Top20 klán aktuális ranglista

• Témaindító Témaindító Thehollyromanempire
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
a SWE statisztikályát inkább fel se tedd
főleg ne a THoR-SWE statisztikát xD

Vannak ott gondok azért.:p

Rats
Side 1:
Tribes: Rats
Side 2:
Tribes: THoR

Timeframe: Örökké

Összes foglalás ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 607
Oldal 2: 30
Különbség: 577

chart

Összes foglalás pontértéke ellenséges oldal ellen:

Oldal 1: 6,151,394
Oldal 2: 279,414
Különbség: 5,871,980

chart

-----
Side 1:
Tribes: -----
Side 2:

Oldal 1: 38
Oldal 2: 4
Különbség: 34

chart

Oldal 1: 384,037
Oldal 2: 39,402
Különbség: 344,635

chart

~BB~
Side 1:
Tribes: ~BB~
Side 2:

Oldal 1: 71
Oldal 2: 5
Különbség: 66

chart

Oldal 1: 713,999
Oldal 2: 51,479
Különbség: 662,520

chart

FLW
Side 1:
Tribes: FLW
Side 2:

Timeframe: Múlt hónap

Oldal 1: 231
Oldal 2: 49
Különbség: 182

chart

Oldal 1: 2,216,039
Oldal 2: 481,333
Különbség: 1,734,706

chart
Még a HK is foglalt néhány falut: :D
Side 1:
Tribes: HK
Side 2:

Oldal 1: 6
Oldal 2: 1
Különbség: 5

chart

Oldal 1: 62,280
Oldal 2: 11,910
Különbség: 50,370

chart

A SWE komolyan javuló statisztikája:
Itt még nagyrészt egyedül harcoltak:
Side 1:
Tribes: SWE
Side 2:

Timeframe: Utolsó negyed év

Oldal 1: 336
Oldal 2: 1,257
Különbség: 921

chart

Oldal 1: 3,452,938
Oldal 2: 13,012,430
Különbség: 9,559,492

chart

Itt kezdtünk el beszállni:
Side 1:
Side 2:

Oldal 1: 176
Oldal 2: 276
Különbség: 100

chart

Oldal 1: 1,793,769
Oldal 2: 2,987,538
Különbség: 1,193,769

chart

És végül a már pozitív múlt heti:
Side 1:
Side 2:

Timeframe: Múlt hét

Oldal 1: 55
Oldal 2: 26
Különbség: 29

chart

Oldal 1: 557,407
Oldal 2: 272,138
Különbség: 285,269

chart

Ez a foglalás része a dolognak...az első hét után után hirtelen barbár lett maci1983,akit 4 millióról leszedtünk 3,5-re,de inkább a könnyebb utat választotta.:)
Csak úgy,mint astras,rob11 és doxadudi is,Ők csak 1,5 milliós fiókokat hajítottak be.:D

Utána jött a toborzás,mert ugye az első helyet tartani kellene valahogy,bianco és kalas megdobta a pontszámot,amit azóta szintén elég nehéz szinten tartani...de majd lesz rosszabb is.;)

Lassan megint toborozni kell,mert a K57-K56-K55 vonalat nehéz tartani,erre utal,hogy elajándékozzák néhány játékosuk falvait inkább,pl Aniozus meg psysam...ennyire nehéz volt felfogni,hogy az nem lesz sosem a Thor területe?

Pffffffúúúúúú....

Akkor megnyugodtam, hogy lesz mit neki foglalnia...

Aztán, ha majd ráérek, akkor......

. ha nem érszrá akkor hajolj közelebb!!!!:D:D:D

- tehát! tudtam hogy sunyi alakok vagytok de hogy ennyire .... ezt nem gondoltam volna ... mivel sehogy se tudtok foglalni falut tőllem igy feljelentesz a supportnál ,és mivel régi klántársad van a supportnál ,igy könnyen ki is zártak egy napra.. de ami érdekes hogy nem is válaszoltak a levelemre csak 24 óra után ...... és tessék egyből jött vagy 100 támadás a fauimra , hol ott 4 hónapja nem tudsz se te se 988 falut vinni tőllem , csak ha megtudod hogy ne vagyok gépnél ,akkor egyből küldesz sereget:))) .tényleg ny.....ik vagytok....
- további jó jelentgetést és nyalizást a a support ismerősödnek!! hogy zárjon ki , mert mindenbe bele lehet kötni ..de érdekes ,cnc fiokját viheti egy régebbi klántársad ,aki abba hagyta aztán meg gondolta magát.... ez szabályos , vagy a amiket ti adtok faluneveket néha..

- de most adtam falunevet hogy eggyertelmü legyen !!hogy jogossan zárjanak ki , ...... és a feljelentést is megtettem , hogy szabályosan játszottam és mégis kizártak ,hogy vihessétek a faluim , de látom igy se sikerült!!!
- arról ne is beszélve ,hogy a Te profilod csak simán kijavitoták , mert azért is járt volna kizárás... .szóval ha igy tudtok nyerni , akkor nyerjetek .. de semmivel se lesztek többek .. csak ami edig is volt a véleményem róllad és 988 ról

- annyit kinéztem volna belőletek hogy legalább ketten 988 al egyszer keményen megtámadtok :))- de nyuszik vagytok .. és még kiirod a profilodra h fegyvertlen emberrel nem vivsz csatát :)) de azzal se akinél fegyver van ....

Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Szia öregfiú!

ne haragudj, de a feljelentésekkel az a helyzet, hogy a sup se hülye.

Feljelenteni simán lehet bárkit, bármilyen indokkal.
Büntetni vagy kizárni viszont csak akkor, ha a feljelentés jogos volt - gondolom.

Tehát Téged kizártak egy napra? Akkor a hiba a Te készülékedben van...

Szerintem nyugodj meg és próbálj tisztességesen játszani, ahogy ezt mások is teszik és ne vergődj itt feleslegesen, mert lejártaod magad...

További sok sikert,
andersen

- tehát! tudtam hogy sunyi alakok vagytok de hogy ennyire .... ezt nem gondoltam volna ... mivel sehogy se tudtok foglalni falut tőllem igy feljelentesz a supportnál ,és mivel régi klántársad van a supportnál ,igy könnyen ki is zártak egy napra.. de ami érdekes hogy nem is válaszoltak a levelemre csak 24 óra után ...... és tessék egyből jött vagy 100 támadás a fauimra , hol ott 4 hónapja nem tudsz se te se 988 falut vinni tőllem , csak ha megtudod hogy ne vagyok gépnél ,akkor egyből küldesz sereget:))) .tényleg ny.....ik vagytok....
- további jó jelentgetést és nyalizást a a support ismerősödnek!! hogy zárjon ki , mert mindenbe bele lehet kötni ..de érdekes ,cnc fiokját viheti egy régebbi klántársad ,aki abba hagyta aztán meg gondolta magát.... ez szabályos , vagy a amiket ti adtok faluneveket néha..

- de most adtam falunevet hogy eggyertelmü legyen !!hogy jogossan zárjanak ki , ...... és a feljelentést is megtettem , hogy szabályosan játszottam és mégis kizártak ,hogy vihessétek a faluim , de látom igy se sikerült!!!
- arról ne is beszélve ,hogy a Te profilod csak simán kijavitoták , mert azért is járt volna kizárás... .szóval ha igy tudtok nyerni , akkor nyerjetek .. de semmivel se lesztek többek .. csak ami edig is volt a véleményem róllad és 988 ról

- annyit kinéztem volna belőletek hogy legalább ketten 988 al egyszer keményen megtámadtok :))- de nyuszik vagytok .. és még kiirod a profilodra h fegyvertlen emberrel nem vivsz csatát :)) de azzal se akinél fegyver van ....

Miről beszélsz?:D

http://hu.twstats.com/hu6/index.php?page=player&mode=conquers&id=358059&pn=4&type=lose&enemy=-1&enemyt=-1&min=0&max=0

ugy érzem tiszteségesen játszottam eddig.(ellentétbe veled). nem jelentgettelek fel a profilod miatt , vagy a falu neveid miatt.. - és még te beszélsz tiszteségről ?-mikor vitettek tőllem falut ?? csak amikor tudtad h üres a pálya ,mert máskor nem tudtatatok vinni ,988 tudna mesélni erről ,hogy hiába is próbálkozott egy falut 2 szer is elfoglalt mégse tudta megtartani...
- és akkor ez a tiszztesség , feljelentesz . megtudod hogy kizártak és inditod a sereget ?:)) még ellenségnek sem vagy elég méltó , ne haragudj ...de ez a véleményem
-a moho mesemondó
- begőzölt a mesemondó..... miatt zártak ki)) a világ röheje ,hogy ilyen falu név se lehet ,szerintem még a support is röhög saját magán h emiatt zártak ki:)

további jó játékot nektek is ,, szövetségben a supportal!!!

Nahát...
Én még nem szóltam ehhez a témához, de tényleg kapjátok össze magatokat Thor!
Teljesen nevetséges ez a háború.
Akit megtámadunk az vagy törli magát vagy át akar menekülni hozzánk...
A statos foglalásaitok kész röhej... Barbárhuszárok...
A klánfórumos nagydumák miatt azt hittem harcképesek vagytok. Mi a fene van veletek???
Támadjuk meg a saját tagjainkat ha valami izgalmas csatát akarunk???

Hónapokon keresztül nyaltatok nekünk, miközben ti már ellenünk készültetek!
Akkor hibáztunk amikor nem hallgattunk ősszel Diehardra és nem üzentünk már akkor hadat nektek!

ugy érzem tiszteségesen játszottam eddig.(ellentétbe veled). nem jelentgettelek fel a profilod miatt , vagy a falu neveid miatt.. - és még te bezsélsz tiszteségről ?-mikor vitettek tőllem falut ?? csak amikor tudtad h üres a pőálya ,mert máskor nem tudtadtatok vini ,988 tudna mesélni erről ,hogy hiába is próbálkopzott egy falut 2 szer is elfoglalt mégse tudta megtartani...
- és akkor ez a tiszztesség , feljelentesz . megtudod hogy kizártak és inditod a sereget ?:)) még ellenségnek sem vagy elég méltó , ne haragudj ...de ez a véleményem
-a moho mesemondó
- begőzölt a mesemondó..... miatt zártak ki)) a világ röheje ,hogy ilyen falu név se lehet ,szerintem még a support is röhög saját magán h emiatt zártak ki)

további jó játékot neketek is ,, szövetségben a supportal!!!

