V61 Világbeállítási javaslatok

diRicheron

.~.NseriouslyO.~.
A reakció pontszáma
3.666
A szerver még nincs beállítva, ezek az alapbeállítások. Akkor lesz beállítva, ha ezt a fórumon is bejelentjük, kérlek legyetek türelemmel.
Ettől függetlenül szerintem ez 1 jó beállítás. Vagy nem tudom ugyan azt látom-e most mint amikor azt kiraktam.

Ez tényleg kedvez a kezdőbbeknek, 200 miliseccel a vonatvágást is lehet gyakorolgatni, lassú szerver is, van torony, lovag, egyszerű fejlesztés, nincs íjász meg erőd.
 
Utoljára szerkesztve:

-Rettenthetetlenek-

Well-Known Member
A reakció pontszáma
681
Ezzel nem teljesen értek egyet, mivel ha 1 egységet küldesz vagy ha 100-at, akkor a torony ugyanúgy zöldet mutat, lényegtelen.
Ha nincs torony, a fakeket ugyanúgy kell küldeni, mindegy mennyi egységet kell a seregbe rakni.
Plusz a kettő kombinációja még inkább lehetővé teszi a romboló támadásokat, de nem fogom megfejteni nektek milyen lehetőségek rejlenek ebben a párosításban is.



Teljesen abszurd ez a feltételezés, mivel hosszabb világokon bárkinek bármi közbe jöhet, ami miatt ott kell hagynia a világot.
Ráadásul ezzel főleg azt érnék el, hogy kb 1 klánnyi ember jönne csak és kb egy új tagot se venne fel senki, aki "bizonytalan", hisz mi van akkor ha nem jön be. Az esetleges új emberek vagy kezdő emberek ezáltal még kiszolgáltatottabbak lennének, sehova nem kerülhetnének be és egy újabb döfés lenne az amúgyis szűkülő kh körnek.
Ha zárt klánt akarsz javaslom a speedet ;)



Csak hogy régebbre ne menjek vissza: V55, V56, V57, V58, V59 egyszerű fejlesztési rendszerrel indult..
Most komolyan ezek után ebbe tudtál belekötni? :D


A normális javaslatokkal szerintem nincs probléma, vagy ha épp csiszolni akar még valaki ezeken a beállításokon, de inkább értékeljük azt, hogy valaki kirakott egy épkézláb szerverbeállítást, mintsem az ilyen abszurd dolgokba belekötni. :)
Bár tudom sokan csak ezért jártok ide...
A klánzár igen is működhet , rengetegen csinálják azt , hogy ezt vagy azt a személyt berakták direkt másik klánba , aztán átvették , ám a klánzár idejét is belehet állítani :) mindenkinek más és más az ideális szerver , ebből a szempontból csak ugyan azt csinàlod mint bárki más , beleállsz mindenbe
 
Fent