Köszönöm
Ennél szarabb állást már fel se ajánlhatnál nekem
Spartaba viszont nemhivott senki és nemis fog. Oda nemférsz be. Úgyanazért amiért a MHc-be se. Nem a tudásoddal van a gond, hanem a cselekvéseiddel. Gondolsz egyet egyiknapról a másikra és a saját falvaid odaadod az ellenfélnek ha valami nemúgyvan ahogy te szeretnéd, csak azért hogy keresztberakj a "régi" haveroknak. Minden világba így léptél le, és ígyis fogsz. Ez a tulajdonságod miatt nemfogsz sose beférni egy elit profi csapatba, mert senkise szereti a rizikót.
Oda hívás nélkűl se menne Tőlünk senki
Sőt ,
ahol Te játszol oda szerintem még a fél szerver se menne A v15-ös agóniád során bemutattad hogy csak egy másokkal hetvenkedő kis sikerhajhász másodhegedűs vagy . Ilyen klántárs aki csak saját magára gondol,nos egy ilyennél még egy inaktív is jobb
Alakítsd csak meg a v20 Spártát, amelyben mint nmindig megintcsak egy másodhegedűs leszel, egy második kis senki, aki mások munkáját végzi el, azt megint azt képzeli hogy mekkora fontos személy Ő Óóóóó :-O XDDD
Tudod,egyvalamit elárulok. A hírnév -tökmindegy honnan ismernek meg és hogyan ismernek meg,a lényeg hogy hallottak Rólad- és tudják hogy jó vagy. Nekem ennyi elég is,és olyan kapuk nyílnak meg előttem,amilyet a lánctalpas Spártában sem láttál
Teljesen ismeretlen emberek keresnek fel,hogy rámbízzanak ilyen-olyan accokat olyan klánokban amelyekhez még közöm sem volt
na jó az -MHC- nál ez kimaradt,de bevallom őszintén ott nem is fogadtam el volna semmit
Szóval a lényeg,hogy ki tudja, de asszem elvállalok egy fiókot azon a világon az ellentáborodban ,csak hogy megmutassam hogy kell játszani kis hőscincér
megint az orrodra fogok koppintani
és ezúttal a TE falvaidat fogom szétosztani
Miért ne lehetne bármikor újakkal kezdeni?
Minden szerón másokkal játszom, így nem unjuk meg egymást
Néha meg jöhet egy kis duplázás.
Ám úgy érzem, azért nyitottad ezt a topicot, hogy mindenki megtudja feltétlenül, hogy téged nagyon sokan hívnak.
Igazából nem ez lett volna a cél, de elkerülhetetlen hogy felhívjam magamra a figyelmet , amelyre okom,sem szándékom nem volt
A pontot az i-re igazán megintcsak itt a sok okoska tette fel, vigyori ugye.....
Senki sem szólított meg személyesen senkit, egyszerű általános dologról nyitottam témát, de az ilyen kis beképzeltek nem bírják ki hencegés nélkűl
Hát felőlem örüljön magának.
A 20-ason úgy le lesz nyomva mint a sicc.
Ja,és sharpsooter is menni fog úgyhallom
készítheted a liberodat