Világ 72 Stat

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
04 22.png

04 22F.png

A Hiénák készülődik, a PP és a Közjó egymásra armázgatnak. Április 14. óta már hivatalos a háború, amit a PP elég jó felütéssel kezdett. A Közjónak ma volt az első armája, szóval még változhat az állás a nap végére, de jelenleg így néz ki az elmúlt hét nap:

04 22HH.png

A Nemesis főleg a ~GoS~R-el van elfoglalva, akik most már sokkal rosszabbul állnak. A Közjó bár mnt-ben van a Spártával, jól látszik, hogy a Nemesisnél nem akarják még kihúzni a gyufát, mert a PP-vel is van elég bajuk.
A ~GoS~R legnagyobb reménye talán az, ha a Hiénák is bekapcsolódnak a nagyok háborújába.

04 22H.png
 
Utoljára szerkesztve:

Goblin123

Well-Known Member
A reakció pontszáma
1.374
Gosrnel mintortent gyerekek en mar temettem a nemesist hatmost neztem mi van itt xd
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
04 30.png

04 30F.png

K44-en a helyzet változatlan. A Nemesis - GosR háború szerintem kimondható, hogy végleg eldőlt, mivel már négyszeres pont- és faluelőnyben van a Nemesis. Még egy pár hétig tarthatják magukat, de hacsak a Közjó nem veszi fel a megmaradt tagokat, nem sokáig fognak túlélni. Ha viszont felveszik őket, valószínűleg a =NEM= következő armája már a Közjóra irányul majd – ezt ők gondolom próbálják elkerülni, mivel a PP mai-tegnapi armája újabb bizonyíték volt arra, hogy őket sem szabad lebecsülni.
Bár a három nagyobb klán kb. fej-fej mellett halad, jelen állás szerint a PP van a legjobb helyzetben, a Közjó pedig a legrosszabban. Ha nem sikerül egy hasonlóan sikeres armát összehozniuk a PP ellen és/vagy a HNK nem lép valamit, nehéz helyzetbe kerülhetnek. Persze mint láthatjátok, szinte pontosan ugyanannyi falujuk van, mint a PP-nek, szóval nem kell még őket temetni.

PP–Közjó háború (tegnap és ma):

04 29 és 04 30.png

04 30H.png
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
05 15.png

Az elmúlt pár hét eseményei nagy vonalakban: a Közjó felbomlott, néhány nagyobb tagjuk a Nemesisbe ment, a többiek nagy része a PP-be, de persze még mindig vannak barna foltok, akik se ide, se oda nem csatlakoztak. Ezután a Nemesis pár nap alatt bedarálta a ~GoS~R-ből megmaradt 100-200 falut. A Hiénák a Nemesis oldalára álltak, de hivatalosan csak 2 napja kezdődött a háború. Kb. ekkor hagyta el a Hiénákat Leatherface és Caesar1, akikről még nem lehet biztosan tudni, hogy melyik oldalhoz csatlakoznak (vagy, ha mindenkinek hadat üzentek, akkor jöhet a meghívó).
Tehát a stat írásának időpontjában 2388 vs 3203 faluja van a két oldalnak. (Nem számolva a Vírus és a Zetor falvait, mivel ők nincsenek a háborúban.)

Győzelmi esélyek:
- Nemesis: 50%
- Purple Punch: 30%
- Hiénák: 15%
- ZeTor*: 5%

05 15F.png
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
05 19.png

A ZeTor* és Björn a Nemesisből csatlakozott a PP-hez, aztán volt valami nagy arma, amit átaludtam. A Nemesis és a Hiénák egyszerre támadták a PP-t, a PP meg csak a Hiénákat. Kicsit ront a NEM-HNK szövetség helyzetén, hogy két külön klánban vannak az emberek és, hogy az átlépett tagok miatt át kell szervezniük a frontvonalat, de még közel sincs veszve minden, hiszen NEM-HNK szövetségnek még így is valamivel több faluja (és pontja) van: 2876 vs 3093 falu.

05 19F.png

Foglalási térkép az elmúlt 48 órából:
05 19 Foglalás.png

05-18, 19: oda-vissza arma
arma 05 18.png
 

Sisyphus

Well-Known Unicorn
A reakció pontszáma
2.871
06 02F.png

Kedden a szerver eddig talán legkiseresebb armáját hajtotta végre a Nemesis. Aznap +43 falut hoztak, amihez még szerdán is jött 3 falu. Tegnap záródtak a klánok és nincs külső támogatás. PP arma coming soon.

06 02.png

Foglalási térkép (elmúlt 1 hétből):
Foglalási térkép 06 02.png
 
Fent