V50 - Milyen legyen?

Melyik világhoz hasonlítson az 50. magyar KH szerver?


  • Összes szavazó
    153
  • A szavazás lezárult .

DeletedUser18836

Vendég
Augusztus vége vagy max Szeptember eleje.

Nyáron sokan nincsenek itt, oké. De amint nincs nyár, hirtelen mindenki 0-24 a gép előtt rothad, vagy hogy megy ez? Csak nyáron éltek gyerekek? :D

Hát azért szerintem tök logikus, hogy az ember a legtöbb olyan dolgot amire vágyik nyáron tudja/akarja megcsinálni vagy legalábbis akkor a legkellemesebb...
A maradék 3 évszakban meg a suli,munka miatt tök normális, hogy nincs annyi ideje, hogy elmenjen napokra max délután és/vagy este valahova illetve hétvégén meghát az időjárás is közbeszólhat.... de nem mindenkinek van arra igénye, hogy minden egyes hétvégét kint töltse így igen akkor helyette pl. gépezik, olvas stb.

Aki dolgozik az is nyáron akarja összehozni valamikor a nyaralását mert jó időben akar elmenni nyaralni nyílván(persze hacsak nem síelni akar elmenni).
Aztán nemhiszem, hogy 0-24-es állítás megállja a helyét de a napi 16 óra sem.

Persze értem én van akinek tényleg nincs élete és ittvan annyira sokat, hogy szinte csak aludni szokott aztán amikor felkel újra játszik de ez elég szélsőséges...

Van aki megoldja a kütyüvel... csak akkor nyúl hozzá ha jelez...
 

DeletedUser12157

Vendég
Nem tudom, érdekes módon én az összes többi évszakban is megtalálom a lehetőséget arra, hogy mást csináljak és ne a gép előtt üljek 0-24. Időtől függetlenül. Ez pont olyan, mikor azért megy a nyávogás, hogy valaki éjjel támad, milyen féreg, hogy akkor teszi, mikor a másik nincs itt. Tudtommal ez a játék 0-24 üzemel és nincs leállás a karácsonyi és újévi tűzszüneten kívül...

Mindenesetre értem amit Te is mondasz, de Aug vége-Szeptember elejétől azért jó lenne, ha nem kérnénk még későbbre. Nem tudom, hová akarják már egyesek tolni, ennyi erővel tényleg ne is induljon, mert valakinek biztos, hogy nem lesz jó az az időpont/évszak :D
 

DeletedUser18836

Vendég
Megint ez a 0-24.... neked ez a fétised vagy mi a fene ? :D

Nyavajgásos rész: ez úgy hülyeség ahogy van... mert ez csak a kis noobokat zavarja vagy az csinálja aki direkt akar vele idegesíteni...

Az pedig, hogy mikor induljon egy világ egyáltalán nem hülyeség főleg, hogy nem csak 1 ember akarja így...

Mondom lehet csak azért tűnnek egyesek 0-24-eseknek mert telón kapja az értesítést ha van valami aki meg szószerint 0-24-es az nyílván beteges de ismét leírom, hogy nagyon szélsőséges eset.

Ami magát az indulási időpontra írtál azt adom... a szeptember eleje jó lenne az emberek nagyon nagy részének is.
 

DeletedUser19569

Vendég
Szerintem meg nem a beállításokkal volt a baj, hanem velünk, emberekkel. Énvelem pontosan ugyan annyira, mint mindenki mással.

Régen mindig, minden jobb volt. Pedig épp annyira mutatott mindenféle képen tükörképet arcunkról. 10 éve ismerem a KlánHáborút, de az nem vezet, nem irányít, pusztán másolja a világot, olyan mint minden egyéb, selejt.

Maroknyian civakodunk még keresve a dolgok értelmét, a megfelelő "beállítást" és nem azon gondolkozunk, talán alapvetően rossz az amit csinálunk, avagy helytelen? Szavaimból már biztos tudjátok ki vagyok, kik voltam. Én is, veletek ebben a világban élek, én is épp annyira teszem az időm javát alkotás helyett egy feketelyukba.
Ez nem negatív látásmód, vagy lebeszélés a játékról, de lássatok már ti is! Gyermekeinken keresztül tartjuk fenn ezt a mocskot, és hibáztatjuk is ugyanakkor őket az általunk okozott körülmények miatt.

Mindenben meg lehet találni a jót is, a rosszat is, de ha azok a zsenik, akik olykor nagyobb stratégiai robbantásokat visznek véghez, mint egykoron a történelmi hírességek, helyette a természet összefüggésein gondolkoznának és annak valódiságán, hogy mit hagy hátra az ki városban neveli gyermekét, talán újra édenkertté válhatna a Föld.

