Világ 55 beállítási javaslatok

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser

Vendég
V75 idején olyan jubileumot fog csapni a magyar KH-val játszó 12 ember, hogy az csak na!

Voltam már rosszabb világon is ahol kevesebb ember volt játékosok bent. Mondjuk az speed volt, viszont vicces hogy 6 ember volt 12-18 barbár falura, viszont volt egy komoly körbeverés...
 

DeletedUser

Vendég
Pedig azért van hasonlóság közte /időnként/. Azonos system csak a játékmenet más kicsit. Bár a mostan speed re felnéztem, el is kapott az agyérgörcs, ebből a szempontból azért azonos, csak ott a reflex és az időzítés többet számít mint egy normál világon.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Sose speedeztem, de össze se hasonlítható egy akár egy éves normál világ egy pár órás speed-el. Másnak kell lennie a prioritásnak, más kompetenciák domborodnak ki.
 

DeletedUser

Vendég
Sose speedeztem, de össze se hasonlítható egy akár egy éves normál világ egy pár órás speed-el. Másnak kell lennie a prioritásnak, más kompetenciák domborodnak ki.

Ez attól függ hogyan játszod, ha az alap világ elvi szintet játszod akkor bányákat fel 15 15 11 aztán sereg tanya sereg farm farm farm. Ha mondjuk katonai és nem nyersanyag fejjel csinálod akkor totálisan változtatni kell a falu kiépítésen. Különbözik a védő és támadó kezdés. Viszont mindkettő lehet akár bánya nélküli játék, ahogy pl én is szoktam csinálni, főleg gyors akár 400x speed világon is. 200x világon 5 2 1 aztán hajrá, többe nem építek ilyeneket.
Viszont láttam normál világon is olyant aki nem épített bányát és megélt farm -ból az időben mikor nem volt gyűjtögetéses játék mód.
Éppen ezek miatt a kis kivételek miatt mondom azt hogy lehet közte hasonlóság is és lehet benne nagy eltérés. Vegyünk egy példát itt a mai speed, bejöttem, megkértek rá hogy jöjjek be.
Küldetések azonosak mint egy normál világon (kivéve az erősítés küldéses rész). A küldetést normál világon követni érdemes, hiszen 1/1.5/2 sebességű világon kell minden darab cuccos, itt azért más, itt nem feltétlenül kell figyelni egy idő után. Egy gyorsabb világon meg még annyira sem. DE mint egy normál világon egy speed világon is fontos hogyan építesz. Hogy realized a küldetést azt láttam hogy "defensive" fiók kezelő elvén építteti ki veled a fiókot. Én azt mindig variálom, így tudok gyorsan elhúzni egy gyorsabb körben, illetve jó részét már megtanultam a sablonoknak. Függ az ellenfelektől, kik vannak melletted, mint egy normál világon. Pl ha Te mellém kerülsz (imádkozz hogy ne legyen ígyo_O:rolleyes:) vélhetően le tudlak startolni mivel sprinter vagyok, viszont hosszabb játékban ha életben hagylak (HA:rolleyes:) akkor ki fogok kapni, mivel te hónapokra előre tervezed a lépéseid én pedig rövidebb távon gondolkodom. Másképp : Te világs szinten Én terület alapon.
Te algoritmust látsz és számokat, ami bizonyos idő után beigazolja vagy megcáfolja az elképzeléseid. Én így látom.

Viszont mindkét oldalnak van pozitív és negatív oldala.
Ha potenciális ellenfél van melletted a számításid vagy bejönnek vagy nem, de több fele tudsz számolni
Ha potenciális ellenfél van mellettem, gyorsan le kell verni, másképp beragadok.

Én így látom a dolgokat.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Magyarul tökéletesen leírtad, mikben különbözik a két világ (nem szerverre értem), ezzel alá is támasztottad azt, amit mondtam :) Köszi. Nem játszottam speeden, de ahogy láttma, hangsúlyozom, ahogy láttam, ott simán lehet egydimenziós játékkal is sikert, vagy a célt elérni. Normál világon az egydimenziós játékost ki fogják szedni, minden egyes alkalommal.

Örülnék, ha egyszer mellém kerülnél normál szerón is, sokat fejlődök early gameben is az utóbbi időben, de biztos vagyok benne, hogy ha ki is szednél, nem lenne hosszútávú jövőd a szerón :) És ezt nem bántásból mondom.

Speedet meg normál szerót összehasonlítani kb olyan, mint a focit a kosárral. Mindkettő sport, ahogy esetünkben is, mindkettő KH, de teljesen máshogy játszák, más kvalitások a fontosak.
 

