok. Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy ti vezérek vagytok, és kicsit a két oldal vitája nekem úgy tűnik egy ideje, hogy talán bele kellene állnom, viszont a két oldal közül nem igazán tudnék választani, mert én mindkettőtöket tisztellek, ezért adok egy kicsit másmilyen véleményt, mint a tiétek.

Én úgy tapasztaltam meg, hogy egy szervert az aktuális szerver szereplők szervezettsége, és nem a klán limit dönti el. Általában az aktuális szerveren, a leggyorsabban startoló ellen szoktak összefogni, ha gyenge a startoló szervezettsége, akkor kb. mindig legyőzi a túlerő, ha pedig jobb, akkor van, hogy 3v1 kontiba is kitartanak, és vagy fordítanak hatalmasat, ami egy a túloldalon lévő jó szervezett klán ellen lehetetlen lenne. Azaz minden attól függ, hogy melyik klánba van legalább jó elképzelés. A mai khban nincs sok, sőt mondhatni, hogy az aktuálisan futó szervereken talán egy jó szervező játékost tudnék mondani, a többi lagymatag.
Ezért pl. ha egy fs megy egy szerverre, az ott lévő szervezettség miatt simán összeszedi a jó játékosokat. Nem azért, mert az FS a legjobb, hanem mert az aktuális szerveren ahol megjelennek pl egy fs vs winterben egyértelmű, hogyha hívnak akkor az fs, ha nyerni akarok, nem szenvedni.
De ugyanez lenne elmondható DJről, aki valljuk be pont az ellenkezője lightnak, ő nem fog vinni 30nál több tagot, de azok potensek többnyire, és ugyanúgy eltudná dönteni a szervert, de mivel egy kontira regel, így a gyengébb szervezésű tömegek hamar 3v1kontiba zárnák, míg a 100 tagú FS 2 konis reggel még mindig még mindig 2v2-ben lenne.
Dj ezt emelte ki, hogy ő nem tömegklánozik. Pedig a tömegklán attól, hogy vannak 150-en attól függ, hogy van e vezetősége. Ha van elég vezető, csoportra osztások, a csoportok irányvonalasak, onnantól a tömeg elveszti tömeg erejét, mert egy szervezett társaság. Ha vannak 30-an is lehetnek tömegklán, mert a tömeg klán egy olyan szervezetlen klán ahol a vezetőkben nincs potenciál, ezért a klánjába a tagok csak úgy vannak és tömegként, nem pedig egyként mozognak. Azaz ez a tömegklán monológ értelmét veszti a licitekben. Mert aki tömeg klán vezér az a 30 fős limitre is csinál 10 klánt és háborog hogy miért jobb az 1 30 fős szervezett társaság.

Én már nem khzom, jójó, egyszer kétszer besegítek itt ott, de érdemben nem játszom sehol. Így egy jó szervező kiesett a képből. Maradtak az fs szervezői, marrow(úgy hallottam ő se rossz, de ha jól tudom nem is játszik már), tibax(habár sokan középszerűnek tartják, szerintem is van mit csiszolni, de kiemelkedő szervező), barnaborsosz(de ő ugye nemzetközin van djvel, vagy fs), és dj(bár ha jól emlékszem azt mondtad 2 éve nem szerveztél), és vannak exosék, akik még, ha fognak valaha indulni erősek lehetnek... Szóval ahol ezek a szervezők/klánok megjelennek abszolút esélyesnek mondják a klánjaikat, mert ők vezetik. Nem a tagjaik miatt, hanem mert a szervezést a klánjaikban ők végzik, és a maguk módján mind minőségien végzik. A minőségi munka pedig játékost képez, és jobb játékosokat csábít, és az alap magja kivétel nélkül mindegyik feltüntetett játékosnak kiemelkedően jó játékosok, emellé a toborzott/szerveren toborzott játékosokkal kiegészítve kivétel nélkül, ha nem indulnak egymás ellen egy gyors, vagy 3v1 vagy egy gyors győzelem jön össze. Nem azért, mert a taglimit 40 vagy 80,hanem mert a mezőnyükben, és a mai khban kiemelkedő Szervezők. Míg pl. egy deadpool azt mondja, hogy nem szervezek faket mert van őrtorony a szerveren, én, mint a mezőnyből kiemelkedő játékos az ellenfélt fake mennyiség és a jó nuke osztás függvényében, megfelelő iránymutatással hamar akár hátrányból is előnyt kovácsolok.

