V 40 - legyen kiemelt világ!!

DeletedUser16323

Vendég
Te meg jól be tudsz tankolni pp-ből, ha többet vesznek.... ;)
 

DeletedUser18750

Vendég
Akkor mire...???...:D

Szerinted míg mi csak látogatni fogjuk a falukat...Ők a piacon vett nyersiből mekkora előnyt szereznek...???...

El vagy tájolva. Sophie iróniával kifejezte azt, hogy a tűzszünet alatt (ami egyébként az ünnepek alatt van) a PP-sek előnyre tesznek szert, mert addig nem lehet támadni. Valóban előnyre tesznek szert.. De ez a tűzszünet nem is azért van, hogy előnyre tegyenek szert, és azok akik nem PP-znek ne tudjanak támadni, hanem azért, hogy ne a játékkal kelljen foglalkoznod az ünnepi ebéd, vacsora mit tudom én mi alatt..
Sajnálom, hogy ez nem igen esett le neked, gondolom ezek szerint te karácsonykor is a játékkal foglalkoznál.. Vannak ám fontosabb dolgok is a játéknál..

Komolyan azt hitted, hogy az ünnepi tűzszünet arra lett kitalálva, hogy ilyenkor a PP-sek nyugodtabban tudjanak fejlődni, és megelőzzék a pp nélküli társikat? Huh...
 

DeletedUser16323

Vendég
Nem értem én ezt a nagy panaszáradatot a pp tőzsde miatt, mindenhol ez megy, pedig nagyon kevés olyan internetes játék van, ahol ennyire igazságos megoldást találtak arra, hogy a készítőknek is meglegyen a haszna, de pénz nélkül játszva se legyen lemaradás, ha az ember hajlandó időt áldozni a játékra.
És nem is a pp-zés viszi el az időt, mert az csak nagyon pici töredéke annak, amit a játék igényel.

Mióta van pp tőzsde, egy forintot sem költöttem a játékra, nincs rá szükség.
Jahh, és pp huszárt fél év után egy szerveren se találni sztem a ranglista elejében.
Gyakorlatilag a pp huszárok fizetik ki a mi játékunkat, inkább örülni kéne neki, hogy vannak. ;)
 

DeletedUser18750

Vendég
Emellett keress olyan játékot, ami élvezhető, azonban nincsen olyan plusz adalék, amiért pénzért lehet megvenni. Nem sok van. Sőt ilyen, jelenleg futó játékról nem is tudok.. Ez a valamit valamiért.. Illetve azok, akikről azt mondják, hogy "legendák", meg mit tudom én, azok gondolom tudnak PP nélkül is játszani, és feltudják venni a versenyt a PP-t használókkal..
Emellett még akár Ti is profitálhattok a tőzsdéből, ugyanúgy ahogyan ők..Bár ezeket már előttem is elmondták.
 

DeletedUser18618

Vendég
Vigyori sosem volt 'legenda' max magát harangozta be annak :) khban nincs legenda csak egész nap ráérős játékos.
A top1-ek sem legendák hisz minden szerver más
Mondom ezt úgy hogy voltam top1 speeden, classicon és normál szerveren is. Vigyori nem volt top1 tudomásom szerint :p
Egyetértünk, hogy a top 1-ek nem legendák automatikusan, s talán már mindenki volt ecccer top1! Szóljon az, aki még nm volt top 1! Na, az(ő) már legenda lenne!

Azt, hogy kit tartunk legendának relatív, s soha nem is fog egyezni a véleményünk! Ki ezt, ki azt, s nagyon jól van ez így! Nem volna szerencsés, ha ugyanúgy látnánk a dolgokat, eseményeket, figurákat ...

A tiszteletet viszont nem volna szabad elvitatni a jó teljesítményért!
Vigyorit tudom kicsoda, téged még nem is láttalak, már ne haragudj, de ne hasonlítsd magad hozzá!
vigyorgó fellép a szerverre, akkor ő ott van! Érted? Észreveszik, tényezővé válik 36 ponttal is(a szerver idejének felénél is akár), ha azt akarja!
A te nevedet meglátnám a top1-nél, nem kapnék sírógörcsöt, max. csak egy félmosoly.... Nem ismerlek, igaz, de véleményem szerint, ha ismernélek sem torzulna a félmosoly sírógörccsé! A hátán felkapaszkodva sokan igyekeztek már felkapaszkodni, VALAKIVÉ válni, s az is igaz, hogy kevés információból elhamarkodottnak tűnik bárki megítélése, de hát én már csak ilyen vagyok!