DeletedUser

Vendég
Jövője annak van aki alkalmazkodik. Eddig mindenhol elég sokáig voltam, ha voltam.(idő / világok aránya, + tőlem nem könnyű megszabadulni, valahogy mindig visszakerülök o_O)

Mondsz nekem egy világot, fiókot amivel jössz és amivel én, területet aztán felőlem mehetünk:eek:

Alátámasztottam tényekkel a különbségeket, viszont a közötte levő azonosságokat is, ha figyelve volt. Kezdési különbségek megvannak DE van azonos lehetőség itt és ott is. + alkalmazkodás kérdése és sok múlik a területtől is. (Ez is azonosság)
Nemrégen kerültem be egy játékba ahol 14secs volt a távolság lc az elég sok, de ha tudod mit és hogyan tudsz alkalmazni az jó.
A sima világ viszont jóval könnyebb és egyszerűbb, legalábbis nekem. A gyűjtés lehetőség miatt. Én hiányolom a 1 1 1 fosztott cuccot és a 3 hétig tartó 0 farm lehetőséget is a világokról (csak farm), speed világot azért szeretem jobban mert ott tényleg azon múlik kinek van előbb lovasok és ki tud gyorsabban többet összerakni. Normál világ meg fentebb írtam.
Illetve a külső fórum nagyobb részét már átnéztem és volt egy kérdés amire VadVirág adott választ Kórboncnoknak, hogy miért nem kitartóak a speed játékosok egy normális világon.
Én erre azt mondom ha már szóba került, hogy mikor szeptember körül jöttem újra Moomba hívására játszani, hát időként elkapott a rosszullét az építési és távolsági idő miatt, talán ezért, viszont hogy megvédjem őket, pontossági és precíziós tevékenységben messze jobb egy speed játékos (mármint nem a hobbi hanem aki normálisan rendszeresen csinálja) mint aki sosem töltött egy ott több időt. Az ilyenekre mondjak hogy jajj a nyomorult script user holott csak hozzászokott hogy gyorsan kell lépni és nincs idő. Én a magam részéről ha bejövő támadás van 42 óráról vonatok ilyenek mindent az utolsó órában csinálok meg. Izgalom, megszokás, adrenalin....:rolleyes:
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Gyűjtés előnye azért gyorsan kivész. Hiába a pps állatok, még mindig az marad meg, aki uralja a környékét, lefarmolja a szomszédokat, és ésszel építi a fiókját. Szal ebben egyetértünk.
 

Syntex

Co-Community Manager
A reakció pontszáma
828
Mindenkinek tabu a régi lovag blah blah blah, de éppen pár perce hogy felkeltem és ránézek a nyitott speed világokra és azt látom, hogy régi lovag fáklyával... pedig support elődök azt írták "ez lehetetlen, mert törölték a beállítások közül", nos valaki valahol vagy hazudott vagy eltévedt félúton és elment az info rossz irányba! Így akkor lehetne kérvényezni hogy ne a pp lovag legyen hanem ez a régi? Előző íráshoz amit lehet, ezzel is lehet vissza lehet hozni pár játékost, akik régen voltak, mivel a tőzsde és torony + lovag miatt mentek el. Ha volt pp mentes világ, miért ne lehetne egy régi lovagos világ is?o_O
És légyszi ne mondjátok hogy lehetetlen, mert nem az mint látszik:)

Da-Dark

Kedves Bailey.ca

Elnézésed kérem, hogy csak most reagálok; de nem láttam eddig hogy jöttek hozzászólások ide is.

A régi lovagi rendszer valóban nem megvalósítható normál világon; ehhez ragaszkodik a központ. Még utána fogunk kérdezni a központnál, hogy hátha mégis kivételt tudunk majd tenni valamelyik szerveren, de nem ígérhetek semmit.

A Speed szerveren, a sok kérés miatt aktiváltam, bízva abba hogy sokak kedvet kapnak így játszani. És a jövőben is lehet majd számítani a Speed szerveren a régi lovagi rendszerre. Egyelőre ennyit tudok biztosra ígérni. A jelenlegi körre a célom az volt, hogy átmenetet képezzek a Speed és Normál világok között, mivel nem annyira átkozottul gyors, és szinte az összes játékfunkció aktív, legyen szó régi vagy új játékelemről.
 

