VILÁG 55

  • Témaindító DeletedUser19651
  • Kezdés ideje
Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser

Vendég
Hát ahova ekkora nevek irkálnak illik így kezdeni
"elnézést kívánok hogy szólni mertem... tudom még csak kavics szinten vagyok de..":p
 

DeletedUser

Vendég
Nincs itt annyi játékos. A varázsa lassan alábhagy és teljesen érdektelenné válik, legalábbis számomra.
 

DeletedUser

Vendég
Tudod ez a játék évek óta leköt, azé mert mindig ugyanolyan mint volt.

Igen azért tálaltam ki így hogy 10000 mert azt a szintet így könnyű elérni XD
 

DeletedUser

Vendég
Pedig ha vele lennél most dögöljek meg vinném a kamerát...* és befizetnék egy éves p.h.b előfizetést hogy közzéteszem. *Mondjuk a te telefonnal venném fel:oops::rolleyes:
 

DeletedUser16135

Vendég
nem bírja a gyomra a töményet....én inkább a pólód félteném! :oops::oops:
 

-L.C.N.-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
979
S így szált sírba az 55 világ külsője, taps vihar közepette!;)
 
Utoljára szerkesztve:

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.319
Olyan statot írtál, hogy befagyott a csevegő :D

Egyébként itt senkinek nem a szabályokkal van baja, meg, hogy azt betarttatjátok, csak kellene ehhez egy kis érzék is, hogy mi a humor kategória és mi nem. A magyar kh kis közösség, külsőzők 90%-a ismeri egymást, rengetegszer trollkodjuk szét egymást, mint klánon belül, mint üzenetben, mint pedig külső fórumon, az pedig, amilyen okkal Say tiltva lett a vicc kategória legmagasabb foka. Na meg nem csak ő volt, aki humorérzék legnagyobb hiánya miatt lett kitiltva, azért, ha egy átlagos ember elolvassa azt amiket írunk egymásnak, le kellene vegye, hogy csak egymást szívatják.
Tudtommal ez egy játék, azaz szórakozás külső fóruma, ahol szerintem megengedettnek kellene legyen, hogy a haverok szivathassák egymást, annak kötetlen, nem trágár verziójában. Mert, ha szülők emlegetésért raknak ki valakit, vagy hasonlókért, mint a történelemben nagyon sokszor megtörtént, akkor mindenki megérti... De amikor én megtudtam ezt a sztorit csak nevetni tudtam, mert ez a suppot magát szégyeníti, ha egy ilyen nyíltan láthatóan vicces, és semmi felbujtó vagy hasonló szöveg miatt tiltanak, mert szerepel benne a pp szó...

Szóval én megértem, hogy nektek ez a munkátok, de lehet azt humorérzékkel is kezelni, és az ilyen esetben hiányzik korboncnok, mert ő is szigorú volt, de legalább tudta mi a móka, és mi ami tényleg szabályszegés...
Azért remélem, hogy a jövőben ti is tudni fogjátok ezt kezelni...

Csak egy vélemény, egy senkitől... :rolleyes:
 

DeletedUser19843

Vendég
A legjobb iranyba halad a magyar support, hogy megolje a magyar jatekosallomanyt. Pont DJ-vel? Es ez nem reszrehajlas kerdese, csupan eleg erdekes, hogy mikent gondolkoznak ott bent. De vegulis, ha mar nem lesz magyar kh szerver, majd megbanja a magyar support ezt a kivitelezesmodot, vagy esetleg erre megy ki a jatek?!
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent