Tribal Wars Masters

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser8560

Vendég
Tribalwars7.0_masters.png



Kedves Játékosaink,

A Klánháború 8 évvel ezelőtti bevezetése óta több mint 38 millió játékos csatlakozott játékunkhoz világszerte, és küzdenek a dicsőségért. A különböző vallású, nemzetiségű, korú játékosok társaikkal összefogva küzdenek a közös célért, felépítve, megvédve birodalmukat, hogy bizonyítsák: ők a legjobbak!

Most eljött az ideje, hogy bizonyítsátok: nem csak a saját szervereitek urai vagytok!


Eljött az ideje, hogy büszkén bemutassuk nektek a Tribal Wars Masters-t!


Amit a Tribal Wars Masters kínál számotokra:
  • Négy teljesen új speed szerver
  • Egy új klasszikus szerver (High Performance)
  • Saját Fórum és Wiki.


Közelgő események:

  • Világbajnokság
  • Európabajnokság
  • Regionális bajnokságok
  • Északi Országok Tornája
  • Mesterek Bajnoksága - Ahol összemérheted saját tudásod a többiekével szemben, egyedül!


A Mesterek Bajnoksága során a legjobb játékosokat keressük, az egész eddig Klánháború története során.

A játék szervezése az utolsó fázisba érkezett: a következő verseny, az Európa Bajnokság január közepén fog indulni (pontos dátum még nincs megjelölve), addig is egy High Performance szervert indítunk, melyről minden információt itt tudtok megnézni.

Minden szombat este 18:00 - 22:00 óra között indítunk egy speed szervert, ahol csapatok játszanak egymás ellen. Az első ilyen összecsapásra november 5-én lehet számítani.

Ez a felület remek lehetőséget ad arra, hogy a csapatok összemérjék tudásuk, megmutassák, ki a jobb - vagy éppen hogy gyakoroljatok.

A játék szervezése érkezési alapon történik: Aki hamarabb küldd egy ticketet, amiben jelzi szándékát, hogy a csapatával játszana, annak biztosítunk lehetőséget. Amennyiben ésszerű, jól játszható ötleteket küldtök, úgy a szerverek beállításai igazodni fognak az ott játszók igényeihez. Minden körre 30 Prémium Pont a belépő, jutalom nincs, csak a Dicsőség.

A Speed és a Klasszikus Szerverre a regisztráció 2011-10-29-től lesz elérhető.


TWMasters Csapat
 

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosaink,

A nemzetközi versennyel kapcsolatban kaptam néhány jogos kérdést. Ezekre a választ kiteszem itt, és a megfelelő, erre szolgáló ablakban is, hogy tisztább legyen a kép.



1) A versenyen való részvételi követelmények és szabályrendszer még nincs végleges formába öntve. Az előző VB-n használt szabályok tudomásom szerint maradnak, de hogy kiegészülnek-e, jelen pillanatban nem tudom megmondani.

2) Mi nem fogunk belefolyni a szervezésbe, és a csapat építésébe. Nem jelölünk ki csapatkapitányt, ezt valakinek fel kell vállalnia. Nem fogunk felesleges skype ablakokat létrehozni, és ott tobzódni a napi szintű anyázásos műsorban. Egyszer elég volt. El fogjuk látni a feladatunkat, természetesen, hiszen ez a munkánk, de mások feladatait nem vállaljuk fel. Egy skype ablakot létrehozunk, ha a jelentkezők száma eléri a minimális szintet; aztán a következő alkalom akkor lesz, amikor a versenykörnél megadja a jelszót. Ha az ablak addigra inaktív lesz, a csapat így járt. Munkatársam nem fog átmenni másik ablakba, nem fog extra köröket betenni, nem fog extra prémium pontot adni, nem fog beszélgetni, nem fog békíteni, nem fog könyörögni, nem fogja elmondani ezerszer, hogy ez egy játék, és hogy adjátok meg egymásnak a tiszteletet, ha már egyszer csapattagok vagytok.

3) Bárki jelentkezhet, aki a magyar szervereken regisztrált fiókkal rendelkezik, és magyar embernek tartja magát. Nincs megkötve származási ország. Az, hogy ki az, akit a csapat befogad és elfogad, nem a mi hatáskörünk, ebbe nem fogunk beleszólni.

4) A jövőben ki fogunk küldeni egy tájékoztató körlevelet a fejleményekről minden világon, ennek várható időpontja december 5.

5) A Bajnokságon a használható nyelv az angol, minden feljelentést, bejelentést csak angolul lehet megtenni. Kifele menő levelezés nyelve szintén angol, bár, ha a saját csapattagodnak írsz, akkor tudomásom szerint nem büntetik a magyart. (szigorúan CSAK a VB-ről beszélek) - pontos infóm nincs, amint lesz, kiadom természetesen.

6) Proxy, dodge, t-train és a többi: tilos. végleges kizárás, klánból való kiléptetés a jutalma.

7) Nem lesznek gyakorló körök, mivel folyamatosan elérhető a magyar szervereken speed kör, így lehet gyakorolni folyamatosan.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent