Tavaszi Ünnep - március 2021

NovaLee

Community Manager
A Klánháború Csapata
Community Manager
A reakció pontszáma
545
[springevent]Tavaszi Ünnep[/springevent]
Üdv, tisztes Kalandor! Én, a Tavaszi Leány, rengeteg kincset hozok nektek, mivel ideje elbúcsúzni a téli hideg szellemektől. Kiválaszthatod mindazt, ami az enyém, mivel itt vagyok, hogy megosszam a tavasz meleg csókját. De vigyázz, nem teszem ezt olyan könnyűvé számodra - bár láthatod, mit hoztam, nem adom ki csak úgy, inkább elrejtem a szemed elől, mielőtt választhatsz. Kitalálod, hová rejtettem a vágyott ajándékot?

[news]A rendeyvény[/news]
Kedves Játékosaink,

Üdvözlünk a "Tavaszi Ünnep" rendezvényünkön. A Tavaszi Leány minden tartományt meglátogat, hogy megünnepelje a hideg évszak végét, ajándékokat hozva az élet újrakezdéséhez. Az esemény március 24-én kezdődik és 4 napig tart.


Kezdés: március 24 2021, 14:00
Vége: március 28 2021, 14:00
Világok: minden világ kivéve a classic, speed, prémium mentes és a március 3-án vagy azt követően kezdődő világok kivételével!

Rengeteg kincs

Naponta egyszer a Tavaszi Leány egy sor tárgyat mutat meg. Mielőtt választhatsz, a tárgyak összekeverve és elrejtve lesznek. Most kiválaszthatsz egy lapot, hogy felfedd a mögötte rejtett nyereményt.

24 óránként ingyenesen kinyithatsz egy lapot. Tizenkét órával később újabb szabad választást kapsz. De ezek csak az aktuális napra érvényesek, ezért használd az időzítő lejárta előtt!

A tárgyak mellett három szívességet kaphatsz. Ezek a fejléc alatti sávban is megjelennek. Az egyik lehetővé teszi, hogy a következő lapot ingyen megnyithatod, a másik azonnal felfed egy véletlenszerű lapot, hogy megmutassa, mi rejlik az alatt, a harmadik pedig automatikusan megduplázza a következő választását. Ne feledd, hogy a lap alatti felfedésed minden előnyét automatikusan felhasználod a következő kiválasztáshoz; sőt másnapra is átvinni lehet. De nincs mód arra, hogy ne használd a következő választáshoz. Válassz tehát okosan!

Miután kinyitottad az összes lapot, meg kell várni, amíg a jobb felső sarokban lévő számláló elfogy, vagy dönthetsz úgy, hogy újra töltöd a lapot. De vigyázz! A tárgyak ugyanazok lesznek, mint korábban; nem kapsz új válogatást. A tárgyakat csak akkor cseréljük le, ha az időzítő elfogy.

Remek kezdést kívánunk az új évadhoz!

A Klánháború Csapata​
 
Fent