V38-as mesemondó :)

DeletedUser14522

Vendég
tűkön ülünk, de most már kitartunk a várakozásban :) ... ha javasolhatom jóképességű grafomán potenciálod ne ilyen v47 meg egyéb általad nem játszott világok külsős kavarásaira pazarold, mert az aktív világaidról szóló belső - utólagos - tudósításaid a hogyvolt-ról annál sokkal értékesebbek és izgalmasabbak, mintsem elhanyagolva veszendőbe menjenek ;)
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
9. rész: Egy puccs és egy csalafinta hadüzenet

3 kláncsalád 2-2-2 klánja. Eléggé beállhatott volna ez az állapot. De gyorsan felkavarodott az állóvíz. Volt egy domináns Random, egy kicsi, de megerősödött Alliance, és egy meggyengült, megtépázott DSA. Hanem, egyszer csak azt láttuk, hogy egy gyakori DSA ki-be lépegető, Legoresa kilépett, és megalapította a PFF klánt. Ekkor látszott, hogy a DSA-ban már nagy a gond. Főleg azért, mert Lego alvezér volt a DSA-ban. Ennek, bevallom, mi örültünk. Amikor a legnagyobb összetartásra lett volna szükségük, Lego akkor lépett ki, és alapított saját klánt. Aztán szép lassan a DSA tagok kezdtek átszállingózni a PFF-be. Egyre kevesebben maradtak, de az a pár játékos, aki végig DSA színekben maradt, megérdemlik a tiszteletet, klánhűségükről példás bizonyítványt kiállítva. Megtörtént a puccs, így vagy úgy, de Lego átvette az irányítást a DSA tagok felett.

Eközben külsőn már rég futtattam a statjaim. Az egésznek lényegében Erathor provokálása volt a lényege, mögüle akartam kimozgatni minél több embert. Az MNT még tartott, de egyre közelebb volt a bontás pillanata. Noha egy Alliance bontással az Altair fiók igencsak nehéz helyzetbe került volna, hisz minden falu az Alliance között volt, ez két okból nem zavart. Egyik, hogy túlontúl bíztam önnön képességeimben, a másik pedig az, hogy nem akartam, hogy tovább sunnyogjanak, valljanak színt, és menjen a harc végre.

A DSA-beli puccs azért volt szomorú, mert a DSA ekkor még mindig erős volt, még mindig megnyerhették volna a szervert. Messi V38-as Random videójából néztem, hogy volt olyan pillanat, amikor a DSA egymaga csak 200 faluval volt lemaradva a Random-Alliance páros mögött. Lego tekintélyét leginkább Yugi próbálta aláásni, aminek a vége vélhetően a még nagyobb széthúzás lett, így a DSA nagyhatalom ide vagy oda, szépen elkezdte önmagát megverni.

Az Alliance-Random fronton még mindig izzottak az indulatok. Az ellenségeskedés leginkább Erathor és Korpia/DJ közt kezdett nagyon komoly lenni. Mentek a kemény oda-odaszólogatások, egymás provokálása, mind külsőn, mind belül, a játék keretei közt. Egyszer megbeszélt módon, küldtem egy körlevelet minden akkori Alliance tagnak, hogy "nyíljon fel a szemük", hagyják el a beszámíthatatlan Erathort, és csatlakozzanak hozzánk. Kevés játékos döntött úgy, hogy így tesz, de párat sikerült kimozgatnunk, és a két klán (még ki nem mondott) háborús állapotáig egy ideiglenes klánban helyeztük el őket. Erathor megkérte Cluint, hogy küldje ki a Randomnak a leendő bontásról a levelet, így tértünk nyugovóra az utolsó MNT-s napon. Majd éjjel arra ébredtünk, hogy az Alliance klánban egyedül Erathor található, mindenkit kirakott. Ezután ő belépett a háborúba, a PFF oldalán, egyedül. Mint kiderült, azért tett így, hogy az ezáltal "semleges" tagokat még védje a Randomtól, és mindenki eldönthette, hol akar harcolni. A nagy része újraalapította az SzH-t, mentek vissza is hozzá, illetve volt, aki abbahagyta a játékot. De erről legközelebb, az SzH megalapulása ugyanis megérhetne akár egy teljes részt is.
 

DeletedUser19183

Vendég
Nagyon vártam már , hogy ide jusson a mese. ;)
Több mondatot is ki tudnék ragadni, melyeken megakadt a szemem...De egyelőre megtartom magamnak a dolgokat, s kíváncsian várom a folytatást. :)
 

DeletedUser19183

Vendég
Naaaah... :/
Tuti én vagyok elfogult, de tök jó ezt így visszaolvasni (pláne hogy innentől már érintettebbnek érzem magam ). Szóval csak tessék szépen végigcsinálni! :)
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Végigcsinálom, de nem azért, mert élvezem, hanem mert elkezdtem... Na mindegy, a hibáiból tnaul az ember, igyekszek a végére járni a dolognak :D
 

DeletedUser19183

Vendég
Pedig én már nagyon várom azt a részt, ahol kiderül, hogy mégiscsak mi nyertünk, vagy valami ehhez hasonló meglepő fordulat... Oo :)
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.083
Előre is elnézést attól a kevés embertől, akit érdekelt, de ezt a történetet nem fogom folytatni már.
 

DeletedUser19183

Vendég
Menten megszomorodom! :(
Pedig már nagyon vártam a végét, mikor megmondhatom, hogy "nah, az úgy volt...". Ennyit a szennyesteregetésről, asztalcsapkodásról, lepellerángatásról. :/
Félretéve...köszi az eddigieket, s tengermély sajnálatom. :/ :)
 
Fent