Szóval míg itt vitatkoztok a klánlimiten sosem az fogja elmondani, hogy melyik klán nyer, az a legkisebb eldöntője az adott szerveren.

Azért mondtam, hogyha v75-re(jelenleg leghamarabb max akkor (de valószínűbb a soha) lesz cotl) 20-30as klán limit 30 nap után zárás, és külső támogatás off.
Hogy ez miért lenne jó?
- újra lenne értelme a diplomáciának[valljuk be a mai khban nincs]
- az előre szervezett klánoknak is gondolkodnia kell, hogy kik azok a stabil tagok akiket vállalna már az elején
- új klánok léphetnének színre, érdemben a tömeg ereje megszűnne, ha 12vs 1klán is lenne a vs1 esetben a visszatámadáskor ugyanúgy 1v1 lenne.
- 120 játékos kezelése irtó stresszes. Kezdőket tanítani folyamatos türelem ellenőrzés kell. A jobbjaid egóját kezelned kell. Napi 20 levél váltás értelmetlen falu vitákon, és x szerver után kinek lenne már ehhez is türelme?
- 20 játékossal élvezet lehetne játszani, mert érdemben egy baráti társaság lenne, akik ha gyengébb szervezésűek is ha elég összetartóak máris tapasztalnak dolgokat, persze tudom vannak böszme emberek, akiket ha évekig tanítasz sem fognak tanulni.
- stratégiát igényelne a megfelelő irány, ha szövetségekkel is nyerne valaki, a végén a dominanciáért megkell küzdeni. Ha dominancia alapú, támogatnám az olyat is ahol pontra menne a dolog.
- ha a torony is off lenne és a fake limit is 0 még vaganyabb lenne, szervezési szabadságot adna.
- a 120 játékosú klánokban is általában a legaktívabb 20-30 játékos nyeri a szervert a többiek el legózgatnak, míg a többi nyeri, és az egójuk arányosan nő tapasztalatok hiányában.

Szerintem egy ilyen szervert szűk társaságban, és bőven több klánt is igényelne, talán színre lépnének új vezetők, akikben valamennyi potenciál is lehet, mert a mai khban, valós tapasztalatot ritkán tud már szerezni egy újonnan fejlődni akaró vezető.

Remélem érdemi volt a hsz-em, puszi pá léci ne szedjetek szét, mert 1-2 óra múlva már nem biztos tudnék válaszolni olvasható írással.

Épp a Te írásod miatt haragszok Lightra. 40-50-60 induló fővel is el tudná érni ugyanezt, max becsúszott volna egy vereség. Az FS-nek van ma a legerősebb kerete, ez tény. Devahelyett, hogy ezt használnák ki, mindenhol mindenkit felvesznek, mint régi span, amire lehet mondani, hogy gyere verj meg, de nem lehet, mert olyan ló... kicsik a szerók, hogy ha az 50 legjobbad helyett elindulsz az 50 legjobbad+70 "régi spannal" akkor az alapból legjobb kereted kiegészülve már nettó 2 égtáj szinte a semmiért. És lehet mondani, hogy "nekem ekkora a játékosállományom" de ha őszinte legalább magával az ember, tudja, hogy ha 50 olyat kéne mondania, aki tényleg az elejétől a végéig megérdemli, bajban lenne. Te se nagyon értetted az írásaim Márkó, nekem a magas limit mögötti logikával van a bajom, illetve a belőle indukálódó továbbiakból. De nem ragozom ezt tovább, mert fölösleges.
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Te se nagyon értetted az írásaim Márkó, nekem a magas limit mögötti logikával van a bajom, illetve a belőle indukálódó továbbiakból.

