Tájékoztatás

Kategória: 'Vegyes hirdetmények', témanyitó: NovaLee, téma nyitása: 5. Szept 2019.

Oldal megosztása

 1. NovaLee

  NovaLee Community Manager Klánháború csapat CoMa

  Csatlakozott:
  18. Jan 2019
  Üzenetek:
  76
  Kapott kedvelések:
  124
  Kedves Játékosaink,

  Szeretnénk tisztázni az elmúlt hetekben történteket, és lépéseket tenni annak érdekében, hogy a Klánháború továbbra is egy barátságos környezetként maradhasson fent mindenki számára. Szeretnék biztosítani mindenkit arról, hogy a Klánháború Csapat a mindenkori ÁszF szerint jár el minden esetben, mint mindig is, és intézkedéseink folyamatosan az InnoGames szoros felügyeletében történnek - így részünkről bármiféle visszaélés teljes mértékben kizárt.

  A Klánháború Csapat mindig a játékosok szolgálata érdekében állt, őszintén sajnáljuk, hogy egyes játékosaink hazugságokat terjesztenek rólunk, és másokat rágalmakkal próbálnak ellenünk hangolni. Biztosíthatunk mindenkit arról, hogy az összes általunk hozott intézkedés szabályosan történik, és semmilyen információt nem továbbítunk rólatok.

  Egyes játékosaink a nap egészében nem találnak jobb szórakozást, mintsem hogy alaptalan rágalmakat terjesszenek rólunk a fórumon, a játékban, a supporton, skypen, discordon és egyéb platformokon keresztül mindenkinek. Ezen rágalmakra nem tudunk érdemben reagálni, mivel bármilyen válaszunkkal megszegnénk az adatvédelemre irányuló rendelkezéseket. Számunkra kiemelten fontos személyes adataitok védelme, így biztosíthatunk arról, hogy soha semmilyen körülmények között nem jut rólatok ki információ.

  Az internet anonimitása mögé bújva nagyon könnyű fiktív állításokra alapozva másokat sértegetni, és rágalmazni. Viszont arra kérjük kedves játékosainkat, hogy ne higgyenek el mindent amit játékostársaik mondanak, mivel ezek nem minden esetben tükrözik a realitást. Számtalan esettel találkozunk ahol egyes játékosok kizárásukat felhasználva teljesen valótlan információkat terjesztenek rólunk. Az sem ritka, hogy Support válaszokat hamisítanak meg, csak hogy meggyőzzék játékostársaikat arról, hogy ők ártatlanul lettek büntetve és a Support korrupt és visszaél a jogával. Ezen játékosaink képtelen elfogadni a szabálysértésüket, és bosszúból minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy áldozatnak tűnjenek a többi játékos szemében.

  Nem értjük miért nem veszik észre játékosaink ezen embereket, és miért hisznek nekik. Őszintén sajnáljuk, hogy játékunkban ez megtörténhet, és érdemlegesen nem tudtunk eddig tenni semmit ellene.

  Az elmúlt történésekre való tekintettel, az InnoGames-el folytatott egyeztetések után, nagyon sajnáljuk, de a következők bejelentést kell tennünk:

  Szeretnénk felhívni figyelmeteket a személyes adatok védelmére irányuló rendelkezéseinkre, illetve arra hogy a Klánháború minden esetben maximálisan megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a játék egy barátságos környezetként maradhasson fent mindenki számára.

  A Klánháború semmilyen körülmények között NEM fogadja el azt, hogy egyes játékosok személyes adatokat továbbítsanak, vagy egyes játékosok fenyegessenek, vagy éppen hazugságokkal és nem létező rágalmakkal illessék a Support csapatot.

  Őszintén sajnáljuk, hogy ilyen drasztikus lépések megtételére kell folyamodnunk, de az továbbiakban szeretnénk mindenkit tájékoztatni arról, hogy azon játékosaink, akik ezen rendelkezést bármely pontban megszegik azonnali végleges kizárásban fognak részesülni.

  Azon játékosaink, akik úgy gondolják hogy valós nevek, címek és facebook profilok megosztása mellett megengedhető életbeli fenyegetéseket mellékelni, és úgy gondolják hogy alapvető emberi viselkedési forma ez, azok azonnali globális kizárásban fognak részesülni, és az összes számunkra rendelkezésre álló adattal feljelentést fogunk tenni az illetékes hatóságoknál az összes érintett személy ellen. Emlékeztetni szeretnénk titeket arról, hogy mások testi épségét veszélyeztetni törvénybeütköző cselekedetnek számít.

