V12 - Szabadkőművesek

DeletedUser

Vendég
Side 1:
Tribes: =SZK=
Side 2:
Tribes: =EEM=, KM E., MEDELA, Z.A.

Timeframe: Múlt hét


Összes foglalás ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 339
Oldal 2: 73
Különbség: 266

chart



Összes foglalás pontértéke ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 3,296,440
Oldal 2: 716,467
Különbség: 2,579,973

chart
 

DeletedUser

Vendég
Akkor itt folytatom. Hiába mutatod be a "nagy" különbségeket klánjaink között, hisz ezek csak rész eredmények, rész tények, amiket nem vitatok de a WW-s fórumba is leírtam már :) De csak bízd el magad, úgyis a végén derül ki, hogy ki volt a jobb.;) Eddig jók vagytok, jobb a statokot is, mondhatni jobban helyezkedtetek a legeleje óta, de oly hosszú még ez a játék és annyi váratlan meglepi érhet.....eddig nem mi vagyunk a stat bajnokok, de én nem is fogok ezzel bemutatni különbségeket, mert nem sok értelmét látom. A lényeg úgyis a jobb csapatmunka, a kitartás! Majd a végén, majd a végén meglátjuk :)
 

DeletedUser

Vendég
tudom h a statisztika nem minden...és abban is biztos vagyok h ez a játék - tekintve h nem holnap fog véget érni - még sok meglepetést fog tartogatni mindenki számára...;)
 

DeletedUser

Vendég
heti pensum:

Side 1:
Tribes: =SZK=
Side 2:
Tribes: =EEM=, KM E., Z.A., MEDELA

Timeframe: Múlt hét



Összes foglalás ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 287
Oldal 2: 68
Különbség: 219

chart



Összes foglalás pontértéke ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 2,731,942
Oldal 2: 677,537
Különbség: 2,054,405

chart
 

DeletedUser

Vendég
Rég írtam ide..na mi a helyzet ? Minden rendben az SZK háza táján?
 

DeletedUser

Vendég
te védekeztél amugy egy ideig nemeszisznél?

nem minőségbeli megjegyzés volt - csak egy ilyen régóta püfölt játékosnál az emberek ráéreznek azért, ha időszakonként esetleg helyettesitve van. Más volt az alvási szokása is...vagy mittudom:)
 

DeletedUser

Vendég
Ha segítség kell neki, akkor besegítünk, de elég ritkán kell. A legjobb játékos a V12-őn, szerintem ez lassan nem vitás!

Nem gondolkodtatok el azon, hogy hiába püfölitek hónapok óta?...hosszú távon így nekünk játszotok :)
 

DeletedUser

Vendég
te...ezen a bolygón élsz?;)

4 nap alatt 400.000 ponttól szabadítottuk meg a "szerver legjobbját".

Arról én nem tehetek, h folyamatosan visszahizlaljátok belsőkből a kisasszonyt - ez nem is gáz, hanem inkább kényszer szülte taktikai megoldás. Az már számomra egy kicsit inkább kérdőjeles, h 100 milliós klán létetekre hogy hogy nem csücsül mind az 50 frontos falvában 100.000 védő fajtánként. Mehet belsőzni nyugodtan, egészen a térkép széléig - maximum odáig juthat. A térkép pedig - elég ránézni - hamarosan zárulni fog, nem bővül tovább.
Ha nem foglalnánk tőle, nekünk akkor is megérné folyamatosan inzultálni, mert ha nem tennénk, ez a csaj már régen nem 4,5 hanem 7 milliós lenne.
Kordában kell tartani:)

Ha már arra a veszélyes játékra adjátok a fejeteket, h egyetlen játékosra épititek az egész klánt, akkor legalábbis mindent meg kellene tenni annak érdekében h müködjön is ez a taktika.

Mondjuk akkor meg mögéfoglalnánk. (erre is volt bőven példa a napokban)

Meglehet, nemeszisz a szerver egyik legjobbja - ezt én is osztom, bár azért mégse merném 100%-osan kijelenteni, hiszen rengeteg ellenféllel nem akadtam még össze sem én, sem te a 12-őn. Van itt azért még pár srác akik durván nyomják, és most nem a kettőnk klánjaira gondoltam feltétlenül.