Az meglehet, mert igazából nemzetközin jóval nagyobb szerverek vannak, mégis 20-30 fő a limit, elsőnek fura is volt, szerintem ez a pp különbség miatt van. Mert a top klánok a ppvel és a 4-5 tagú fiókokkal(jó azért valljuk be, 1000 faluhoz is bőven elég 3 játékos, és ahogy néztem a nemzetközis tagállományt annó ott is csak néhány nagyon buzgó volt 10 taggal egy fiókban) és a pp miatt a területüket hamarabb szerzik meg vagy hasonló idő alatt, mint a több tagú klánokkal mi a magyar szervereken. Szóval mondhatni, hogy itt hiába van x mennyiségű limit, nemzetközin(talán a pp miatt) dominancia alapon nézve a területet a klánok hasonló idővel szerzik meg, és a nagy világok is hasonló ideig mennek, mint itthon a szerverek? Bár itt ebben nem vagyok biztos. Viszont a stat, amit felraktál meg azt mutatja kb. hogy nagyobb szervereknél jóval kisebb limitek vannak, és a magyar a top1 átlagban. Szerintem nemzetközin kevés limitre is szokott igény lenni, míg a magyar szervereken a legtöbben a 60-70 limitet preferálják, mert elindulunk 80 taggal, átlagban toborzunk 40-et a szeró alatt, és a végéig eltartó belsőzésekkel a 60 fő az úgy egy ideális keret amibe kényelmesen belefér a végső keret, de vannak keretek amikhez ez is kevés.
58-n mi is voltunk 3 klánnal is ha jól emlékszem 40-es vagy 50-es limitnél, bár a 3 klán lehet nem volt, és 46-ra emlékszem az tuti hogy a tervezett 60 helyett olyan 80-100 közötti tagállomány lett a végére, mert ezt a haverom vedd még be legyszi meg azt a haverom, és hát hogy tudnánk nemet mondani a haveroknak. De mégis a legaktívabb 20-30 fő hozta le a végére. Pedig nekem nem volt célom a nagy tömeg, viszont a szerver gyorsan haladása megkövetelt egy kicsit több tagot. De lehet ha 20-30-as a limit akkor a startom nem jön ki 4k ppből, hanem bele kell tennem nekem is kétszer vagy háromszor annyi ppt, mert a starterek az ellenfélnél kicsit gyorsabban terjeszkednek, és valahogy fel kell venni a versenyt.
Light lehet nem lenne rászorulva a toborzásra, de két kontira is kellhet 120 tag főleg ha van több jó szerveződ, mint az fsnek és úgymond két külön kontinenst két külön vezérre tudod bízni. Lightot én egy óvatos embernek ismertem meg, mert 58 előtt azt mondta, hogy inkább becsüld túl, mint le az ellenfelet, vagy valami ilyesmit, amikor a random elleni reg tervről beszéltünk, és szerintem a két kontis reggel kb. kiakarja zárni azt, hogy végül 3v1be kelljen harcolnia, és mivel ők a győzelemre játszanak, és olyan szinten vannak a magyar kh-n, ezért nekik hozniuk kell a kötelező szervereket, így nem engedhet meg magának kockázatást, hogy pl 50 taggal indul 2kontin,vagy 1 kontin, inkább játszik a biztosra, mert győzelmet hoznia kell. Persze kihívás az amikor toborzás nélkül végig szervezed a szervert és 50 taggal mész, de ha pl 2 kontira regelsz egy 4 kontis világon akkor stabilabb a 100 2 kontira így nincs az, hogy egy szervezetlen szövivel kellene összefogni a gyorsabban startoló klánnal szemben, úgymond majdnem hogy dipó sem igazán szükséges, hanem önmagukkal dipóznak.
Persze ez az én elméletem, és lehet más is az oka, én azt is értem, hogy ő miért ezt választja, és azt is, hogy te miért tartod máshogy jónak, és mindkettőt jónak tartom, ti két külön mezőnyben harcoltok (nemzetközi - magyar), és az alapján harcoltok, amit az megkövetel. De szerintem egy 30 tagú 100k pp/tagú klánnal magyar szerveren is fel lehet venni egy két kontis reggel érkező 100 tagú ellen a versenyt. Csak a 30nál ott lesz a morál, meg azaz idő ami alatt két kontit kell megszerezniük.

Na erre a komimra is iszm egyet. :D
 
Utoljára szerkesztve:

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
A pp lehet valid érv, de a méretből adódó difi van csak meg, szerverarányosan ahogy nézem a startokat, és tudom, 60-100k ppből meddig lehet eljutni egy első hétben, itthon is vannak kiemelkedőek. Itthon pl 30-40k az tisztességes mennyiség, amiből egy értelmes player simán hozza a top1-et a végén is, amott meg 100k az egy semmi.
 

Goblin123

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.374
Én azt mondom
V70 legyen egy FSvsASGvsDj
Aztan bajnokok ligaja lehet rendezni a konfliktusokat.
 
Fent