  A jövőben a Klánháború teljes mértékben elhatárolódik ezen játékosoktól. A játékot egy barátságos környezetként szeretnénk megtartani, és minden tőlünk telhetőt megfogunk ennek érdekében tenni.

  Köszönjük mélyen tisztelt megértésetek, és őszintén sajnáljuk a kialakult helyeztet.

  Üdvözlettel,

  Az InnoGames képviseltében, és a Klánháború Csapat nevében, NovaLee
   
  Bailey.ca., maydieqt, -Lucifer- and 4 mások kedvelik ezt.
 2. Gabrielle1993

  Gabrielle1993 Active Member

  Csatlakozott:
  7. Dec 2016
  Üzenetek:
  136
  Kapott kedvelések:
  92
  kedves novalee! Teljes mértékben egyet értek veled, de légyél kedves mond meg, hogy akkor ..., hogy hogy játszahat még? Ő kivétel?
  Teljességgel tisztelettel kérdem!
   
 3. Gabrielle1993

  Gabrielle1993 Active Member

  Csatlakozott:
  7. Dec 2016
  Üzenetek:
  136
  Kapott kedvelések:
  92
 4. Gabrielle1993

  Gabrielle1993 Active Member

  Csatlakozott:
  7. Dec 2016
  Üzenetek:
  136
  Kapott kedvelések:
  92
  Kitörlitek a bizonyítékot? :) Komolytalanok vagytok.
   
 5. Syntex

  Syntex Speed Admin Klánháború csapat CoMa

  Csatlakozott:
  9. Máj 2018
  Üzenetek:
  283
  Kapott kedvelések:
  234
  Figyelmedbe ajánljuk Privát levelezések továbbítására vonatkozó szabályozásainkat!

  Amennyiben szabálysértést szeretnél bejelenteni, vagy arról megtudni többet hogy mi szabályos és mi nem, kérjük a Supporton keresztül keress fel minket, a fórum erre nem alkalmas.
   
 6. Say Hi

  Say Hi -NF-

  Csatlakozott:
  4. Ápr 2015
  Üzenetek:
  7.886
  Kapott kedvelések:
  8.813
  Pedig szerintem ez a topik pont az ilyenekre alkalmas lenne, mindenki tudna tanulni abból, hogy az az eltávolított kép mennyire szabályos, vagy nem szabályos. De ez csak saját vélemény.
   
  Mikasa Ackerman kedveli.
 7. NovaLee

  NovaLee Community Manager Klánháború csapat CoMa

  Csatlakozott:
  18. Jan 2019
  Üzenetek:
  76
  Kapott kedvelések:
  124
  Kérlek ezen ügyben a supporton keressél fel minket.
   
 8. Mikasa Ackerman

  Mikasa Ackerman Will and always Will be

  Csatlakozott:
  9. Jún 2019
  Üzenetek:
  114
  Kapott kedvelések:
  151
  Évente kiírjuk, hogy minden normális, én meg minden évben elhiszem. :(

  Egyet elárulnátok nekem amúgy a szabályzattal kapcsolatban? Hogy miért vonatkozik más szabály rám .hu-n és más szabály .net-en? Miért volt klántársam, aki 3 szervert nyert RealDonaldTrump névvel, míg itthon a politika szót sem merem leírni. Miért illegális az a script, amit .net-en approve-oltak és használnak? Biztos, mint magyar nekem a script megerősíti az egységeket...
  Miért minősíthetem a fórumon a .net-es supportokat és miért nem ejthetem ki a magyar support nevét itthon?
  Annyira szeretném megtudni, hogy miből fakadnak ezek a különbségek? Nem lehet azért, mert magyar vagyok, hisz itt is és ott is magyar vagyok. Teszem hozzá, hogy .net-en még egy support tag sem fenyegetett meg és ha tehetik akkor kerülik a ban szituációkat, mert ők is szeretnék ha az emberek játszanának a játékkal. Ott a szupport a nevével játszik (lehet, hogy a szerveren épp nem az eredeti nickjével, de valamelyik profilján biztosan feltünteti, hogy ki ő) itthon meg állítólag nem játszanak (mivel tagadjátok) és ha teszitek akkor is teljes inkognitóban.

  Az csak mellékes, hogy itthon fake accal kell írogatnom (valamilyen varázslatos okból kifolyólag, amit amúgy nem is értek, hogy miért tehetek meg...) míg ott a sajátommal tehetem ezt.

  Arról nem is beszélve, hogy amikor ideérkeztetek konkrétan be sem mutatkoztatok (az, hogy leírjuk mindent megteszünk a communitiért nem bemutatkozás), nevet változtattok és egy banhullámmal kezdtek. Erre építettétek a kapcsolatotokat velünk. Ugye nem írhatom le, hogy tanácsoltam az önvizsgálatot, hisz support ticket volt, de a mai napig nem lett megtéve.
   
