V100 beállítás javaslat - Jubilálunk KH

Úr medve1

Well-Known Member
A reakció pontszáma
762
Az utóbbi időben indult pár gyorsabb világ, tehát ez elég kétesélyes, hogyan állnak majd akármilyen gyorsabb játékmenet kezdeményezéséhez.
Egy lassabb világon a (jelenleg még) tiltott farmscriptek hiánya messze fájóbb lesz, mint egy gyorsabb szerveren, ahol a termelés és a kevesebb fosztott falu miatt azért így is lehet egy elég jó bevételt generálni.

Ez sem feltétlen az ittenieken múlik, de talán lesz annyi jóérzés odafent bennük, hogy egy többségi véleményt elfogadnak, ha már megértünk 100 világot.
Spekulálok, nem tényeket közlök, ahhoz túl sok dolog szólhat közbe.
havi ~200 eu-ért nem csinálni semmit egyszerűbb, mint csinálni is valamit ugyan annyiért.

Lieaion

Triarii
A reakció pontszáma
1.806
havi ~200 eu-ért nem csinálni semmit egyszerűbb, mint csinálni is valamit ugyan annyiért.
Nem pontosan értem mire gondolsz, vagy kire, itteniekre, vagy a kintiekre, de szerintem ez nem feltétlenül pénz kérdése. Ha 0, ha 200, ha 2000, a munkát bele kell tennie mindenkinek, aki elvállalta. Az, hogy ez milyen eredményt, vagy következményt von maga után ránk nézve az kérdéses az intézkedések körülményeit figyelem előtt tartva. De szerintem már nem kell sokat várni arra, hogy minden készen legyen, ha a scriptekre gondoltál itt. De ez csak megérzés. :)

WarriorSpirit

Well-Known Member
A reakció pontszáma
773
Mivel jubileumi szerver lesz, lehetne kicsit promózni akár email-ben, akár fb-n, vagy itt-ott, esetleg külföldi szerókon, mint mikor a lengyel srác meghívott minket.
Ha már jubileumi szeró, én kivennék minden pps funkciót (az alap 3 funkciót kivéve), az eventeket sem erőltetném és ha van rá mód, egy világra, erre valahogy, visszapakolnám a régi lovagot, mert why not.
A játék sebessége pedig lehetne 2, egység sebesség pedig ezzel arányos. (@WarriorSpirit kedvéért is, meg hogy mehessünk egy kört végre a Nemezissel :D )
Zászló, lehet
Templom...lehet?
Erőd, torony, nem kő.

Hát ebből ,Nemesis indulásból, nem hiszem lesz valami. Legutóbb mikor kértem szerver beállítást azt mondták telhetetlen vagyok mert moral nélküli világot 2es sebességgel kertem :)
Mert ilyen nem enged a központ,…mindha nem lett volna már elég sokszor.

Úr medve1

Well-Known Member
A reakció pontszáma
762
Hát ebből ,Nemesis indulásból, nem hiszem lesz valami. Legutóbb mikor kértem szerver beállítást azt mondták telhetetlen vagyok mert moral nélküli világot 2es sebességgel kertem :)
Mert ilyen nem enged a központ,…mindha nem lett volna már elég sokszor.
morálnak amúgy sincs értelme. aki kezdő menjen könnyített.. vagy 1 hónap után vegyék ki ennyi.. kibaszott nagy faszság ez a morál rendszer mert igazából csak visszaélések vannak vele. a legviccesebb , hogy mindig a központ mögé bujkálnak de ha megnézed a világ beállításokat kb folyamatosan ismétlődnek és semmi új nincs bent.. ezért lenne a CM dolga, hogy a központ felé közvetítse a .hu játékosok kéréseit.

Fent