[Engedélyezett] Telós farm script & Barbi nevelő asszisztens

-Numlock-

Brit tudós
A reakció pontszáma
582
Sziasztok
Egy javaslat megvalósításán dolgoztam már egy ideje, ami Bailey.ca - tól ered, és mint ahogy a címből is látszik, az elsődleges cél - egy farm script létrehozása volt amit telefonon is lehet használni, a legfontosabb beállítási tulajdonságokkal felszerelve.

Farm rész
A farmkezelőben az alap szűrőket saját igényeid szerint állítod be, még a script futtatása előtt.

1595315724951.png
109991462_705168633662149_8536285229468474639_n.jpg
135453169_415377689583107_3359063638020422759_n.jpg

A kettő között a különbség annyi, hogy a gépen egy billentyű gombot kell lenyomva tartani, a telefonon pedig a képeken látható bazi nagy gombok egyikén az ujjad, és ezt követően a beállításoknak megfelelően a parancsok kimennek mint a Fa Keypress és a La Enhancer scripteknél is.

Gyorsgombok beállítása - Ha gépen használod a scriptet, akkor itt kell beállítani hogy melyik billentyű lenyomva tartásával melyik sablon legyen használva a parancsok kiküldésénél. A változtatáshoz csak rá kell kattintani a változtatni kívánt sablon gombra, majd megnyomni azt a billentyűt amelyiket hozzá szeretnénk rendelni.
Ha elérhető a C sablon akkor azt használja a falura - Ezt ha kipipálod, akkor minden barbinál a C sablont fogja használni a script, ahol az elérhető, attól függetlenül hogy az A vagy a B sablont használjuk éppen.
x falszint felett - kihagy - itt egy értéket kell megadni, és ha van információ a soron következő barbár falu fal szintjéről, akkor megvizsgálja, és ha ennél az értéknél nagyobb, akkor kihagyja azt a falut.
x max. távolság - itt is egy értéket kell beírni, ami a mezőbeli távolságot jelképezi, ha tört számról van szó, akkor .-al elválasztva (pld. 14.4). Ha a soron következő barbi az érték feletti távolságra van, akkor leállítódik a parancs kipostázás.
Ismeretlen fal, sárga jelentés - kihagy - ha kivan pipálva, és ha a soron következő barbár falu fal szintje nem ismert, illetve ha az utolsó farm támadás veszteséggel járt (vagy teljes halál), akkor kihagyja azt a falut.
Kihagy, ha az érkezés előtt vagy után x percen belül érkezik egy másik farm csapat is - a script, futtatás után beolvassa a már úton lévő farm támadásokat. Tegyük fel hogy ezt az értéket 15 percre állítod. Az indítandó sablon parancs, ami xxx|yyy kordira menne, az 15:00:00 ra csapódna. A script megvizsgálja a már úton lévő farm parancsokat amik erre a falura mennek, és ha talál olyat ami a 14:45:00 után és 15:15:00 előtt csapódik, akkor erre a falura nem indít - kihagyja. Ha egy falura a scripttel indítottál C sablonos parancsot, akkor ameddig az a parancs nem ér be, addig semmiféle parancsot nem fog indítani a script, egy faludból sem, addig amíg az indított C sablonos parancs be nem ér..
Kihagy ha x parancsnál már több tart a barbira. - Az összes parancs amit a farmkezelőből indítottál, ha meghaladja azt az értéket amit itt megadsz a scriptnek, akkor kihagyja ezt a barbárt és nem indít rá további farmcsapatokat. Ha kipipálod azt hogy a nem farm csapatokkal együtt, akkor nem csak a farmkezelőből indított parancsokat, hanem a gyülekezőtérből, a sima támadás parancsokat is figyelembe veszi.
Váltson falut ha a beállításokban szereplő adatok szerint a további farm nem lehetséges vagy ha elfogynak a faluk - kipipálható. Azt hiszem hogy nem igényel magyarázatot. Ha több falvad is van, akkor a következőre vált.
x oldalnyi falu betöltése - egy megadható szám. Amikor futtatod a scriptet, olyankor csak 1 oldal van betöltve, annyi barbár faluval amennyit beállítottál. (max. 100/oldal). Ha ezt az értéket megváltoztatod pld. 2-re, akkor a script betölti a második oldalon lévő barbárokat is az első oldalra. És mint minden többi script beállítás, amit ha változtatsz - lementésre kerül és ismételt futtatáskor azok lesznek aktualizálva, vagyis mivel 2.t állítottál be, ezért a script futtatáskor egyből betölti majd a második oldalt is.

A jobboldali oszlop az információnyújtásként szolgál, a "kiküldve:" résznél látható hogy a script összesen mennyi A, B vagy C sablont küldött ki eddig. A "Kihagyva" résznél pedig azt mutatja hogy az adott beállítás szerint ami abban a sorban van - mennyi barbár lett kihagyva.