Tegyük tisztába a dolgokat, a játékban még akkor is ütném(támadnám) vigyorgót, amikor a mentőbe(szerver szélére) teszik ki! Nagyon nem kedvelem őt, s azt, amit képvisel, de elvitatni az érdemeit ... Na jó, hagyjuk azt, hogy mit tett, vagy nem tett! Csak azt nézzük meg, hogy a KH történetében van- még olyan ismrt, hírhedt figura, mint ő? Nincs! Pont.

s vigyorgó valahol a szomszédos kontin volt. Már ott, akkor észre lehetett venni! Nem azért, mert én észrevettem és támadtam ész nélkül azonnal, hanem már akkor talán ezer pontosként meghatározta a szerver további sorsát!
Kettőnk konfliktusa majdnem az első világháborút(persze most sokan flkapják majd a fejüket és megkérdőjelezik ezt) robbantotta ki.
Kis 'porbafingó'-ként is mi mozgattuk a szálakat a háttérben érdekérvényesítő képességünknek köszönhetően!
Vagyis lefordítom: Az akkori top 1-et(ATK) hangoltam(rávettem a hadüzenetre a SEXY, vigyorgó klánja ellen, bár akkor még nem volt hadüzi ebben a formában), mire ő jött a második, harmadik klánnal... Végül is az összes jelentős klán beleállt a kettőnk harcába. Asszem meg is ijedtünk(én még azt sem tudtam mi fán terem a faltörőkos) -bár rossz kifejezést használtam, mert a félelemnek ehhez semmi köze-, s jegeltük MNT-vel a szitut. El is tűnt a szeróról -mint egyébként mindig :)-, de azt, anélkül, hogy az eredményeit hoztam volna fel, elég jól szemlélteti, hogy ahol megjelenik, ott történnek a dolgok!

Elég megosztó játékos, de többen ismerik, mint bárkit! Nem igazán lehet elmenni mellette anélkül, hogy ne utálnád, vagy ne kedvelnéd!
Tedd le annak csak a tizedét, amit vigyorgó letett eddig a magyar KH-ban, s akkor ...

Vannak legendáink szerencsére, már ne is haragudj! Az én listámon biztos elég sok név szerepel, de fix., hogy nem fedi egymást a többi játékos listáival.

Na, most jön a csavar.
Nem mégse, túl hosszú lenne kifejteni, hogy miért töpörödnek egyre kisebbre a szerók! Majd talán egyszer soha. :p
 

DeletedUser18312

Vendég
Azért V1en kishal voltam még. Bár voltak részsikereink. Az volt az egyetlen amikor beálltam az ellenfél soraiba, csak azért hogy a tagokat mentsem és utánna ahogy beléptem abba is hagytam.
Ha ATK-s voltál akkor Extracsaba klántársa voltál. Meg talán thomaxxnak is az egyik fiokja abba volt. V1 számomra még bohockodás, kezdjük ott v2ön tanultam meg hogy kost is érdemes rakni a támadócsapatba :) Azért belegondolok pp nélkül bakker milla fölé mentem és naponta 3 órám csak a seregképzéssel ment el a 100 faluba, azért durva így visszagondolni mennyit fejlődőtt a kh. Előszőr a scriptek jöttek be, majd utánna magától beleépítették ezeket a könnyítéseket a játékba a fejlesztők.
Emlékszem V5ön 3* is abbahagytam Top1ként, akkora volt az előnyöm hogy meggondoltam magam, foglaltam és visszatudtam térni Top1 nek. 200-300 falut semmi kedvem nem volt már bogarászni egyesével....
 

DeletedUser18362

Vendég
Hát én 1 dolgot nem akarok még pedig az, hogy Zászlós legyen!!!!!
 

DeletedUser18465

Vendég
Nagyon egy hullámhosszon jár az agyunk kedves barátom... :D
 

DeletedUser18741

Vendég
Kedves Incze!

Tudod jól bármikor benne lennék egy pp nélküli világban de sajnos ezt Normál világok között nem fogjuk megkapni, sajnos.
Én már annak is örülnék ha akkora világok lennének mint régen bár, hogy őszinte legyek erre sem látok sok esélyt.

Üdvözlettel:
Hattori Hanzo
 
Fent