Séfbácsik

Well-Known Member
A reakció pontszáma
386
Az a baj h rossz felől nézitek a kh communityt. Mindenhol azt olvasom h pp mentes világ kell, meg a régieket visszacsábítani stb stb. Ez a recept sajnos nem működik.
Itt a legjobb példa V50, nézzétek meg a térképet, hogy mekkora a világ, hasonlítsátok össze v51-el. Minimális a különbség talán ha 400al van több falu V50-en.
Nem az a cél hogy a régieket visszahozzuk, mert aki elment az valószínűleg nem azért ment el mert pp-ért lehet nyersit venni ami az elején még baromi sokat számít aztán később egyre kevesebbet 20 falu fölött meg már semmit szinte. Aki elment nyílván azért ment el mert már nem engedhette meg magának hogy naphosszat gépelőtt üljön megváltozott a munkahelye, éltkörülménye, családja lett stb. Ezek a játékosok nem fognak visszajönni csak azért mert PP mentes világ huuuu.
Új játékosok felé kéne nyitni webes hírdetésekkel mint régen, ahogy bevonzottak rengeteg embert többet között engem is.
A gond az új játékosok becsatornázásával pedig maga az új generáció. Én 12 évesen imádtam a kh-t nyomkodni, traviant, empire earth stb. A mostani 12 évesek meg mivel játszanak? Fortnite, Pubg, Overwatch, Apex legends.
 

Pilvo

-OS-
A reakció pontszáma
60
Sziasztok

Nem szoktam forumozni és nem is igen fogok.
De most komolyan.
Azt írtátok tegnap hogy este ki írjatok a beállítást mondom végre ,erre mikor néztem már az volt hogy este vagy a kovi nap.
Erre ma meg már van előregisztrácio és beállítás meg sehol??
Ráadásul arról volt szó 3 beállítás közül szavazhatunk,de persze az is elmarad.
Most tényleg ennyire kell kapkodni hogy nem lehet rendesen elindítani egy világot??
Most tényleg semmit nem számítunk,mi játékosok ?
És csodálkoztok hogy elmegy a játékosok kedve ha meg egy ilyen kicsi dologban sem tudtok a kedvünkben járni :)
 
Utoljára szerkesztve:

Syntex

Co-Community Manager
A reakció pontszáma
828
Sziasztok

Nem szoktam forumozni és nem is igen fogok.
De most komolyan.
Azt írtátok tegnap hogy este ki írjatok a beállítást mondom végre ,erre mikor néztem már az volt hogy este vagy a kovi nap.
Erre ma meg már van előregisztrácio és beállítás meg sehol??
Ráadásul arról volt szó 3 beállítás közül szavazhatunk,de persze az is elmarad.
Most tényleg ennyire kell kapkodni hogy nem lehet rendesen elindítani egy világot??
Most tényleg semmit nem számítunk,mi játékosok ?
És csodálkoztok hogy elmegy a játékosok kedve ha meg egy ilyen kicsi dologban sem tudtok a kedvünkben járni :)

Elnézésetek kérjük, a Support nagyon leterhelt, a beállítások megfognak jelenni perceken belül, viszont a Statisztika oldalon megtekinthető már most is. A felháborodást meg nem teljesen értem; bármilyen meglepő, a Support önkéntesekből áll, akik nem kapnak ezért a munkáért fizetést, és nem napi 24 órában vannak itt, bár a napi 5-8 óra is sokszor kevés, és bár én itt voltam még tegnap éjjel 1-kor a beállításokat nézve, nem gondoltam úgy hogy más játékosok örvendenének ha éjjel 1-kor lenne meghirdetve a beállítás.

Szavazásról nem volt szó, bár szerettem volna, de nem engedte az idő. A következő világról már lesz remélhetőleg; viszont pár javaslatot figyelembe vettünk és megvalósításra került.
 

Pilvo

-OS-
A reakció pontszáma
60
Sziasztok!

Köszönöm szépen az eddigi javaslatokat. Mindenik javaslat meggyőzőnek és érdekesnek ígérkezik. Az alábbiakat tudom mondani:
- pp mentes világ biztosan nem lesz a közeljövőben, egyelőre ilyen javaslatot nem is szeretnénk tovább küldeni
- az éjszaki bónusz alapvető része a játéknak, túlságosan a duál/triál fiókokat és az egész napos jelenlétet támogatja a kivétele, így hátrányba kerülnek azok akik kevesebbet érnek rá, így nem támogatom a kivételét, véleményem szerint nem is kerülne megvalósításra
- a kezdővédelmet nem lehet kivenni teljesen, 7 naposnál nem szokott több lenni
- a Titkok végjátékról utána fogunk kérdezni a központnál
- a régi lovagi rendszerről és a zászlókról is utána fogunk kérdezni

Amennyiben választ kaptunk a kérdésekre közlöm veletek. Várom addig is a további javaslatokat és érveket. Pár napon belül indítunk majd egy szavazást is.

Még egyszer köszönöm szépen az együttműködést!
Akkor itt milyen szavazásról beszélsz ?
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent