Statok (és mémek)

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
Táblázat.png
Térkép.png

A szerver beállításai tök jók lettek, úgy látom, a Support végre hallgatott a játékosokra a legtöbb dologban. Már csak az égtájválasztás hiányzik. :(
Továbbra is úgy gondolom, hogy a DT vagy a -CN- fogja nyerni a szervert, de azért érdemes lesz odafigyelni néhány másik klánra is (Kings, Rock, stb.). Mivel ez volt az első nap, így nem sokat tudok írni, szóval... Sok szerencsét az indulóknak!
MEME.jpg
 

Deleted User - 1530803

Vendég
Szerintem megint osszefog állni top1es top2 20trial fiókkal mert kevesen vannak még így is a 21 db solo acc ellen! Szóval az én voksom technikai klán.
 

Deleted User - 1530803

Vendég
Tehát egy szerver aminek 3 hét alatt vége a 4. Héten nem lehet klant váltani? Érdekes.

Plusz vilagositson föl valaki ez hogyan működik? Ha a vezér dismisseli a klant akkor örökre klannelkul maradok?
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
04. 12.
Táblázat.png
Térkép.png

Lejárt a kezdővédelem (már akinek :rolleyes:), beindultak a támadások, védekezések.

K44-en a Kings és a Rock a két legnagyobb klán, de a Kings sokkal esélyesebbnek tűnik. Ők főleg az NF-t ütik, jelenleg 26-1-re állnak ellenük, a többi klántól csak egy-két foglalásuk van, ellenben falut alig vesztettek még. A Rock gyakorlatilag csak barbárokból él, senkit nem támadnak és szerencséjükre eddig őket sem nagyon támadták. Egy ideig túl lehet élni tömbösödéssel, de néhány héten belül a DT (+ talán a Kings, -CN-) akkora faluelőnnyel fog rendelkezni, hogy nem hiszem, hogy komolyan ellen tudnak majd állni. A peremen két jelentősebb klán, a Castor és a =V= talált egymásra, egyelőre néhány foglaláson kívül nem történt más, így még bárhogy alakulhat az a rész is.

A legegyértelműbb kontinens - nem meglepő módon - K45, ahol a DT már most 19-5-re üti az egyetlen jelentős ellenálló klánt, a =BL=-t. Szerintem kijelenthetjük, hogy a Dark Trap-nek lesz a legkevesebb gondja a játék elején.

K54-en a már említett Kings-NF-Rock trió mellett a -TIS-, a HRK és a -CN- klánokra érdemes odafigyelni. A -TIS- egyelőre a Rock-hoz hasonlóan meghúzta magát - főleg barbárokat foglaltak és alig vesztettek falut. Ezen a kontinensen (még mindig) a -CN- tűnik legesélyesebbnek, ők 23-0-ra ütik a Harcosokat (habár zárójelben megjegyzem, hogy szinte minden faluvesztés a HRK2-ből van, talán a főklánban lévőkkel nehezebb dolguk van/lesz - vagy csak az elhelyezkedésük miatt van így, nem tudom).

Végül jöjjön K55, ahol fent a DT üti a BloodLine-t, lent a -CN- az -E- klánt, középen pedig a K*M* és a PX falui vannak. Valószínűleg a DT és a -CN- minél nagyobb területet próbál majd megszerezni tőlük, hogy aztán egymás ellen támadhassanak. Ami még egy logikus lehetőség lenne, hogy a -CN- szövetkezik a K*M*-el, így egyrészt sokkal egyszerűbben szereznék meg a kontinens többi részét, másrészt egy ideig "biztosítanák" a kontinenst és nagyobb figyelmet szentelhetnének K54 megszerzésére. Más kérdés, hogy a K*M* mennyire van otthon védekezésben, mennyire tudnák lassítani a DT terjeszkedését?