Barbi nevelő rész ( applikációban használva - inaktív )
Vannak, akik szeretik "nevelgetni" a barbár falukat, annak érdekében hogy minél több nyersit lehessen belőlük kicuppantgatni. Ezzel a funkcióval nekik szeretnénk a kedvükre tenni/könnyebbé tenni a folyamatot. A "Barbinevelő asszisztens" csak a böngészős kh-zás esetén elérhető.
» Váltás barbinevelő üzemmódra - gombra való kattintás után ez fogad majd:
1592428840041.png
A script töltésbe kezd, minden barbiról beolvassa a legutóbbi jelentést, és ha volt kémlelés is, akkor feltünteti a neveléshez szükséges épület információkat is. Továbbá plusz sablon gombokat hoz létre a sorokban, illetve azok mellett1592429149173.png a kard jelnél kiírja, hogy mennyi sima támadás tart a falura tőled, ebből majd tudod hogy indítottál e már rombolni vagy nem csapatokat a falura. A létrehozott plusz sablon gombokhoz fent hozzárendelhetsz egységmennyiségeket. Amikor egy barbinál egy ilyen sablon gombra rá kattintasz, olyankor a barbár sor alatt megjelenik egy kis ablakocska, a gyülekezőtérrel megnyitva, illetve beillesztve a barbár koordinátájával és az egységekkel amiket a lenyomott sablon gombhoz rendeltél:
1592429546449.png
1592429608070.png
Végül nekünk annyi a dolgunk hogy a Támadás, majd a Támadás megerősítésre gombra kattintunk. Visszatérve az egységek sablonokhoz hozzárendeléséhez. Ha ezt 1592429715777.png
kipipáljuk az adott sablonnál, akkor amikor a barbároknál erre a sablonra kattintunk, akkor a gyülekezőtéren Kosból annyit illeszt be, amennyi szükséges a barbár faluban található fal szint 0-ra való leveréséhez. 1-es szintnél 2db-ot, 2-es szintnél 4db-ots, stb..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kód beillesztése:
javascript:$.getScript('https://media.innogamescdn.com/com_DS_HU/scripts/farmeer.js');void(0);

v1.4

Faluváltáskor a script átváltott az "összes" falucsoportra, figyelmen kívül hagyva azt ha épp egy dinamikus vagy egyéni falucsoport volt kiválasztva, és ez nem kívánatos falukra való átváltást eredményezett. Ez a hiba lett javítva.

v1.3
  • Mostantól a script használható a mobil applikációban is, azonban a "Barbi nevelő asszisztens" használata ebben az esetben elérhetetlen lesz.
v1.2
  • Ezentúl a script használható a helyettesített fiókokban is
  • A barbi nevelő mód némi változáson esett át a nagyobb átláthatóság kedvéért
v1.1
  • A scripthez hozzá lett adva a 'Kihagy' gomb
  • A script beállítási panel ezentúl elrejthető
  • A barbároknál ezentúl írja hogy mennyi parancs tart rá
  • Script hiba esetén a script kiírja annak a forrását. Ha a probléma nem egyszeri eset lesz és ha szeretnél segítséget kérni vagy bejelenteni azt, akkor ezt a script által kiírt szöveget printscreenelni kellene és megmutatni annak a személynek akitől segítséget kérsz vagy akinek bejelented
 
Utoljára szerkesztve:

Deleted User - 1528109

Vendég
Igazán nincs mit, örömömre szolgál, hogy az én hatásomra készítetted el ezt a szuper scriptet :D
 

DeletedUser20404

Vendég
a barbinevelőnél az elején hibát jelzett és nem töltődtek be az épületszintek
elég sok jelentést kellett volna betöltenie
de amúgy nagyon jó
köszi
 

.Darkside.

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja m
A reakció pontszáma
264
Lehetséges, hogy helyelt fiókban nem működik?
 

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.707
var today = "ma ekkor";
var tomorrow = "holnap ekkor";


window.lang["57d28d1b211fddbb7a499ead5bf23079"].replace(" %s","");
window.lang["aea2b0aa9ae1534226518faaefffdaad"].replace(" %s","");

Ezek az objectek mindig az adott ország nyelvén tartalmazzák a "ma ekkor", "holnap ekkor" kifejezéseket, így a játékosnak nem kell átírnia ha külföldi szerveren akar játszani.
 

-Numlock-

Brit tudós
A reakció pontszáma
582
window.lang["57d28d1b211fddbb7a499ead5bf23079"].replace(" %s","");
window.lang["aea2b0aa9ae1534226518faaefffdaad"].replace(" %s","");

Ezek az objectek mindig az adott ország nyelvén tartalmazzák a "ma ekkor", "holnap ekkor" kifejezéseket, így a játékosnak nem kell átírnia ha külföldi szerveren akar játszani.

Nah, király, köszi :) Mindjárt bele is rakom :D
 

-MateD-

Active Member
A reakció pontszáma
159
Egy kisebb, de nem vészes hiba:
Közvetlen script indítás után, amíg tölt, rákattintok az "Váltás barbinevelő üzemmódra", két darab hibaüzenet jelenik meg:
1595444734024.png
1595444637137.png
 

-Numlock-

Brit tudós
A reakció pontszáma
582
v1.3

Mostantól támogatja az applikációt is. Applikációs használat esetén a "Barbinevelő asszisztens" elérhetetlen lesz.
Problémák tapasztalása esetén, kérlek jelezzétek azokat
 
Utoljára szerkesztve:
Fent