Beszéltek itt nyárról, annak egyedi lehetőségeiről, szépségeiről, de szó esett tengerpartról, nyaralásról is. Head jól mondja, az év bármely szakaszát épp annyira lehet élvezni, mint akármelyik másikat. Gondoljátok hát ki, hiszen okosak vagytok, hogy milyen gyönyörű birtokokat udnátok teremteni a világ, szívetekben legszebb helyein, gondoljátok el azt, hogy itt nőnek fel gyermekeitek s a szomszédok is épp ilyenek. Dee neeem hé, hisz minden ember gonosz, meg nem akar ezt, ez egy mese: mondanátok, mert ezt tanítják. Mi volna ha a stratégiai zsenik, a programozó tehetségek, azon agyalnának, hogyan vehetnék át az emberek orra feletti hatalmat s írhatnák át a programot úgy, hogy az más irányba mutasson, de nem elég ennyi. Olyat kell alkotni, mely nem csak kivezeti az embereket a szakadékba vezető sínekről, új utat kínálva, de idővel, lassan megtanítja őket járni, tenni önmaguktól, függőségek, gátlások nélkül.

Sokat szövegelek, keveset láthattatok még belőlem úgy egyébként a játékon kívül, bár rengeteg fele járok a világban. Miközben magunkat keressük, mások életéből is levonva a következtetéseket, egybefüggőségeket végül képesek leszünk megteremteni azt amit elvesztettünk, mondhatni elkártyáztunk: a szabadságunk.

ManBoy
InnoGamer
solus
(meg tudod, ezek...)
 

DeletedUser19569

Vendég
Na jó, mielőtt még elvenném a kedvetek mindentől ami ma körülvesz bennünket, jobb ha tudjátok: továbbra is kitartok korábbi mondandóm mellett, csupán a közösség számít, mindig, mindenhol, annak boldogsága a színvonalat, minőséget tükrözi legyen ez KH, tőzsde, 9/A, fogorvosi rendelő vagy svájci síparadicsom. Legyünk bárhol és bármikor, csináljunk bármit a lényeg az eltöltött idő alatt minket átjáró érzés. Igen, a KH k.rva jó, olyanoknak mint mi, de csak ritkán sajnos.

Amiről tehát fentebb írtam csupán kacérkodik a ténnyel: van még tovább.
Ilyenkor kaphatok válaszként olyat: és ki mondta, hogy nekem a KH az élet!?
De ez nem így működik, s aki ezt hangoztatja magát csapja be a legjobban s keserűsége tör át a sorokon csupán úgy ahogy az enyém ezeken.

Keserű? Én továbbra is fenntartom a lehetőségét a V50-en való komolyabb visszatérésemnek annak ellenére, hogy legkevésbé sem vágyom az újbóli internetes függőségeimhez. Bevallom nem tudom pontosan, hogy van-e még dolgom ezzel az egésszel, vagy csupán nem tudom kiélni máshogy az ilyesfajta bennem lévő túltengést.

Szeretek veletek játszani, de egyre jobban érzéketlenedünk, egyre kevésbé tartjuk emberszámba az embert, épp úgy, ahogy a valóságban is. Minap egy öreg meglepődött, mikor a vasútállomáson elkezdtem legelni a mézédes faepret, hiszen ezt senki sem csinálja, majd egészen nagyot pislogott, mikor köszöntem is neki. De aztán éreztem, hogy büszke, büszke arra, hogy újra került egy kis emberség az ember és az ember közé, egy kis kapcsolat, vagy "cáhik"
Életem célját sokáig tisztítgattam magamban, még ma is ezt teszem, de úgy vélem az nem más, mint ez.

Felmerül tehát a kérdés, hogyan tehetném én ugyanezt az internetes világon keresztül is, hiszen vajmi alacsony minőségi érzést tudok közvetíteni felétek. Illetve kell-e, vagy csupán függőségemre húzom rá lepelként, szemetet söpörve a szőnyegem alá.

Bárhogy is legyen, bárhol is legyünk s csináljunk bármit én azért azt kívánom: csináljuk emberségesen.

Péter
 

DeletedUser87

Vendég
Törölhető!

Olyan lesz a v50 és akkor indul amit majd az Innogames eldönt. Nem a mi dolgunk beállításokat javasolni.
 

DeletedUser18836

Vendég
Törölhető!

Olyan lesz a v50 és akkor indul amit majd az Innogames eldönt. Nem a mi dolgunk beállításokat javasolni.
Ne legyél már ennyire csubi....
Mi kaptunk lehetőséget, hogy döntsünk milyen beállítást preferálnánk... Oké az időpontot tényleg ők jelölik ki, hogy mikor indul v50 de ha tartják magukat az eddigiekhez akkor a beállításokat mi adjuk meg(vagyis a szavazó közösség).
 
Fent