-

Más: a Classic szerverekről készült TWStats elég... Egyedi. Azaz az összes eddigi Classic szervert itt-ott egyben kezeli, ami néhol a valóságtól elég eltérő számokat jelent, ezért előre is bocsi, ha pl. a foglalásoknál rossz számokat írok. A LE/LET/LEV pedig egyszerűen használhatatlan, ezért azt az in-game ranglistából másolom, ami szintén kicsit máshogy számol, mint a TWStats úgy általában.
Ja és... A farmolás/gyűjtögetés statisztikáknál a TOP 100 farmolót/gyűjtögetőt kell érteni, csak hely hiányában nincs odaírva.
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
04. 19.
Ééés... Pont egy hete volt az utolsó elemzés, szóval itt az ideje!
Táblázat.png
Fejlődés.png
Térkép.png

K44-en történt a legnagyobb változás. A Castor gyorsan növekedett, egy rövid ideig talán még a kontinens ranglistáját is vezették, de Aeko és Mineko vezetésével kivált belőlük a Risen, akik a kontinens legjobb játékosait egyesítve akartak egy harmadik "nagy" klánt létrehozni. Ez valószínűleg nem sült el olyan jól, mint tervezték, de még így is nagy erőt képviselnek. Mi (=V=) szerdára terveztünk támadást az akkor még egységes Castor ellen, de a helyzetet kihasználva hétfő reggel már meg is érkeztünk. Habár az akció nem volt siralmas, látszott a felkészületlenségünk, összesen 1 falut tudtunk elvinni tőlük, míg a Castor-tól 10-et - ebből is látszik, hogy a Risent nem szabad lebecsülni, problémát jelenthetnek akár a DT-re nézve is.
A kontinens belső részén a Kings és a Rock méltó ellenfélre találtak egymás személyében, 23-18 a foglalási arány a két klán között. Az NF valószínűleg a sok faluvesztésnek köszönhetően eltűnt, legalábbis ma már nem találtam őket a térképen.

K54-en is bonyolult a helyzet, az ottani diplomácia állására viszont csak a statokból tudok következtetni. Itt öt jelentős klán van, a "tápláléklánc" alján a -TIS- áll, akiket a Kings 14-4-re üt, viszont valószínűleg szövetkeztek a HRK-al és talán még a Rock-al is. A Kings ugye a Rock ellen is küzd, ellenük egész jól állnak, viszont a HRK 13-1-re vezet velük szemben. A HRK-nak egyetlen olyan ellenfele van a kontinensen, akik jobban állnak, mint ők: a -CN-. Ellenük 10-54 az eredményük a -CN- javára, de megint elmondható az, hogy a faluvesztések nagy része az alklánból való, a főklán összesen 7 falut veszített a héten a -CN- ellen (bár a foglalásuk is csak 1).

K45-öt a DT uralja, egy kis, Risen-es területet és két kisebb klánt leszámítva (a nagyobbik a =MO=, de ők sem fogják már megváltani a világot).

K55-ön is történtek dolgok, a részleteket nem teljesen ismerem, csak a klánok neveiből próbáltam egy ideig következtetni az eseményekre. Nem volt könnyű dolgom. Először egy PX - K*M* koalíciót láthattunk, akik közé gond nélkül befoglalt a DT. Aztán a -CN- vagy olvasta a múlt heti elemzésemet vagy csak ugyanaz jutott eszükbe és beolvasztották a friss klán tagjainak egy részét. Ez bizonyára nem mindenkinek tetszett, ezért létrejött a BF és az xXx-SF. Vagy valami ilyesmi. Amin igazán meglepődtem és a kontinens szempontjából igazán fotnos, az a -CN- 37-5-ös eredménye a DT ellen falufoglalásokat nézve. Előfordulhat, hogy a TWStats próbál átverni minket, de ha a számok nem csalnak, akkor a DT-nek jobban oda kell majd figyelnie a déli frontra is.
Ja és a =BL= nem tűnt el teljesen, délen újrakezdtek és már elég jelentős klán lettek, hogy írjak róluk egy sort.

ui.: minden foglalás az előző elemzés óta lett számolva és a táblázatban a Top100 farmoló/gyűjtögető lett összeadva.
 

Anonimusz

Active Member
A reakció pontszáma
139
Sziasztok!

