Tribal Wars Masters társalgó

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosok,

Ezen a felületen tudtok egymással kapcsolatot tartani, beszélgetni a Tribal Wars Masters - el kapcsolatban. Arra kérek mindenkit, hogy NE sértegesse a másikat, ne személyeskedjetek, mert ezeket törölni fogom, és ha szükséges, kitiltás jár a fórumszabályok megsértéséért.

Az ismertető topicban fogom beírni azokat az információkat, amiket mi is megkapunk és továbbítunk nektek, azon kívüli, bővebb részletek egyelőre nem ismertek.

Mivel az előző bajnokság csapatának egy tagja megkereste a központ munkatársait azért, hogy elmondja nekik, hogy a magyar csapat nem nyert volna egyszer sem ha nem kap "hátulról" segítséget (azaz tőlem), valamint mivel többen olyan nyereményekért reklamáltak, ami soha nem került meghirdetésre (több ezer PF pont fejenként), így az a döntés született, hogy a magyar csapat az összes fordulóban indulhat természetesen, de a magyar support nem fog belefolyni a szervezésbe, a csapattagokkal való kapcsolattartásba, és semmi olyan feladatot nem vállal, amely közvetlen kapcsolattartással jár, és így nem ad lehetőséget az újabb vádakra.

Tehát a magyar csapat lesz az egyedüli az indulók közül, aki saját magát szervezi, fogja össze, egy emberen keresztül ticketben kapja meg a szükséges információkat, jelszavakat, ha gondja van, csak úgy tud reklamálni, sehogy máshogy. Technikai hiba esetén is csak a ticket rendszeren keresztül angolul fogja tartani a kapcsolatot a szerver supportereivel.

Amennyiben az az egy ember éppen akkor nem lesz elérhető, vagy nem tud mindenkit értesíteni, akkor a csapat tagjainak ezt jelezniük kell angolul, és meg kell jelölniük egy másik kapcsolattartót.

A csapatjátékokhoz kapcsolódóan az az információnk, hogy 50(!) induló játékos kell, ennél kevesebb nem lehet a csapatok létszáma. Nem tudjuk, hogy a csapatbajnokságokon ezt a létszámot végig fogják tartani a szervezők, vagy leviszik, egyelőre ez a szám ismert. Ha ez változik, akkor mi is közzétesszük a friss híreket.

A Speed szervereket a magyar felületen úgy alakítjuk ki, hogy az általunk ismert összes beállítási lehetőség bent legyen - innentől kezdve a játékosok feladata eldönteni, melyik körön próbálják ki magukat és melyiken nem.

A Nemzetközi Versenyekre magyar szerverekről pont nem vihető át.

Sok sikert kívánunk minden résztvevőnek,


Jó játékot,

Klánháború Csapat, Sajtmacska