Azt hiszem a tisztességről pont Te ne beszélj...

Az összeeskvéselméletedet meg hagyjuk, mert nevetséges...

Hónapokon keresztül nyaltatok nekünk, miközben ti már ellenünk készültetek!
Akkor hibáztunk amikor nem hallgattunk ősszel Diehardra és nem üzentünk már akkor hadat nektek!

Te nagyon el vagy tájolva.:)

Mit nyaltunk nektek? Még a közös fórumra sem írtunk,mert herótunk volt a sztárságokotkól...ilyen kemények vagyunk,olyan kemények vagyunk,mindenki ócska,csak mi vagyunk a jók...nevetséges.
Közben toboroztátok befelé sorba az ellenségeink közül a tagokat,nagytudású vezéred ránküldte az MA nevezetű kabaré missziót,nehogy már nekünk jó legyen,ha nem vagyunk hajlandóak felmondani a szövit a SWE-vel,és hátba támadni Őket.

Ellenetek készültünk...ez jó.
Ki bontott kivel?Kire mondtátok,hogy inaktív banda?Vagy meg kellett volna várni,hogy Ti támadjatok elsőként?

Be lehet fejezni, vagy mész az örök vadászmezőkre harcolni a saját szellemeiddel.
Az eszem megáll, ha nem sikerül győzni, máris elkezdtek összeesküvés-elméleteket szőni?
A supp akkor zár ki, ha a feljelentésnek VAN alapja.
Ha nincs, vagy kétséges, akkor nem, lévén minden egyes kizárást indokolni kell.

Még egyszer ismétlésképp:
Ha kizárnak, és nem találod jogosnak, akkor fellebbez.
A fellebbezésnek 3 köre van:
1) supporter
2) co-admin
3) admin.

A feljelentesz valakit, akkor azt ne hobbiszinten tedd, hanem legyen alapos gyanúd. Egy levél, egy feljelentés.

Ja és még annyit:

Kérlek dönts, hogy játszol, vagy hogy az ellenfeled sikeréért a supportot hibáztatod.

Üdvözlettel: Sajtmacska

Shiba!

Hogy ki nyalt kinek, arról lehetne vitatkozni.
Emlékszem mikor megalakult a Thor, én már akkor kijelentettem, h nem szabad vele szövetkezni, mert csak azt akarják elérni, hogy megerősödjenek, és ellenünk jöjjenek. És lám, igazam lett :P

De lesz még így se. Nem az a lényeg, hogy most ki hányadik helyen áll, hanem az, h ki nyeri meg a végén a szervert.

Ez egy játék, játszani kell. Vagy nyerünk, vagy vesztünk...

és még csodálkozik, hogy pihennie kellett......:confused:

ezért is csak azért nem kapott, mert mikor elfoglaltam megváltoztattam. Bár már akkor nem ez volt a neve.
Pedig a statot szépen látszott, dehát ez van:)

Ez a kép semmit sem jelent. Sem a játékon belüli jelentések (bár 2 éve még megjegyezte, a védekező falva fixen a foglalás pillanatában rögzitett volt, megváltoztathatatlanul), sem TWstat nem jegyzik meg a foglaláskori neveket, csak az épp aktuálisat (a frissitéskorit) mutatják. Ugyanúgy átirhatta a foglaló is foglalás után, ahogy az eredeti gazdája is még a foglalás előtt.

Max élő foglalásokról screenshotot csinálva a foglalás után rögtön, ami mérvadó lehet... De előbb tesztelni kellene.

ez most nem is azért lett felrakva, h diehardot kizárassuk. Ha legyőzzük, tisztességes úton győzzük le úgy is.

Mióta van háborús statisztika a játékon belül a LEV pontot kivéve vezetünk a Thor ellen :D :P

Ez a kép semmit sem jelent. Sem a játékon belüli jelentések (bár 2 éve még megjegyezte, a védekező falva fixen a foglalás pillanatában rögzitett volt, megváltoztathatatlanul), sem TWstat nem jegyzik meg a foglaláskori neveket, csak az épp aktuálisat (a frissitéskorit) mutatják. Ugyanúgy átirhatta a foglaló is foglalás után, ahogy az eredeti gazdája is még a foglalás előtt.

Max élő foglalásokról screenshotot csinálva a foglalás után rögtön, ami mérvadó lehet... De előbb tesztelni kellene.

A stat így is a foglalás pillanátban lévő falunevet mutatja,páros órában frissül az épp aktuális játékbeli falunévre.
Egyébként evvel az volt a szándéka,hogy majd Ő kizáratja 988G-t sértő falunévért,mert úton volt rá a nemes éppen.:D

Vissza
Fent