  Utoljára szerkesztve: 6. Szept 2019
  -monster-, nudlie és Say Hi keveli.
 9. öreg

  öreg Script Moderátor Klánháború csapat Moderátor

  Csatlakozott:
  9. Jún 2017
  Üzenetek:
  698
  Kapott kedvelések:
  1.051
  Melyik lenne az?
  Nem vagyok support, de a moderátor nevemmel játszom :p
   
 10. Say Hi

  Say Hi -NF-

  Csatlakozott:
  4. Ápr 2015
  Üzenetek:
  7.886
  Kapott kedvelések:
  8.813
  .net külsőn a support tagok mint egy random player beszélgetnek a játékosokkal, nem mindenre odadobnak egy sablonválaszt. Nem értem, miért van az a különbség, amit Will is leírt.
   
  Mikasa Ackerman kedveli.
 11. Syntex

  Syntex Speed Admin Klánháború csapat CoMa

  Csatlakozott:
  9. Máj 2018
  Üzenetek:
  283
  Kapott kedvelések:
  234
  A Scriptek engedélyezéséről mi döntünk, ha javaslatod van kérlek küld be, és ha úgy gondoljuk mi is engedélyezzük. :)

  Az ÁSzF a következőket mondja ki:
  12.3 A felhasználó tartózkodik minden olyan cselekedettől, mely a játék működését és funkcióit, valamint a felhasználók sikeres interakcióját veszélyezteti vagy megzavarja. A felhasználó számára különösen tiltottak az alábbiak:
  • sértő vagy rágalmazó tartalom használata, elhelyezése vagy közzététele, vagy harmadik fél webhelyén található ilyen tartalomra mutató hivatkozás elhelyezése, függetlenül attól, hogy a fenti tartalom más felhasználókra, az InnoGames alkalmazottaira, vagy más személyekre, esetleg vállalatokra vonatkozik,
  12.4 Hamis adatok szándékos megadása, tiltott tartalmak használata vagy beállítása, vagy a § 11 és § 12.3 szakasz rendelkezéseinek megsértése, illetve az adatok nem rendeltetésszerű használata rendkívüli felmondásra jogosítja fel az InnoGames-t. Az InnoGames emellett fenntartja a jogot jogi lépések megtételére.
   
 12. Mikasa Ackerman

  Mikasa Ackerman Will and always Will be

  Csatlakozott:
  9. Jún 2019
  Üzenetek:
  114
  Kapott kedvelések:
  151
  Gondoltam ne legyen szétfloodolva ez a topic, hátha kialakul valami. A mostani scriptre nem tudok választ, hisz majomkodok csak .net-en, de pl az LA farmscript tiltott volt itthon, amíg nem fordítottad le, miközben legál volt .net-en és nem approve idő miatt volt tiltott.

  (csak rázójelben, a németeknél ez a farm script nem is fut -vagyis régebben nem-, konkrétan egy piros felugró szövegmező közölte, hogy nem fog menni ez a script muci, ne is próbáld -maga a játék írta, nem a script-. Gondolom manuálisan leblokkolták)
   
 13. Syntex

  Syntex Speed Admin Klánháború csapat CoMa

  Csatlakozott:
  9. Máj 2018
  Üzenetek:
  283
  Kapott kedvelések:
  234
  Országonként különböző speciális szabályok és eltérések léphetnek érvénybe, nem csak a szabályok, de funkciók és szolgáltatások terén is. Így attól még, hogy más országban valamit lehet, nem jelenti hogy máshol is. Mindig az adott verzió szabályai és rendelkezései érvényesek.
   
 14. öreg

  öreg Script Moderátor Klánháború csapat Moderátor

  Csatlakozott:
  9. Jún 2017
  Üzenetek:
  698
  Kapott kedvelések:
  1.051
  Előtte is engedélyezett volt, még iron rakta fel külső tárhelyre, csak a működésével voltak gondok.
   
  Syntex kedveli.
 15. Syntex

  Syntex Speed Admin Klánháború csapat CoMa

  Csatlakozott:
  9. Máj 2018
  Üzenetek:
  283
  Kapott kedvelések:
  234
  Én is szívesen csevegnék, ha nem folyamatosan sértegetéseket kéne olvassak, ha nem éppen ellenünk, akkor a játékosok között. A Support csapatot önkéntesek teszik ki, akiktől nem várható el, hogy a nap 24 órájában rendelkezésetekre álljanak, még ha valójában ez az időmennyiség is kevésnek bizonyosul sokszor.
   
