DeletedUser12844
Vendég
a SWE statisztikályát inkább fel se tedd
főleg ne a THoR-SWE statisztikát xD
főleg ne a THoR-SWE statisztikát xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
Pffffffúúúúúú....
Akkor megnyugodtam, hogy lesz mit neki foglalnia...
Aztán, ha majd ráérek, akkor......
. ha nem érszrá akkor hajolj közelebb!!!!
- tehát! tudtam hogy sunyi alakok vagytok de hogy ennyire .... ezt nem gondoltam volna ... mivel sehogy se tudtok foglalni falut tőllem igy feljelentesz a supportnál ,és mivel régi klántársad van a supportnál ,igy könnyen ki is zártak egy napra.. de ami érdekes hogy nem is válaszoltak a levelemre csak 24 óra után ...... és tessék egyből jött vagy 100 támadás a fauimra , hol ott 4 hónapja nem tudsz se te se 988 falut vinni tőllem , csak ha megtudod hogy ne vagyok gépnél ,akkor egyből küldesz sereget)) .tényleg ny.....ik vagytok....
- további jó jelentgetést és nyalizást a a support ismerősödnek!! hogy zárjon ki , mert mindenbe bele lehet kötni ..de érdekes ,cnc fiokját viheti egy régebbi klántársad ,aki abba hagyta aztán meg gondolta magát.... ez szabályos , vagy a amiket ti adtok faluneveket néha..
- de most adtam falunevet hogy eggyertelmü legyen !!hogy jogossan zárjanak ki , ...... és a feljelentést is megtettem , hogy szabályosan játszottam és mégis kizártak ,hogy vihessétek a faluim , de látom igy se sikerült!!!
- arról ne is beszélve ,hogy a Te profilod csak simán kijavitoták , mert azért is járt volna kizárás... .szóval ha igy tudtok nyerni , akkor nyerjetek .. de semmivel se lesztek többek .. csak ami edig is volt a véleményem róllad és 988 ról
- annyit kinéztem volna belőletek hogy legalább ketten 988 al egyszer keményen megtámadtok)- de nyuszik vagytok .. és még kiirod a profilodra h fegyvertlen emberrel nem vivsz csatát
) de azzal se akinél fegyver van ....
Nahát...
Én még nem szóltam ehhez a témához, de tényleg kapjátok össze magatokat Thor!
Teljesen nevetséges ez a háború.
Akit megtámadunk az vagy törli magát vagy át akar menekülni hozzánk...
A statos foglalásaitok kész röhej... Barbárhuszárok...
A klánfórumos nagydumák miatt azt hittem harcképesek vagytok. Mi a fene van veletek???
Támadjuk meg a saját tagjainkat ha valami izgalmas csatát akarunk???
ugy érzem tiszteségesen játszottam eddig.(ellentétbe veled). nem jelentgettelek fel a profilod miatt , vagy a falu neveid miatt.. - és még te bezsélsz tiszteségről ?-mikor vitettek tőllem falut ?? csak amikor tudtad h üres a pőálya ,mert máskor nem tudtadtatok vini ,988 tudna mesélni erről ,hogy hiába is próbálkopzott egy falut 2 szer is elfoglalt mégse tudta megtartani...
- és akkor ez a tiszztesség , feljelentesz . megtudod hogy kizártak és inditod a sereget ?) még ellenségnek sem vagy elég méltó , ne haragudj ...de ez a véleményem
-a moho mesemondó
- begőzölt a mesemondó..... miatt zártak ki)) a világ röheje ,hogy ilyen falu név se lehet ,szerintem még a support is röhög saját magán h emiatt zártak ki)
további jó játékot neketek is ,, szövetségben a supportal!!!
Hónapokon keresztül nyaltatok nekünk, miközben ti már ellenünk készültetek!
Akkor hibáztunk amikor nem hallgattunk ősszel Diehardra és nem üzentünk már akkor hadat nektek!
. ha nem érszrá akkor hajolj közelebb!!!!
- tehát! tudtam hogy sunyi alakok vagytok de hogy ennyire .... ezt nem gondoltam volna ... mivel sehogy se tudtok foglalni falut tőllem igy feljelentesz a supportnál ,és mivel régi klántársad van a supportnál ,igy könnyen ki is zártak egy napra.. de ami érdekes hogy nem is válaszoltak a levelemre csak 24 óra után ...... és tessék egyből jött vagy 100 támadás a fauimra , hol ott 4 hónapja nem tudsz se te se 988 falut vinni tőllem , csak ha megtudod hogy ne vagyok gépnél ,akkor egyből küldesz sereget)) .tényleg ny.....ik vagytok....
- további jó jelentgetést és nyalizást a a support ismerősödnek!! hogy zárjon ki , mert mindenbe bele lehet kötni ..de érdekes ,cnc fiokját viheti egy régebbi klántársad ,aki abba hagyta aztán meg gondolta magát.... ez szabályos , vagy a amiket ti adtok faluneveket néha..
- de most adtam falunevet hogy eggyertelmü legyen !!hogy jogossan zárjanak ki , ...... és a feljelentést is megtettem , hogy szabályosan játszottam és mégis kizártak ,hogy vihessétek a faluim , de látom igy se sikerült!!!
- arról ne is beszélve ,hogy a Te profilod csak simán kijavitoták , mert azért is járt volna kizárás... .szóval ha igy tudtok nyerni , akkor nyerjetek .. de semmivel se lesztek többek .. csak ami edig is volt a véleményem róllad és 988 ról
- annyit kinéztem volna belőletek hogy legalább ketten 988 al egyszer keményen megtámadtok)- de nyuszik vagytok .. és még kiirod a profilodra h fegyvertlen emberrel nem vivsz csatát
) de azzal se akinél fegyver van ....
Ez a kép semmit sem jelent. Sem a játékon belüli jelentések (bár 2 éve még megjegyezte, a védekező falva fixen a foglalás pillanatában rögzitett volt, megváltoztathatatlanul), sem TWstat nem jegyzik meg a foglaláskori neveket, csak az épp aktuálisat (a frissitéskorit) mutatják. Ugyanúgy átirhatta a foglaló is foglalás után, ahogy az eredeti gazdája is még a foglalás előtt.
Max élő foglalásokról screenshotot csinálva a foglalás után rögtön, ami mérvadó lehet... De előbb tesztelni kellene.