Top20 klán aktuális ranglista

• Témaindító Témaindító Thehollyromanempire
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Rosszul halottad:)
Ott sokan torolnenek inkabb,mintsem hogy a swe-hez csatlakozanak:rolleyes:

Teis akkor nagy epitkezo lehetsz,ha a csata elol inkabb megfutamodsz ;)

én arra leszek kíváncsi h kit fognak beolvasztani magukba akkor, ha már nem lesz a közelükbe szövi, mnt vagy semleges
akkor megkérik az ellenséget?

Igen,jol tudod,de nekunk semlegesek voltak a terkepunkon,nem pedig szovetcsegesek.
Hamarosan ezt erezni is fogjak,mert az eszaki uj swe tagokat nincs az a klanvedelem,ami megvedheti a Hun "hengertől" :d

én arra leszek kíváncsi h kit fognak beolvasztani magukba akkor, ha már nem lesz a közelükbe szövi, mnt vagy semleges
akkor megkérik az ellenséget?

Mar csak ket olyan klan maradt(szerintem) akit anelkul felvehetnek,hogy ne veszitcsek el a jelenlegi szovetcsegeseiket,es ugy jarjanak mint a Thor-al kotott szovetcseggel,vagyis vilagoskekbol nehany nap alatt piross.

Az A. esetében szó sem volt beolvasztásról.Gondolom tudsz róla,hogy a klán jó része törölt(egyszerre),beleértve a vezetöséget is.Röviden: ők kerestek meg minket és nem forditva,tehát ez esetben egyszerű tagfelvételröl van szó, és nem "beolvasztásról".
És amit az "új északi SWE tagok"ra irtál, az forditva is igaz

:) Te teljesen idiotanak nezel engem :D
Tobbet tudok a v6-os esemenyekrol,mint te valaha is tudnal.
En itt vagyok a kezdetek ota.
Lattam hogy indult el a swe(egyszeruen tokeletes volt),lattam az elso tevedeseiket is,a legnagyobb,amit a regi swe vezetok is belattak,az pont ti vagytok,az hogy bevettek a KoH-ot.

:) Te teljesen idiotanak nezel engem :D
Tobbet tudok a v6-os esemenyekrol,mint te valaha is tudnal.
En itt vagyok a kezdetek ota.
Lattam hogy indult el a swe(egyszeruen tokeletes volt),lattam az elso tevedeseiket is,a legnagyobb,amit a regi swe vezetok is belattak,az pont ti vagytok,az hogy bevettek a KoH-ot.

?
Nem nézlek idiotának.Szerintem nem irtam semmi effélét.
Ja és soha nem voltam a KOH-ba...

Az lehet,de te is jo eszakon vagy.Az eszaki resz ebben a vilagban nagyon nem nyero :p

Nem,en csak strategiaval,tenyekkel,es hoditassal :D
Amugy az A vezetoi pont ezert toroltek,mert szerintuk ott fent nincs ellenfel akit uthetnek,mivel a swe szovetcseges volt,es a Hun-okat pedig nem tudtak tamadni ugy hogy annak latvanyos foglalas legyen a vege.

Én mindenesetre sajnálom hogy igy döntöttek,különösen csorit...vele sokat leveleztem.
Hát ellenfél valóban nincs sok északon,ebben egyetértek veled.De azért talál az ember ha keres...

Te pedig figyeled itt a topp klan alakulasait?
Nezd pl. A NAGY SWE-t,megint top1,mert ismet beolvaszott egy szethullot klant.
Kivancsi vagyok kit fog ujjaban beolvasztani,amikor ujra elkezdenek fogyni a tagjaik.

Figyelem persze....
Ők is egyre jobban figyelnek rám.
A tagjaik félnek és már másik klánnal szövetkeznek hogy egy játékost megtámadjanak.
Nem szörnyű? két klán szervezkedik ellenem? :D
:D:D

Vissza
Fent