Kibeszélő Támadás Tervező Újragondolva

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.729
Nekem már az ismertetőnèl megbukott a törtènet, olyan hosszú volt mint márkó levelei :(
De amúgy biztos hozza a megszokott minősèget, mint általában(izzadóspusheenszmájli)
 
Utoljára szerkesztve:

öreg

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.729
Ha már hozzányúltak a felülethez, legalább a minimap szürketengerèt megcsinálhatnák átválthatóra szinesre, ne kelljen hozzá a script.
 

Fragile Reality

53 41 59 20 48 49
A reakció pontszáma
17.208
Darabra senki nem fog egységet megadni, helyette az kéne, hogy hány nukeot/hány VF-et kéne küldeni. Össze kéne kötni a klán adminnal, és onnan kérné le, kinek mennyi rendelkezésre álló cucca van, illetve valahogy a nemeslimitet is bele kéne kötni. Jelenleg csak azért kell körlevelezni, hogy leadjuk a nemeslimitet, ami bosszantó.
 

-NooBLeadeR-

#igazajátékosnevem
A reakció pontszáma
8.377
Alapvető szükségletek egy jó támadásösszerakásához nincsenek megadva, ha jól néztem:
- Ahogy DJ mondta darabra senki nem fogja megadni, hogy ki hogy támadjon, mert honnan tudnám milyen sablont használ pontosan.
- A térkép full szürke, és az egyetlen kijelölés amit csinálni tudtunk az a fake/éles kijelölései, ami szintén szörnyű, mert 1 cp-re csak 1 kijelölést tudtunk tenni--> a fake és éles kijelölése nem rossz, de önmagában kevés. Ahhoz, hogy valaki szervezzen benne kellene egy script amit öreg írt, hogy a térképet láthassuk kijelölve, ami minden térkép mozzanatnál visszaszürkül majd újraszíneződik, ami hosszútávon zavaró. Azért kell kijelölni minden ellenséges játékost, hogy láthassuk azok teljes elhelyezkedését a fronton, megfelelő fedéssel tudjunk szervezni. Így a térkép, ha full szürke is legyen funkció rajta, amivel klánokat, és játékosokat kitudunk konkrét színnel jelölni.
- A pontos számok helyett lehessen megírni, hogy 1fake vagy 2 vagy 4-5 vagy, ha éles, akkor hány nuke menjen rá, és kell e vonat az adott játékostól.
- Egy Cp-t lehessen többször kijelölni, mert ugye legtöbb szervezésnél általában az éles cp-ket is fakeljük, és a fake cp-ket pedig több játékosnak is kiadjuk, nagyobb fedést elérve.
- Az időrend és az idő megadása egy jó kezdet, és valóban sokkal használhatóbbá válhat az új támadásszervező, de a fő funkciók így is használhatatlanok, és 2-3 dologra kellene figyelni, ha egy optimális szervezést tekintünk, úgyhogy nálam ugyanúgy maradna a leírás alapján inkább a 2 oldal megnyitva koordikijelölő, hozzáadva 12-20 féle színű kijelölés, klánáttekintés és egy másik lapon pedig a jegyzet/klánfórum ahová gyűjtöm a cp-ket és azokra kitérő feladatokat. :p
 
Fent