Eléggé régen hoztam már elemzést. (Ennek mindenféle technikai és egyéb okai vannak.) Remélem azért nem baj ha ritkán de hozok egy-egy világra elemzést. :) Jelenleg a Classic a fő világom így ide hoztam elemzést.

térkép.jpg
klánok.jpg

Ahogy eddig is a 44-es kontinenssel kezdenék. Itt a peremvidékre és a központra is igaz az, hogy nincs egyértelmű vezető hatalom. Míg középen a Rock és a Kings klánok vannak egymáson addig a peremen a =V= és a Ri (nemrég még Castor volt csak azóta a Castor felbomlott és a tagok nagy része a Ri klánba került a maradék pedig a környező klánokba) klánok vannak. Valamint a térkép színesítése érdekében északon vagy egy kevés DT is. Diplomáciákat tekintve a perem és a központi területek viszonylag békén hagyják egymást azt leszámítva, hogy a Rock klán újrakezdő tagjai a keleten próbálnak meg területeket szerezni.

Kicsit délebbre fordulva eközben eljutunk az 54-es kontinensre ahol úgyszintén elég színes térképet pillanthatunk meg. A peremet szinte egyöntetűen a HRK klánok uralják de délen a kontinens nyugati oldalán elég jelentős -CN- területek vannak. Középen itt is a Rock klán van akiken ott van a -TIS- és a konti északi részére pedig a Kings is belóg. Ebbe a kavalkádba a diplomácia leginkább úgy tűnik, hogy a -TIS- harcolhat a Rock-al és a -CN- el is. A HRK pedig a -CN- el harcol.

Nyugatra tekintve az 55-ös kontinenst a -CN- klánok uralják a legnagyobb területeket. Szinte biztosra veszem, hogy ez a konti a -CN-é. Igaz itt van még az újrakezdő =BL= klán és a sok változáson átment BF klánok is de ezek nem hiszem, hogy túl sokáig fel tudnák tartani a -CN-t. Egyedüli esélyesnek az északról idehúzódó DT klánokat látom.

Ha pedig a DT klánról van szó akkor érdemes ellátogatni a 45-ös kontinensre ahonnan ez a klán származik. Szerintem ennek a kontinak is el van dőlve a sorsa. Ugyan van egy =MO= is itt de nem hinném, hogy jelentős tényezők lennének és legyőznék a DT klánokat, ahogy az északon betörő ifjú Ri klán se hiszem, hogy pont a DT klán területeit szeretné meghódítani elsősorban.

Végezetül pedig egy kevés "dobogós" lista
TOP3 játékos
HelyezésNévKlánPontFalvakÁtlagpont falvanként
1 -Terézanya-DT376.806497690
2 Én-Te-Ő-CN-317.415398139
3 Grumpy CatHRK313.173427457

TOP3 klán
HelyezésKlánnévÖsszes pontTagokÁtlagpont játékosonkéntFalvakÁtlagpont falvanként
1 DT3.839.67323166.9425736.701
2 -CN-3.399.96823147.8255026.773
3 HRK1.862.5812477.6083155.913

TOP3 játékos LET
HelyezésNévKlánLegyőzött
1 Én-Te-Ő-CN-263.712
2 Cocaine Baronet-DT-244.214
3 Grumpy CatHRK189.998

TOP3 játékos LEV
HelyezésNévKlánLegyőzött
1 Sekwarr-DT-1,02 Mil.
2 GodRowKings225.418
3miki262(klán nálküli)167.476

TOP2 játékos LE
HelyezésNévKlánLegyőzött
1 Sekwarr-DT-1,15 Mil.
2 GodRowKings293.706
3 Irongrippen Kings286.225

Sajnos nem tudok most mindenféle érdekes háborús statisztikákat hozni, mert örülök, hogy ezt össze tudtam hozni. Ha valaki mégis szeretne színes diagramokat nézegetni meg foglalási arányokat tanulmányozni kérje meg @babba jó-t (szerintem) megcsinálja, vagy pedig menjen fel a TW-statos oldalra.


Most így hirtelen ennyi lenne. :)
Mindenkinek további jó játékot és sikerekben gazdag csatákat kívánok!
Üdv: Anonimusz
 
Fent