V4S, avagy a lelkes feltörekvők

DeletedUser

Vendég
Üdvözletem, s legmélyebb tiszteletem minden kedves fórum tagnak, látogatónak illetve bárki másnak is!
A testvérklán helyzet felbomlott, s egy új klán jött létre, méghozzá V4S néven.
Kik is lennénk mi? Az NCT volt akadémiája, testvérklánja, és igazából valljuk be a színe java is.
Az elmúlt pár hétben kezdett megromlani a kapcsolatunk velük, a tőlünk inaktivitásért elbocsájtottak java is hozzájuk került.
Ha a mostani névvel néznénk a helyzetet, azt mondanánk hogy ők a méh telepünk.:D
Hol is vagyunk? Nos, először is természetesen V32-őn, észak-keleten. Próbálunk jó kapcsolatokat kiépíteni, persze ez nem azt jelenti hogy minden nálunk picit is erősebb klánnal MNT-t, vagy szövetséget kötünk.
És mi értelme is van ennek a témának? Egyrészt azt hiszem illik bemutatkoznunk, ha be mész a kocsmába akkor is köszönéssel kezded :) .Másrészt viszont híján vagyunk a játékosoknak, elsősorban az aktív és tapasztalt illetők érdekelnek, de a kezdők is helyet találnak nálunk. Jelentkezni vagy itt, vagy játékba lehet, az utóbbi nyilván célravezetőbb, s gyorsabb is. Bármily nemű kérdéseitekre szívesen válaszolok, remélem eleget tettem az udvariasság szabályainak.
További jó fórumozgatást, játékot, és éjszakát kívánok a magam, illetve a V4S klán nevében!
 

DeletedUser18465

Vendég
Szia tök jó bemutatkozó de miért nem egy frissebb világra mentek, pl V33 ? :)
csak egy kérdés :D
 

DeletedUser

Vendég
Szia, köszönöm kérdésed. Az ok egyszerű:
Jelenleg a V32 olyan nagy klánokat vonultat fel, mint az FS, a Játék, a Skulls, és a Col. Szeretnénk megpróbálkozni a nagyok között is, s nevet szerezni magunknak. Nem csak erre a világra tervezünk, ha össze áll egy igazán jó csapat, akkor a frissebb világokra klánostul megyünk, első naptól kezdve. Közre játszik az is, hogy mikor itt elkezdtünk játszani az NCT-ben, majd az MVT-ben, akkor még a v33 nem indult el. De nem bánok semmit, izgalmasabb lesz. Kielégítő válasz? :)
 
Fent