öreg
Well-Known Member
- A reakció pontszáma
- 2.659
ja mikor globálra rakták a fiókom azt is ezzel indokolták, de amúgy ja mi közöm van hozzá igazuk is vanAdatvédelmi okokból erre nem tudnak válaszolni![]()
ja mikor globálra rakták a fiókom azt is ezzel indokolták, de amúgy ja mi közöm van hozzá igazuk is vanAdatvédelmi okokból erre nem tudnak válaszolni![]()
nem csak a globál miattEmiatt a globál miatt lehet nem ártana már terápiára járnod egy kicsit.![]()
Dehogy lesz. Málé Head belengette az SBTt. szóval vagy mindenki velük akar majd menni, vagy kihagyja a világot
150 a két helyért de akkor a végén lophatok plecsnit isV100 toborzás
Sziasztok! @I Will Cheat -el szeretnénk toborozni a 100 fõs klánunkba (igen, beállításokat elõre moderált) még 33 embert. Uzsorások klán néven indulunk. Felvételi díj: 20.000 0 Feák Derencforum.klanhaboru.hu
2 újabb hely csak 100k/fő
Én úgy tudom v100-at már alapból a nevemre írják és nem indítják hanem rögtön v101 jön
Múltkor amikor be lettél oltva V90 miatt, abbahagytad ezt az erőltetett lazaságot, nem tudom, miért hagytad abba. Nem áll jól.
13*Az gáz, azt hittem értelmes vagy és csak játszod a debilt, nem egy 12 éves színvonalán mozogsz.
@kobiak -al indulunk ujra kozosen,van még 15 szabad helyunk!Úgy tudom nmat is indul egy elit csapattal az lesz a neve Ati mached