 16. Bogyó

  Bogyó Supporter Klánháború csapat Moderátor

  Csatlakozott:
  16. Már 2019
  Üzenetek:
  50
  Kapott kedvelések:
  90
  Nincs olyan kifejlett sablon adatbázisuk mint nekünk.

  Viccet félre téve. Egyrészt sablon kérdésekre sablon választ adunk. (Dual, végrendelet stb)

  Sablon választ adunk még, ha bejelentesz valamit, ezzel tudatjuk hogy vettük. De írhatok bármi egényit is egy idő után elfogy a kreativitásom és ugyanazt fogom írni két játékosnak is. Ergo megint sablon választ adtam.

  Naponta 30-40 ügyet abszolválunk. És ezek ritkán zárulnak le egy válasz adással.
  Sajnos a gyors és pontos ügyintézéshez szüksegszerű a sablonok használata. Sajnálom ha ez olyan érzést keltett bennetek, hogy nem veszünk benneteket komolyan. Remélem ezzel az üzenettel sikerült ezt eloszlatnom. (Aminek a megírása miatt most megint 3 embernek sablon üzenetet kell küldenem mert csúszok a válaszadással! :D )
   
  Syntex kedveli.
 17. Say Hi

  Say Hi -NF-

  Csatlakozott:
  4. Ápr 2015
  Üzenetek:
  7.886
  Kapott kedvelések:
  8.813
  Félreérted. Ok-okozat. Úgy mutatkoztatok be, és úgy viselkedtetek, mint valami bürokraták. Pedig ígéretesen kezdtétek, de jogtalannak vélt, hangsúlyozom annak vélt esetek voltak, és ha rá akart kérdezni a közösség, eleinte konstruktívan beszélni róla, akkor el lettek tüntetve a bizonyítékok, mindenki meg bannolva. Épp ezért írtam a fentebbit, nyugodtan itt hagyhatnátok példa értékű dolgokat, tanító jelleggel, amit meg tudna beszélni a közösség a Ti aktív részvételetekkel. Tudtommal mind játékosok vagytok, voltatok, tudhatnátok hogy kell "hozzánk szólni" (nem így). Sokkal másképp alakult volna, ha eleinte máshogy álltok hozzánk, és mint mondtam, az elején ez meg is volt. Ha Ti is játékosként lennétek supportok, nem pedig bürokrataként, nem itt tartanánk. Azt talán wlfelejtitek, hogy a céltáblát valóban Ti hordjátok a fejeteken (naahülyesuppmámegin), de a hatalmi pozíciót is. De eddig egy példát sem tudok mondani, ahol veletek konstruktívan meg lehetett volna beszélni valamit itt fórumon, mert:
  • Bann lett a vége
  • Nem reagáltatok
  • Küldtetek egy sablonválaszt tartalom nélkül
  Nem úgy kéne a játékosoknak sem viselkedniük, ahogyan teszik, de nem hiszem el, hogy nem látjátok, mennyire nem vagytok partnerek sokszor. Egyszer betűre szabályhoz ragaszkodás és kiraktok egy poénkodót, máskor laza értelmezés és visszaengedtek egy csalót. Akárhogy is, egy közösség nehezen elfogadó. És a közösségben Ti, az új supp team voltatok az újak, lehettetek volna jóval nyitottabbak, jóval... jóval inkább játékosok, míg megszokunk Titeket.
   
 18. Say Hi

  Say Hi -NF-

  Csatlakozott:
  4. Ápr 2015
  Üzenetek:
  7.886
  Kapott kedvelések:
  8.813
  Nem a support rendszerről beszéltem, mert az nyilvánvaló, miért van. De olvasd a fentebbi hszem.
   
  Mikasa Ackerman kedveli.
 19. gettómadár

  gettómadár Well-Known Member

  Csatlakozott:
  9. Jún 2015
  Üzenetek:
  242
  Kapott kedvelések:
  453
  ez mind szép és jó, de most akkor mi van a morállal?
   
 20. Bogyó

  Bogyó Supporter Klánháború csapat Moderátor

  Csatlakozott:
  16. Már 2019
  Üzenetek:
  50
  Kapott kedvelések:
  90
  Olvasom, én mindent olvasok :)

  Hidd el sokszor nekünk is sokkal egyszerűbb lenne leírni, hogy mit miért teszünk, de nem tehetjük. Sem hogy XY miért bannoltuk vagy épp miért kellett/ engedtük vissza. De nem tehetjük az Ászf miatt.

  Más:
  Régen nem kitíltásokkal akarta egyik klán sem megnyerni a világot, most már mindegyik...


   
  Syntex kedveli.