Becsüljétek meg nagyon a kisasszonyt, egyrészt mert ha ő borul, mindenki borul nálatok, ezt te is tudod, én is tudom.
Másrészt pedig azért, mert még az ősidőkben, amikor nem volt szinte semmi kialakulva még, az indulásos 1-2 hónapban volt róla szó h meghívjuk, ha másért nem hát a régi ismeretségre hivatkozva. Annyi volt a válasza h ő már vagy marad a KM-nél, vagy töröl. Harmadik lehetőség nincs.

Szóval becsüljétek csak meg, jobban mint eddig, mert ilyen elkötelezett játékosból már nagyon kevés van;)
 

DeletedUser

Vendég
szerezzetek neki közben helyettest, mert csak kopitól meg tőlem van vagy 1500 kardja...gondolom indul hamarosan a másik 10 pajtásunk is...:)))
 

DeletedUser

Vendég
Most ezzel nem mondtál megint újat.. :) 1 éve támadjátok őt és még mindig a fronton van..! Inkább ezt szögezném le. Amit pedig elvesztett azt visszaszerezzük, légy nyugodt. Különben nekünk ezek a több ezer kardos megoldások úgy szoktak összejönni, hogy általában befejezik elég hamar a játékot a játékosok, nem pedig évekig támadunk 1 embert! Erről a témáról meg csak ennyit:), lehet Ti vagytok a szerver legjobbjai, de attól még nincs aláírva, hogy Ti is nyeritek meg. Mi küzdünk a végsőkig!

Különben pedig nemeszisz folyton olvassa ezt a fórumot is, azért nem kéne le "kisasszonyoz"-nod! Köszi szépen a nevében is!
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
Tudom h olvassa.
Mi sértő van a kisasszonyban?;)

nem tudom milyen többezer kardot kapó és emiatt abbahagyó játékosról beszélsz nálunk.
Egyetlen SZK-st támadtatok eddig igy, azt is egyetlen egyszer - felment 3200-ig a kardszám, ebből csapódott 200 éles, levert Yvel-nél egy pár szintet a falból, és azóta jóformán ránk se támadtatok.

Állandóan központi téma egyeseknél ez a szervernyerés - én játszani jöttem, csakugy mint a többiek, ha megnyerjük vmikor, hát megnyerjük, az csak egy plusz jó.

Nemeszisz a szerver top LEV-je. De ez inkább neki dicséret - nektek annál kevésbé. Ha már ennyire a szervernyerés a központi téma, csak hozzáfűzném: védekezéssel még senki nem nyert szervert, tudtommal....

Ajánlom böngészésre mindenkinek a V12 LET-listáját...;)


(túdom, túdom, a stati nem jelent semmit:))
 

DeletedUser

Vendég
Ami neked nem sértő az lehet másnak az. Ebbe nem gondolsz bele? :)

A másik egy szóval se mondtam, hogy nálatok történtek ezek a hirtelen abbahagyási esetek, de attól még megtörténtek. Yvel pedig sajna messze van még, de szépen haladunk felétek, úgyhogy akár még te is sorra kerülhetsz az idők múltán :) Egy szerencsétek van, hogy a Burek, mint védőpajzsotok( az a pár fő) jelen van. Ha őket leigázzuk egyenes út van felétek..már várom :) sajna az alvómódok miatt jól meg kell gondolni mit hogyan csináljunk, mindig kell egy újabb stratégia, de gondolom ezzel nem mondok Neked újat! ;)
 

DeletedUser

Vendég
elárulnád, hogy haladtok felénk, ha mi sokkal több falut foglalunk tőletek, mint ti tőlünk...?
Burek detto.

végülis...nézőpont kérdése:))))
 

DeletedUser

Vendég
Nem igaz, hogy nem látod.. A Burektől folyamat hozzuk a falukat, lehet hogy nem oly feltűnő, de na..a lényeg, hogy én látom az utat. De biztos rossz szervert nézek :D Havariát most szépen bevédtétek, elismerem..de csak a közelemben..ejjej, ennek most örülök... :) Itt a kitartó és váratlan megoldásokkal tűzdelt stratégia fog győzni Ramonkám :)
 

DeletedUser

Vendég
Ezidaig nem hasznaltam a hasonlo forumokat. En csak ugy tudom ertekelni az elozoeket, hogy legalabb a vezer pozitivan kell lassa a dolgokat. :D
 

DeletedUser

Vendég
Ugyan... támadtatok már, csak más szervereken :) nulla sikerrel :D, emlékszem mikor 100 falum volt és két MHC-s megtámadott, kettőjüknek 1000 faluja ..és még én hoztam falut tőlük :D Ramon téged meg ismerlek, de remélem jókat fogunk csatázni :D
 
Fent