Tribal Wars hirdetmény 2013-11-20

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

DeletedUser8560

Vendég
Kedves Játékosunk,

Nagyszerű híreket szeretnénk veletek megosztani!

A Klánháború 10 éves működése során számtalan változtatáson esett át, de a lelke megmaradt változatlanul: még mindig egy középkorban játszódó stratégiai játék, amely csapatmunkán alapul, és célja az ellenfelek legyőzése. Az eredeti koncepció megmaradt, de észrevettük, hogy az idő kezd elhaladni felette. Kinézet, technológia, felhasználói felület – hogy csak néhányat említsünk.

Mi, az InnoGames (a cég, aki fejleszti és üzemelteti a Klánháborút) sok mindent megtanultunk a játékokról, és a Klánháborúról, amióta bemutattuk a nagyközönségnek. A fejlődés gyors, hiszen a Klánháborút 3 jóbarát alkotta meg, most pedig már jóval nagyobb háttér áll rendelkezésünkre.

Itt az ideje új fejezetet nyitni a Klánháború történetében. A következő fejezet alapja megegyezik a Klánháború jelenlegi koncepciójával – a stratégia, csapatjáték, ellenfelek legyőzése marad a központban, de mindezt megújítjuk a modern kinézettel, technológiával, és az elmúlt 10 év tapasztalataival.

Örömmel jelentjük be új játékunkat: Tribal Wars 2.
A Tribal Wars 2 lesz az új játékunk, amely a Klánháború koncepciója szerint alakítottunk ki. Néhány információ róla:

17 épület – jó párat ismertek már, de készüljetek fel, hogy új stratégiai épületek is helyet kapnak a listában, úgymint: Kórház, Taverna!
2 újfajta egység fog színt vinni a csatákba
Már kezdeti fejlesztések is a hagyományos böngészőkön kívül iPhone, iPad, Android eszközökre lettek optimalizálva.
Mit jelent ez a Klánháború számára?
A Tribal Wars 2 nem frissítés, hanem egy teljesen új játék. Mindkét játékon lehet majd játszani a továbbiakban.

Az új fejlesztések, hibajavítások ugyanúgy el fognak készülni a Klánháborúra is, a két játék üzemeltetése külön fog megtörténni.


Mikor lehet elkezdeni a játékot a Tribal Wars 2-őn?
A zárt Béta szerver néhány hónap múlva fog megnyílni. A friss információkat a Tribal Wars 2 honlapján lehet elérni: Tribal Wars 2 honlapja.

Mennyire lesznek összekapcsolva a játékok? Lehet mindkettőn játszani egy fiókkal?
A két játék teljesen független lesz egymástól, a fiókok, regisztrációk nem használhatók közösen a két játékban. Amennyiben játszani szeretnétek Tribal Wars 2-őn, akkor regisztrálnotok kell ITT.

Hé, én felismertem ezeket a képet a Klánháború 10 éves születésnapjára készített videón. Jól emlékszem?
Igen! Az ünnepi videóban valóban megtalálható a Tribal Wars 2-ről néhány kép a háttérben:születésnapi videó.

Tribal Wars 2? Mi a helyzet a többi országban elérhető változatokkal, mint például a német (Die Stämme) vagy francia (Guerre Tribale)?
Ellentétben a Klánháborúval, az új játékot mindenhol Tribal Wars 2- ként fogják nevezni, és nem fordítjuk le a nevét az adott országban használatos kifejezésre.

Előregisztráció nyílt ITT, amikor készen állunk a szerver nyitására, a megadott címre küldünk egy kulcsot a zárt Béta szerverre, további információkkal együtt.
Klánháború Csapat
 

JordanRoark

Vendég
Naaa végre be is lett jelentve! :) Már egy éve hallottam, hogy jön kh2! :)
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.